Astrologė apie Velykų savaitę: šio ženklo laukia didelis palengvėjimas

Astrologė Palmira atskleidė, ko visiems Zodiako ženklams tikėtis Velykų savaitę. Dvynių laukia išsivadavimo laikas, nes iš jų ženklo pagaliau pasitrauks Juodasis mėnulis.

 Velykos.<br> 123rf nuotr.
 Velykos.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.
 P.Kelertienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 12, 2022, 11:34 AM, atnaujinta Apr 13, 2022, 6:58 AM

Avinas (03 21–04 20)

Šventinės gimtadienio nuotaikos įkvėps imtis ko nors naujo, svarbaus ir iki ketvirtadienio imtinai gera proga drąsiam žingsniui. Tiesa, ne antradienį. Diena skatins entuziazmą, bet rodydami iniciatyvą galite nukentėti. Tai netinkamas metas naujų darbų pradžiai, susitarimams, tam išskirtinai palankus ketvirtadienis. Nuo penktadienio teks sudėti ginklus į saugyklą ir kiek nurimti. Kol kas pamirškite naujus horizontus – permainų laikas baigėsi.

Nors šį šventinį savaitgalį būsite linkę nervintis, viskas susiklostys geriau, nei tikėsitės, jei paisysite artimųjų interesų.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienį galite jaustis prislėgti dėl suvaržymų, neteisybės darbe. Tai laikinos nuotaikos, tad nepraraskite optimizmo – jau nuo trečiadienio kai kas pasisuks jūsų naudai. Ketvirtadienį jūsų nuopelnai bus deramai įvertinti. Diena palanki svarbiems darbo susitarimams.

Nepamirškite, kad dabar metas prieš gimtadienį, kai turite labiau savimi rūpintis. Susitelkite ir į nebaigtus darbus namuose. Nepersitempkite ruošdamiesi šventėms – ramybė svarbiau už perfekcionistiškai paruoštą vaišių stalą, pedantiškai sutvarkytus namus.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nors tai ir priešpilnio savaitė, didelio ūpo kuo nors nauju ar svarbiu užsiimti vargu ar turėsite. Ši savaitė tinkamiausia senoms problemoms spręsti, užvilkintiems darbams. Į naujus pasiūlymus žvelkite atsargiai. Trečiadienį, ketvirtadienį skirkite privalomiems darbams. Ketvirtadienį, penktadienį likimas išties pagalbos ranką: galimas susitikimas su reikalingu žmogumi.

Nuo penktadienio prasideda jūsų išsivadavimo laikas – Juodasis Mėnulis pagaliau išeis iš Dvynių! Dabar jūsų energija taps harmoninga, tad pavyks surengti mielą šventę šeimai. Tiesa, sekmadienis, pirmadienis kiek įtempti – nesąmoningas noras maištauti gali trukdyti objektyviai įvertinti situaciją, pasirinkti tinkamą bendravimo su artimaisiais taktiką.

Vėžys (06 22–07 22)

Priešpilnis – tas metas, kai gimusiems po Vėžio ženklu sugrįžta viltis, apima optimizmas. Vėl būsite kupini jėgų, ryžto, tik nereikėtų antradienį savo įkvėpimo panaudoti kovai su vėjo malūnais. Nesureikšminkite ir tądien gautų pasiūlymų. Nors ketvirtadienis bus gana įtemptas, tai paskutinė sąlygiškai saugi diena šiais metais. Jei esate sumanę ką nors rizikingo, galite mėginti savo laimę.

Tačiau nuo penktadienio turite sau pasakyti „stop“. Juodasis Mėnulis, siejamas su sukaupta bloga karma ir jos grąžinimu, jau jūsų ženkle devyniems mėnesiams. Pasiruoškite, kad gali tekti susidurti su nenumatytomis kliūtimis. Saugokite darną šeimoje, stiprinkite sveikatą. Ir stenkitės išlikti ramūs, saikingi, kad ir kas nutiktų šiuo sudėtingu laiku.

Liūtas (07 23–08 22)

Venkite šią savaitę kraštutinumų, kad ir kaip norėsis ką nors pamokyti. Siekite atleisti, atsiprašyti, susitaikyti, kitaip vargu ar šis ypatingas savaitgalis taps švente. Ramesni, labiau supratingi tapsite trečiadienį, ketvirtadienį, kai verta nuoširdžiai ir atvirai pasikalbėti su jums brangiu asmeniu apie susikaupusias nuoskaudas, kaip norite pakreipti jūsų santykius.

Nuo penktadienio įtampa vėl ims kauptis, tad stenkitės jau sąmoningai visur ieškoti gerųjų pusių. Šventiniam savaitgaliui ir pirmadieniui geriau neplanuoti jokių viešnagių (nebent pas tėvus) – emociškai geriausiai jausitės savo namuose.

Mergelė (08 23–09 22)

Ima atrodyti, kad namuose niekas nesupranta, kad jūsų rūpesčiai nieko nedomina, vargina problemos dėl darbo, kai norisi vieno, o tenka užsiimti visai kuo kitu? Vis dėlto antradienis – tuščias metas. Tik trečiadienis, ketvirtadienis tinkami ieškoti ko nors naujo, kas padės realizuoti profesines galimybes, patenkinti ambicijas. Tinkamiausias laikas darbo sutartims bus ketvirtadienis.

