Astrologė: Saulės užtemimas šiam ženklui padės laimėti savo gyvenimo aukso puodą

Šią savaitę (balandžio 30 d.) įvyksiantis Saulės užtemimas nemažai daliai Zodiako ženklų bus retai išimtis ir neatneš didelių nemalonumų, netgi lems gerus gyvenimo pokyčius, sėkmę. Astrologė Palmira ypač gerą baigtį žada Jaučiams.

 Laimėjimas.<br> 123rf nuotr.
 Laimėjimas.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 26, 2022, 10:49 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžioje tinka nebent kai ką užbaigti, įgyvendinti seną svajonę, sau duotą pažadą. Gana svarbūs ketvirtadienis, penktadienis – šių dienų veiksmai padės gerokai pasistūmėti į priekį, išsikovoti perspektyvias pozicijas ir netrukus tapti tikrais lyderiais, kad ir kokia gyvenimo sritis tai būtų. Tik nesiimkite nieko gerai neapgalvoję – tai fatališkas metas prieš Saulės užtemimą (balandžio 30 d.), tad padarytas klaidas atitaisyti vargu ar bus įmanoma.

Bus svarbu vengti konfliktų su sutuoktiniu, pasirūpinti maisto kokybe. Labiau save pasaugoti padės karoliai iš koralų, jūrinių perlų, ametistas arba šilkinė skarelė ant kaklo.

Jautis (04 21–05 20)

Artėjantis gimtadienis ir Saulės užtemimas balandžio 30 d. – pakankama priežastis dažniau sutrikti, įsitempti, imti liūdėti. Tačiau šis užtemimas – reta išimtis, jis žada ne naujas bėdas, o galimybę perlaužti nepalankių įvykių inerciją ir laimėti savo gyvenimo aukso puodą. O priartėti prie geidžiamos svajonės padės norų pildymosi meditacijos (tai gali būti ir paprasčiausias jų užrašymas) per užtemimą (geriausia tarp 23 val. 28 min. ir 23 val. 50 min.).

Labiausiai ir ilgiausiai – iki 18 m. užtemimo poveikį pajus gimę šios savaitės pabaigoje ir pradžioje – jų laukia itin svarbūs metai, pakaks gerų progų sugriebti jautį už ragų. Tik mokėkite išlaukti, būkite susitelkę. Likti stipriems, jaustis saugiai padės fluoritas, ametistas, agatas, turkis, deimantas. Gerai akmenys ant kaklo ir auskarai.

Dvyniai (05 21–06 21)

Jūsų tikslai savaitės pradžioje gali keistis. Nenustebkite, jei apims noras ko nors atsisakyti, su kuo nors atsisveikinti. Ir iš tiesų ši savaitė (iki Saulės užtemimo balandžio 30 d.) gera pasakyti „sudie“ tiems žmonėms, kurie slegia, tik ima patys nieko nesuteikdami. Reikalams, ypač dalykiniams, tvarkyti labiausiai tinka antradienis, trečiadienis. Vėliau patartina orientuotis į darbų užbaigimą.

Šis Saulės užtemimas kiek apribos jūsų aktyvumą, ir tai bus tinkamas metas trumpoms atostogoms. Dirbantiems reikėtų pasistengti daugiau laiko skirti kokybiškam poilsiui, ypač miegui. Ramybei, apsaugai tiktų nešioti rausvą kvarcą, ametistą, palankios grandinėles, karoliukai ant kojos.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžia puiki. Antradienį, trečiadienį jums pavyks viskas, kad ir ko imsitės. Tai laikas, kai beveik savaime ima spręstis svarbūs klausimai ir jūs gaunate tai, ko taip seniai troškote. Labiau susitelkę į veiklą būsite nuo ketvirtadienio. Penktadienis tinkamas svarbiems žingsniams į pergalę. Gautus darbo, finansinius pasiūlymus priimkite.

Šeštadienį, Saulės užtemimo dieną, nebesiimkite nieko keisti ar spręsti. Būkite atidūs, kad neprarastumėte realybės jausmo bendraudami. Ramiau reaguoti į netikėtumus, sukeltus užtemimo, padės chrizoprazas, lazuritas, jūriniai perlai, koralai, taip pat karoliukai ar grandinėlė ant kojos.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis, trečiadienis – kiek įtemptos dienos, tiesa, puikiai tinkamos spręsti skolų, mokesčių problemas, tvarkyti investicijų, draudimo reikalus. Antrą savaitės pusę daugiau dėmesio skirkite karjerai ir viskam, kas su tuo susiję.

Nepraraskite artimųjų pasitikėjimo, paramos, įrodykite, kad esate geriausi, nepakeičiami. Kita vertus, turite būti pasiruošę netikėtoms permainoms darbe. Daugiau dėmesio skirkite stuburui ir sąnariams. Turite pradėti reguliariai mankštintis, būti atidesni maisto kokybei. Nešiokite juodus akmenis – oniksą, obsidianą, gagatą.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuo savaitės pradžios įsidėmėkite viską, kas jus sups. Vėliau to prireiks, kai rinksitės naujus partnerius, draugus ar naują darbą. Svarbiems susitikimams labiausiai tinka antradienis, trečiadienis. Beje, tai romantiškos dienos, ir jei tuo metu užsimegs naujas ryšys, tikėtina, jis virs ilgalaike partneryste. Sudėtingesnė antra savaitės pusė.

