Astrologė: šito ženklo laukia puikios dienos

Šią savaitę astrologė Palmira ragina nesipriešinti naujovėms. Puikios dienos laukia Ožiaragių.

Žiema.<br> 123rf nuotr.
Žiema.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.
 P.Kelertienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-01-04 10:53

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžioje pakaks ryžto ką nors keisti, imtis naujos veiklos, ir tam tikrai bus tinkamas laikas. Vis dėlto dabar turite prisiminti, kad iki pavasario pabaigos jau ne viskas priklausys nuo jūsų valios: norite ar ne, bet teks priimti kitas (jau svetimas) žaidimo taisykles, išmokti nusileisti ir paklusti kito valiai.

Tai, beje, bus lemtinga bendraujant su vadovybe savaitei baigiantis ir kitai prasidedant. Nepraleiskite geros progos savaitės pradžioje gerinti santykių su kolegomis, vadovybe ir artimaisiais. Ant nieko nepykite, nors savaitei baigiantis, kitą pirmadienį gali tekti išgirsti netikėtų (ir neteisingų) kaltinimų. Vėliau jūsų bus atsiprašyta, o dabar svarbu elgtis santūriai, kad išsaugotume gerą reputaciją.

Jautis (04 21–05 20)

Jupiteris jau Žuvyse, prasideda netikėtumai, pokyčiai. Jie bus naudingi! Tad nereikėtų priešintis naujovėms, permainoms: tokios pastangos bus tuščios – jei nesutiksite įsileisti naujų vėjų, gyvenimas pats tai padarys ir be jūsų sutikimo. Tik tuomet ne viskas bus taip, kaip jums patinka. Daugiau laimės tie, kurie sąmoningai ryšis imtis naujovių. Darbo reikalams tvarkyti puikūs antradienis, trečiadienis, vėliau geriau vengti svarbių dalykinių įsipareigojimų.

Savaitgali ir pirmadienį nederėtų rizikuoti finansiniuose dalykuose. Labiau reikėtų pasaugoti ne tik turtą, bet ir sveikatą bei ramybę namuose. Nesivelkite ir į naujus romantiškus santykius.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis, trečiadienis – palankiausios savaitės dienos, tinka tvarkyti svarbius reikalus, kreiptis su prašymais, ieškoti pagalbos. Palankus metas taikytis tiek darbe, tiek namie – jums pavyks suminkštinti užsispyrusio vadovo, įsižeidusio sutuoktinio širdį. Raskite laiko susitikti su bičiuliais – bendravimas su jais įkvėps, o sunkūs klausimai lyg ir savaime išsispręs.

Labiau įtempti ketvirtadienis, penktadienis. Tai netinkamas laikas rizikuoti darbo vieta, vadovybės pasitikėjimu. Savaitgalį nereikėtų aiškintis santykių su savo pora – išprovokuosite skyrybas. Nerizikuokite kelyje!

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienį, trečiadienį lyg ir viskas turėtų būti gerai, bet viskas susiklostys kiek kitaip. Jei turite svarbesnių reikalų, atsakingų susitikimų, juos vertėtų planuoti ketvirtadieniui, penktadieniui.

Ypač savaitgalį venkite akibrokštų, nedrumskite vandens – jūsų protestas aplinkiniams pasirodys tik audra stiklinėje. Tuomet iš tiesų pralaimėsite. Nesivelkite į ginčus, konfliktus nei su savais, nei su svetimais. Dabar reikėtų tik šiek tiek atsipūsti. Po kiek laiko viskas savaime išsispręs ir be jūsų pastangų.

Liūtas (07 23–08 22)

Būsite reiklesni ir pragmatiškesni veikloje, imsite realiau vertinti savo galimybes, perspektyvas – ir ne tik reikaluose, bet ir romantiškuose santykiuose. Pirmą savaitės pusę, ko gero, vargins pasirinkimo problema, gali tekti svarstyti klausimą, kurią pusę palaikyti.

Įtampa ims kauptis nuo ketvirtadienio, ir savaitgalis gali tapti komplikuotas, ypač jei sieksite įrodinėti savo teises. Aplinkiniai ne tiek padės, kiek kliudys, ir net geras (-a) draugas (-ė) gali sukelti nemažai rūpesčių. Gali tekti skirtis su kuo nors brangiu, artimu. Nesiduokite apgaunami nei gražiais pažadais, nei griežtais bauginimais.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį, trečiadienį reikėtų imtis svarbesnių darbų. Palankus metas ieškoti naujo darbo, susitikti su būsimu darbdaviu. Gautus pasiūlymus vertėtų apsvarstyti. Trečiadienį, ketvirtadienį pavyks rasti kompromisą ginčytinu klausimu.

