Palmira: netikėtai situacija gali keistis

Trečiadienis – keistokas laikas, galintis kai ką apversti, išbalansuodamas nusistovėjusią tvarką. Nevertėtų būti tikriems, kad viskas klostysis pagal numatytą eigą – netikėtai situacija gali keistis, versdama griebtis „atsarginio“ plano „x“, dairytis kažko naujo, kito.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-04 05:30

Diena kaip tik ir bus sėkminga bendravimui, informacijos paieškai. Tiks imtis kažko menkai žinomo, nemėginto. Tiesa, geriau, jei naujovėmis, eksperimentais užsiimtų moterys – tai jų sėkmės metas, kai pavyksta suktelėti įvykius kita linkme. Vyrams tądien verta atidžiau įsiklausyti į moterų nuomonę bei norus, svarbių reikalų tvarkymą atidedant rytdienai.

Šis laikas tinkamas darbui su sudėtinga informacija, informacijos ieškojimui bei kaupimui, palanki tobulinti darbo kompiuteriu įgūdžius, mokytis naujų kompiuterinių programų.

Daugiau dėmesio skirkite statybų, remonto reikalams. Nepatartina tvarkyti finansinius reikalus.

Diena palanki įsimylėjėliams. Tinkamas metas romantiškiems pasimatymams, naujoms pažintims.

Taip pat patartina daugiau dėmesio skirti gyvūnams, jų priežiūrai, globai.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo labai svarbūs. Tiesa, ryškūs – reikšmingi. Jie pildysis greitai, per savaitę. Puiku buvo regėti karvių bandą, pieną, grietinę, sūrį, taip pat valgyti – tai pinigai, skalsa. Tačiau tuštintis – saugokitės apgaulių, vagysčių. Blogai išsitepti, būti purve – nesėkmės. Maudytis, vandenį matyti – apkalbos. Žiema – liga. Kraujas – galima katastrofa. Pinigus regėti – jų gavimas.

Blogas ženklas: jei vandenį atjungtų, pamesti laikroduką, grandinėlę, sagą, sagtį, auskarą, nuolat jausti troškulį, kruvinai susižeisti, jei ant jūsų drabužis suplyštų, žagsėti be paliovos, jei atsitiktinai užgestų ugnis, šviesa, vyrui moterį užgauti, įžeisti.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, sušlapti netyčia ar būti sulytam.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis žada netikėtumus, kai tenka perdarinėti dienos planus, vis dėlto tai bus palankus laikas svarbiems susitikimams, teisinių reikalų tvarkymui, kelionėms; palankios sidabrinės, pilkos taip pat oranžinės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį būkite atidesni išgirtoms pastaboms, atsitiktinėms replikoms. Bet kokia informacija bus naudinga, tačiau ją reikia tikrinti bei neskubėti pritaikyti. Šiandien užsimezgęs romanas gali pakeisti jus iš esmės.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį būkite dosnūs bei nuoširdūs, mokėkite pasidžiaugti savų draugų, kolegų, artimųjų sėkme ir nematyti sutuoktinio ar mylimo žmogaus klaidų. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį bus svarbu greitai reaguoti, naudotis palankia proga (nors ir neplanuota)! Ir nebijokite sunkumų, kliūčių – nugalėsite. Geras laikas perimti iniciatyvą į savo rankas (tiek darbe, tiek namie).

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį jei norėsis ilsėtis – ilsėkitės, jei patinginiauti – tinginiaukite. Tai savaiminio virsmo metas, kai viskas tvarkosi tuomet, kai nustojate jaudintis bei šokinėti dėl rūpimo reikalo. Svarbiausia savęs neprievartauti ir elgtis taip, kaip širdis liepia.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį rasite gerą išeitį, sulauksite paramos. Vis tik taupykite jėgas, nepervertinkite savo galimybių. Nesiimkite nebūtinų dalykų, susitelkite tik ties svarbiausiais, privalomais reikalais – kitaip nieko nespėsite. Tiesa, reikėtų spėti ir į romantišką pasimatymą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį mokėkite ramiai įvertinti šefo sugalvotas naujoves, sutuoktinio, tėvų pastabas – jos bus naudingos. Palankus metas įvairiems sveikatos tyrimams, nemalonioms gydymo procedūroms. Tinka namuose ką nors taisyti, valyti, gražinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį galite neįžvelgti realaus pavojaus ar klaidų savo darbe, vis dėlto gerų dalykų bus daugiau. Tai geras metas bendravimui, pažinčių užmezgimui su įtakingais asmenimis. Palanku priimti savo namuose aukštus svečius.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį jūsų susirūpinimas perdėtas, nuliūsite dažniau nei reikia. Stenkitės pastebėti džiugius įvykius, matyti laimingus žmones, venkite irzlių, niūrių asmenų. Ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Gali megztis tarnybinis romanas. Bent jau tądien galite sužinoti, kas jums seniai simpatizuoja.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis sėkmingas, tiesa, likite kantrūs bei diplomatiški ir mažiau reikalaukite iš kitų, o ypač iš artimųjų, nesiginčykite su jais – gal patys esate jiems prasikaltę, kažką skolingi? (vyrams tai bus aktualu bendraujant su moterimis). Vakaras palankus meilės pasimatymams, taip pat pasirodymui visuomenėje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį pasiruoškite netikėtumams – tai, dėl ko būsite užtikrinti, gali nepavykti, ir pasisekti ten, kur atrodė beviltiška. Beje, nebūkite smulkmeniški. Palanki diena atidėtiems darbams nuveikti, ypač savo namuose. Vyrai neturėtų galėti pinigų savo žmonų sveikatai stiprinti.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį jumis žavėsis bei pasitikės aplinkiniai – tai padės sprendžiant anksčiau kilusius nesklandumus darbe ar namie. Vyrams ši diena – puiki proga nuoširdžiai dovanai mylimai moteriai.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis – pasyvi, rami diena, tinkama užsiimti namais, šeima, spręsti buitines problemas. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, ypač tėvams, seneliams. Ieškantiems tinkamesnės gyvenimo vietos šiandien palanki proga ją rinktis. Tiks tvarkyti paveldėjimo reikalus, kapus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.