Tai produktyvus laikas, kuriuo Mergelės, profesionalės Zodiako alchemikės, sugebės pasinaudoti ir audrą stiklinėje paversti malonia vakaro arbata. Kad pakaktų išminties, verta nešioti žiedus ant rodomojo piršto (labiausiai tiktų su turkiu), taip pat palankūs chrizolitas, smaragdas.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Neužsispirkite, mokėkite nusileisti, ko nors atsisakyti, kai ką paaukoti. Žodžiu, likite dosnūs, ir gyvenimas ne tik iš jūsų nieko neatims, bet dar ir gausiai apdovanos. Jei ruošiatės kai ką iš esmės pakeisti, nepamirškite, kad kelio atgal nebus. Šis užtemimas sukels šiek tiek streso, bet padės deramai perorganizuoti asmeninį gyvenimą ir veiklą.

Daugiau dėmesio skirkite nervų sistemai stiprinti. Kaupkite jėgas, taupykite pinigus, stiprinkite ryšį su antrąja puse. Daugiau laiko leiskite gamtoje. Palanku nešioti citriną, tigro opalą, malachitą.

Skorpionas (10 24–11 22)

Sėkmę lems gana mistinės jėgos (keistų aplinkybių pakaks) ir sutuoktinis, partneriai, darbo aplinka. Su niekuo nesipykite – galite įgyti priešų. Savaitės pirma pusė smagi – viskas eisis lyg sviestu patepta, tad antradienį, trečiadienį tvarkykite svarbius reikalus, spręskite asmeninio bendravimo problemas.

Vėliau atsiras tam tikrų apribojimų, kliuvinių, tapsite priklausomi nuo atsitiktinumo ar kieno nors geros valios. Vis dėlto tai tinkamas metas svarbiems darbo sprendimams priimti. Palankus ir sveikatai pasitikrinti, gydymosi pradžiai. Nusiraminti, sėkmei pritraukti nešiokite žydrą agatą, turmaliną, labradoritą.

Šaulys (11 23–12 21)

Ši Saulės užtemimo savaitė nebus sunki ar kritiška, tiesiog visur būkite kuklesni, nieko nekeiskite, venkite avantiūrų. Ypač savaitės pradžioje netinka imtis papildomų darbų, plėsti veiklos. Tai geras laikas užsiimti namais, šeima, padėti artimiesiems, vaikams išspręsti jų problemas. Gana sėkmingi ketvirtadienis, penktadienis – pavyks sutvarkyti įstrigusius reikalus, išspręsti santykių nesklandumus, susitaikyti su tais, kuriuos mylite.

Daugiau dėmesio skirkite sveikatai, laikas susirūpinti ir sveika gyvensena. Palanku nešioti nefritą, žadeitą, agatą, chrizoprazą, malachitą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Esate stiprūs. Sėkmės likimas irgi dosniai seikės. Naudokitės proga – tvarkykite savaitės pradžioje svarbius darbo reikalus, spręskite keblius klausimus. Negaiškite – jau greitai jūsų galimybės taps apribotos, teks stabtelėti ar paisyti jums keliamų sąlygų. Ketvirtadienį, penktadienį netinka imtis ko nors svarbaus. Antrą savaitės pusę susitelkite į namus, šeimą.

Saulės užtemimas (balandžio 30 d.) gali lemti svarbų posūkį asmeniniame gyvenime. Šis užtemimas ne tik įkvėps romantiškus jausmus, bet ir stiprins jūsų pasitikėjimą savimi, kūrybiškumą. Būkite atidesni savo vaikams. Patartina nešioti avantiuriną (ant krūtinės), rubiną, gintarą, chrizolitą.

Vandenis (01 20–02 18)

Naudinga tvarkyti skubesnius reikalus, ypač susijusius su pinigais, gyvenamąja vieta. Neieškokite pagalbos iš šalies, gilinkitės į save, tik taip išspręsite jus kankinantį klausimą. Saugokite gerus santykius su artimaisiais, labiau pasirūpinkite tėvais, ypač mama.

Būkite atidesni savo sveikatai, ypač virškinimui (nevalgykite būdami blogos nuotaikos ir su žmonėmis, kurių nemėgstate). Jus saugos perlai (upiniai), Mėnulio akmuo, suakmenėjusi kriauklė, gagatas ar jūsų mamos, močiutės nešioti, jums dovanoti papuošalai.

Žuvys (02 19–03 20)

Dėl Saulės užtemimo (balandžio 30 d.) įtakos galite kiek lengvabūdiškai vertinti dabartinius įvykius, susitikimus. Daug ką lems mokėjimas dirbti su informacija, sugebėjimas mokytis. Šiuo metu galite sužinoti daug svarbių dalykų, gauti vertingų patarimų ir pasiūlymų – juos verta priimti. Fortūna jums šypsosi, merkia akį, tad naudokitės dabar atsiveriančiomis progomis, kad į gera pakeistumėte savo ateitį.

Stiprinkite giminiškus ir draugiškus ryšius. Palanku nešioti geltoną topazą, rauchtopazą, labradoritą, smaragdą, chrizoprazą, amuletinius žiedus, apyrankes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.