Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 26 d.

Penktadienį labiausiai pakenks išankstinės nuostatos. Skubūs sprendimai bei skubėjimas apskritai provokuos įtampą, konfliktus.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2021, 12:01 AM

Tai sudėtingas laikas, skatinantis protestą, nesveiką konkurenciją. Susitelkite ramybei. Nesiaiškinkite jokių keblių klausimų su kolegomis, šefu. Ne laikas kreiptis su prašymais bei pasiūlymais į vadovybę.

Šiandien agresyvumu nieko nelaimėsite, tik dar labiau sau pakenksite. Netinka priiminėti svarbius sprendimus, ką nors naujo pradėti, dėl kažko kovoti, su kuo nors konkuruoti, demonstruoti savo valią, jėgą, valdžią – rezultatai bus tikrai priešingi, nei tikėsitės.

Nereikėtų pasiduoti susierzinimui, pykčiui, įniršiui, pradėti kerštauti. Daug neužsibrėžkite, sunkių darbų nesiimkite – stigs jėgų, dėl įtampos gresia ir galvos skausmai. Kita vertus, ši diena gali priversti prieš savo valią užsiimti sudėtingos problemos sprendimu, rizikuoti ten, kur visai nesinori ar negalima.

Blogas laikas pirkti buitinę techniką, metalinius įrankius, ginklus. Atsargiau elkitės su aštriais instrumentais (ypač peiliais, skustuvais) bei ginklais.

Didelė traumų (ypač galvos), įvairių avarijų tikimybė. Būtina atida su degiomis, sprogiomis medžiagomis.

Nepalanki diena vadovams, sportininkams, kariškiams, vyrams apskritai.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius. Blogai – ugnį, gyvates.

Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti.

Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis netinkamas šventimams, pramogavimui, vertingų daiktų įsigijimui, susitikimams, kelionėms, bei kultūros, meno renginiams, tam palankesnis sekmadienis; šeštadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė; sekmadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva; pirmadienį palankūs žali tonai, vengtini ryškūs deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis itin sudėtingas bei pavojingas, kai svarbu, kad pakaktų išminties suvokti, kur buvote neteisūs. Stenkitės atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, nuskriaudėte. Daug ką lems mokėjimas susitarti, ypač su tais, kuriuos mylite, gerbiate. Didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį rūpesčių padaugės. Saugokite sveikatą bei darbo vietą, deja, slapti jūsų veiklos trūkumai gali atsiskleisti. Ir venkite nesutarimų – kantrybė, atidumas kito (ypač sutuoktinio) emocijoms bus lemtingi. Kad ir sunku, bet likite diplomatiški, kitaip įgysite rimtų priešų veikloje bei neblogai susipyksite su artimaisiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį gali paaiškėti kolegos ar draugo, mylimo žmogaus, gal vaikų nesąžiningumas. Tačiau neskubėkite svarstyti, ar reikia atleisti. Geriau nepasitenkinimą nukreipkite klaidų taisymui savyje.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį darbe jausitės nesaugiai Geriausia likti namie bei atsiriboti nuo reikalų, blogų, liūdnų minčių, nerimo bei įtarinėjimų. Su vaikais bei mylimais žmonėmis šiandien – tik gražiuoju (deja, būsite linkę su jais elgtis taip, lyg jie būtų priešai).

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis – išbandymų laikas. Galite sugriauti tai, ką ilgai statėte, kūrėte, – svarbu nepasiduoti užplūdusios emocijoms, neskubėti sureaguoti. Darbe itin atidžiai atlikite savo užduotis, nesivelkite į konfliktus su kolegomis bei vadovybe – tai gali pakenkti jūsų karjerai (tad nepraleiskite pro ausis šefo grasinimų). Būkite atidesni maisto kokybei.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nederėtų tvarkyti jokių atsakingų reikalų, žadėti, įsipareigoti, vykti į keliones. Nebūkite atviri bei patiklūs. Ne laikas vertingiems pirkiniams. Pasisaugokite sukčių, apgavikų, vagių. Būtina didesnė atida kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį iš kitų nieko nereikalaukite: vargu ar ką pešite keldami skandalus, reikšdami ultimatumus – galinga bus tik tyla. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą bei sveikatą, taip pat santykius su antrąja puse. Ne laikas aiškintis meilės santykius – būsite linkę pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti, kai reikia patylėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – problemiška diena, būsite gana pažeidžiami. Jūsų reakcija dažnai bus audringa. Ryškės silpniausios vietos veikloje, gyvenimiškoje pozicijoje bei jumyse pačiuose. Stenkitės nepasiduoti provokacijoms – priešams to ir reikia, nes dabar jus sukompromituoti bus lengva. Tai agresyvus metas, kai svarbu tvardytis, – supykus galite akimirksniu viską sugadinti, sunaikinti. Atsargiau kelyje, nerizikuokite su ugnimi, aštriais instrumentais.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį bendraujant ieškokite sąlyčio taškų, nors aplink jus pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti draugystę (galbūt ir slaptą meilės ryšį), kenkiančią santykiams šeimoje, jūsų doram vardui. Labiau pasaugokite sveikatą – gresia netikėtos traumos, tikėtinas lėtinės ligos paaštrėjimas, gali atsiverti ir slapta liga.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį netiktų prašyti vadovybės padidinti uždarbį ar dėl ko nors skųstis, mėginti įtikinti savo projekto reikalingumu – geriausiu atveju nieko nepešite, blogiausiu – užsitrauksite šefo nemalonę. Labai nereikalaukite artimųjų dėmesio, pagarbos – šiuo metu jie nesijaus jums skolingi.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį savo užduotis stenkitės atlikti kuo geriau – pakaks pavyduolių, norinčių pasinaudoti klaida. Ne laikas keisti savo ketinimus veikoje – apsiriksite, tik ne iš karto tai suprasite. Venkite konfliktų su šefu, o taip pat tėvais – tai per brangiai kainuos.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį bus svarbu neprarasti savitvardos, suvaldyti įniršį. Su niekuo nesiginčykite, nieko nebarkite, ypač darbe. Likite saikingi bendraudami: per dideli reikalavimai artimiesiems, partneriams, darbdaviui gali sunaikinti nuoširdumą, pasitikėjimą, sugriauti gerus santykius. Saugokite savo reputaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.