Įtempti savaitgalis, pirmadienis. Nesaugumo jausmas trukdys ramiai leisti laiką su savo pora – būsite pernelyg įtarūs, gal net pavydūs. Suksite galvą dėl to, ko negali būti, tik nepagalvosite apie realias problemas ir realius pavojus. Gresia nesklandumai darbe (pasisaugokite šefo nemalonės), rūpesčiai dėl artimųjų, tikėtini ir nuostoliai.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Tai ramus metas, tad geriausia ilsėtis, atostogauti. Daug veiklos neplanuokite, gerai, jei jūsų darbas iš namų. Jei vis dėlto reikia kreiptis į svarbų asmenį su prašymu, pasišnekėti su šefu apie savo sumanymų įgyvendinimą, tam tiks antradienis, trečiadienis. Ketvirtadienį, penktadienį nebūkite užsispyrę: dabar reikia išmokti tenkintis žvirbliu rankoje. Būkite atidesni savo sveikatai.

Savaitgalio, pirmadienio sklandžiais nepavadinsi – ir namie, ir darbe kils neaiškių kliuvinių, nesusipratimų. Nesiimkite nieko sunkaus ar naujo. Svarbu neįsipareigoti ir su niekuo nesugadinti santykių – nei su bendradarbiais, klientais, vadovybe, nei su artimaisiais.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nepervertinkite savo galimybių antradienį, trečiadienį – rizika nepasiteisins. Tai introvertiškas laikas, kai aktyvūs veiksmai tušti, tad iniciatyvos rodyti nereikia. Palaukite bent iki trečiadienio, ketvirtadienio. Šios dienos žada sėkmę, kad ir kuo užsiimsite. Tinka su mylimu žmogumi pasikalbėti apie tai, kas jums kelia nerimą. Palanku spręsti ir įsisenėjusias problemas, susijusias su jūsų vaikais.

Savaitgalis, pirmadienis žada rūpesčių darbe – gali tekti priimti nepopuliarų, gal net nuostolingą sprendimą. Šias dienas skirkite sveikatai stiprinti.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia visai smagi ir naudinga. Tiesa, nereikėtų pamiršti, kad prasidėjo gana pasyvus metas, kai nereikia persistengti (bent jau darbe). Išmokite imtis tik to, kas būtina, neapsikraukite papildomais darbais.

Kaupkite jėgas, saugokite sveikatą ir venkite blogų prisiminimų, ypač antrą savaitės pusę.

Galvokite tik apie tai, kas buvo šviesiausio gyvenime, nesikapstykite po senas klaidas, neteisingus sprendimus. Ir nesugalvokite savaitgalį kerštauti, ypač mylimam asmeniui, – tai dar labiau jus atitolins.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Iki savaitgalio – puikios dienos, kai galima atsigriebti už praleistas geras progas. Savaitės pradžia gera spręsti finansines problemas. Tiks pirkti seniai suplanuotus daiktus buičiai. Įvairiems susitikimams, kelionėms palankūs ketvirtadienis, penktadienis, tiesa, venkite lengvabūdiškumo megzdami pažintis, neapgalvotų pažadų, būkite atidesni kelyje.

Sudėtingi savaitgalis ir pirmadienis. Nesureikšminkite naujienų apie artimuosius ir mylimą asmenį – tikriausiai tai apkalbos arba tiesiog klaida. Nesivelkite į naujus romantiškus santykius. Savaitgalį skirkite tik sau ir tiems, kuriuos mylite.

Vandenis (01 20–02 18)

Nors dabar ramus laikas prieš gimtadienį, netikėtai energingi pasijusite antradienį, trečiadienį. Jei šiomis dienomis susitelksite į svarbiausias užduotis, daug laimėsite. Tiesa, labiau pasikliaukite intuicija. Itin naudinga įsiklausyti į nuojautas trečiadienį, ketvirtadienį, kai blaivus protas, logiškos išvados gali ir nepasiteisinti.

Neskubėkite reaguoti, kad ir ką išgirsite ar sužinosite savaitgalį, pirmadienį. Tai itin apgaulingos dienos, kai viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikėsitės. Šiomis dienomis venkite mažai pažįstamų asmenų, pasisaugokite sukčių, vagių, būkite atidesni kelyje.

Žuvys (02 19–03 20)

Neskubėkite priimti sprendimų šią savaitę – reikia išlaukti. Antradienis, trečiadienis netinkami atviriems veiksmams – spręskite savo problemas per trečią asmenį. Tiesa, dienos itin romantiškos, galimas slaptas meilės nuotykis. Ketvirtadienį, penktadienį būsite veiklūs ir sumanūs, bet didelis aktyvumas gali atsigręžti prieš jus. Likite apdairūs ir saikingi.

Savaitgalį ir pirmadienį pakenks patiklumas – tai netikusių išvadų, spontaniškų poelgių dienos. Rinkitės, su kuo bendraujate, kritiškiau vertinkite draugų nuomonę, patarimus, nepasikliaukite siūloma pagalba, nelabai klausykite ir gaunamų patarimų – suklaidins, nukreips ne ta linkme. Būkite atsargūs finansiniuose dalykuose – tai netikęs laikas pinigams investuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.