Nuo penktadienio pavyks kiek atsiriboti nuo reikalų ir susitelkti į šventinius rūpesčius. Beje, neatsisakykite pasiūlymų išvykti savaitgalį pas gerus draugus, giminaičius, patalkininkaukite jiems – atsigausite ir sekmadienį jausitės puikiai.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis apgaulingas – jausitės puikiai, viskas dėliosis taip, kaip ir turėtų, bet būtent tądien gali išryškėti, kas negerai santykiuose su antrąja puse, vaikais. Nieko tądien nespręskite. Tai lemtingų klaidų metas. Ketvirtadienį beveik savaime gali išsispręsti seniai varginusi problema.

Nuo penktadienio gali tekti prisiimti atsakomybę už šventės organizavimą namuose. Labai nepersistenkite rengdami vaišių stalą, priimdami svečius – būsite linkę per daug iš savęs reikalauti, išlaidauti. Venkite pirmadienį sutuoktiniui priminti pareigas šeimai.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienio viltys tuščios, tad jei gausite veiklos pasiūlymų, neskubėkite sutikti. Beje, labiau orientuokitės ne į siūlomą atlyginimą, o į patį darbą. Nuo trečiadienio naudinga tvarkyti reikalus, susijusius su investicijomis, remontu namuose. Ketvirtadienio pasiūlymai bus itin naudingi. Diena tinkama ir pasikalbėti su tėvais jums neparankiu klausimu.

Nuo penktadienio neramumai išsisklaidys. Jei nenorite pasijusti visiškai išsekę dėl šventinio pasiruošimo, nesiimkite šių rūpesčių vieni. Nuo sekmadienio imsite atsigauti. Vis dėlto sekmadienis, pirmadienis – gana pavojingas metas, svarbu nerizikuoti ramybe šeimoje.

Šaulys (11 23–12 21)

Kad ir kaip gerai jausitės, antradienį neverta ieškoti radikalių išeičių. Jei kils mintis, kad turite bėgti iš namų, išeiti iš darbo, turite suprasti, kad tai tik akimirkos nuotaika. Tad jei neprovokuosite ginčų, konfliktų, jus palaikys tiek svetimi, tiek savi. Sėkmingiausia diena veiklai, kai verta tartis jums reikšmingais klausimais, bus ketvirtadienis.

Nuo penktadienio audros ims rimti. Pasistenkite atleisti savo skriaudikams ir nesiimkite aiškintis santykių su antrąja puse tai gali aptemdyti šventinio sekmadienio ir pirmadienio džiaugsmą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis – ne pats geriausias metas, jausitės kiek prislėgti dėl neteisybės darbe. Bet neverta graudintis: kol kas Ožiaragiams sunkokas laikas, Saulė vis dar jūsų karjeros apribojimų ženkle Avine (iki balandžio 20 d.), tad verta pamiršti reikalus ir labiau rūpintis savo šeima, namais. Trečiadienis, ypač ketvirtadienis sėkmingi finansinėms problemoms spręsti.

Na, o šventės praeis neabejotinai puikiai – jums nestigs nei draugiško dėmesio, nei sėkmės. Sekmadienį laukia ypatingi susitikimai. Pirmadienis gana sudėtingas, geriau vengti ginčų, bendravimo su nemaloniais asmenimis, rizikingų kelionių.

Vandenis (01 20–02 18)

Pirmą savaitės pusę ne viskas bus taip, kaip atrodys. Vis dėlto penktadienį, šeštadienį rasite būdų, kaip sėkmingai išsisukti iš krizės.

Kad ir kas nutiktų, tikėkite, kad likimas ras būdų, kaip jus išvaduoti (juk dabar Baltasis Mėnulis jūsų ženkle). Galbūt susitiksite su reikalingu žmogumi, išgirsite įkvepiantį patarimą, gausite kitokią lemtingą nuorodą, ir tai gali įvykti jau šį ketvirtadienį. Sekmadienis, pirmadienis ypatingi tuo, kad imsite suvokti, ko siekite šiame gyvenime ir kas trukdo tai padaryti.

Žuvys (02 19–03 20)

Neskubėkite imtis atsakingų veiksmų, nors nuo savaitės pradžios būsite verčiami veltis į konkurencinę kovą. Antradienį verta pasiduoti abejonėms – ne viskas bus taip, kaip jums atrodys. Nuo trečiadienio aiškumo ims daugėti. O ketvirtadienis gali tapti lemtingas – užmirškite nuovargį, patirtas nesėkmes ir susitelkite, kad apgintumėte savo pozicijas. Nuo penktadienio jau galėsite švęsti pergalę: Marsas jau bus jūsų ženkle, suteikdamas jums nugalėjo statusą.

Tiesa, penktadienis, šeštadienis – gana neramios dienos, kai imtis ginklų nevertėtų. Jums padės užsimiršti intensyvus pasiruošimas šventei. Šventinis sekmadienis išpuola jums sėkmingu metu. Tiesa, pirmadienis žada rūpesčių, tad jei vyksite pasisvečiuoti, labiau rinkitės draugiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.