Palmira: kliūtys kils ten, kur nesitikėjote

Trečiadienis – Mėnulio jaunaties metas, ji stojo 5 val. 52 min. Tad nepersidirbkite, ypač fiziškai. Ir venkite įtampos. Daugiau ilsėkitės, ilgiau namuose pabūkite. Verta nuo ankstyvo ryto pamąstyti apie ateitį, pradėti planus kurti.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2022, 5:30 AM

Diena nebus palanki teisinių reikalų tvarkymui. Netinka pradėti naujus darbus ar pasirašinėti svarbius dokumentus, sandorius.

Tai bus gana sudėtinga diena – kliūtys ten, kur nesitikėjote. Šis metas skatins nepasitenkinimą iš esmės – tieks pasauliu, tiek savimi, savo pasiekimais, kurie atrodys menkaverčiai arba neįkainojamai reikšmingi, tačiau nepripažinti aplinkinių. Vis dėlto tai lemtingų klaidų metas, kai apsirinkame vertindami, teisdami. Gal todėl, kad vyraus egoizmas, neleidžiantis matyti toliau už savo nosį, noras viską spręsti pačiam, kažką slėpti nuo artimųjų ar žmonių, tiesiogiai susijusių su jūsų reikalu, tik sunkins ir taip komplikuotą situaciją.

Nukentėti bus galima per įstatymų nepaisymą, per didelį pasitikėjimą autoritetais, žmonėmis iš toli.

Diena nebus tinkama ieškoti teisybės, juolab už ją kovoti, nepalanki ir asmeninių santykių aiškinimuisi. Blogas laikas šventimams, rizikingoms pramogoms, naujų pažinčių užmezgimui.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški. Puiku, jei regėjote grybus, žuvį, paukščius, jei vandeniu plaukėte. Blogai buvo sapnuoti gyvates, ugnį.

Blogas ženklas: stiklą sudaužyti – vienatvė, galite išsiskirti su artimu žmogumi, draugu, sagą pamesti – gresia liga, jei sulūžtų raktas, spyna sugestų – nuostoliai, giminaičio netektis.

Geras ženklas: jei nuo ryto skaisčiai saulė šviestų, išeinant iš namų išgirsti vaikų juoką, dažnai nustebti, jei kas pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, svarbių reikalų tvarkymui; patartina nešioti melsvų, žalsvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nesižavėkite naujais pasiūlymais, nesiviliokite naujomis galimybėmis – veikiausia tai bus spąstai. Verta rimčiau pasigilinti į savo gilumines problemas, paieškoti užsislėpusių klaidų. Kol neišsiaiškinsite, kas anksčiau blogai padaryta, ką skolingi šeimai, vargu, ar reikalai sparčiau pajudės.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis – nepalanki diena. Svarbiausia, kad nesiimtumėte nieko svarbaus. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų tiek dirbdami, tiek vairuodami automobilį. Būkite taktiškesni bendraudami su draugais, giminaičiais ar kaimynais.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti jus apsigalvoti, tik vargu ar bus naudinga keisti ankstesnes pozicijas – verta palaukti. Šefas, kolegos net draugai gali suklaidinti, tad pasistenkite reikalus tvarkyti vieni bei mažiau klausyti kitų patarimų.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį darbe ir namie prireiks nemažai ištvermės – tai metas, kai jus visi skubins, kai visi jums prieštaraus, reikalaus savo. Savo užduotis darbe atlikite itin atidžiai. Ir venkite ginčų ar svarbių pokalbių su viršesniais ar vyresniais už save asmenimis.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį galite sužinoti ir ne pačių geriausių naujienų, susidurti su slaptomis kliūtimis, kažkieno kenkimu. Ir nesitikėkite daug iš šios dienos pažadų, tariamai atsivėrusių naujų perspektyvų – patirsite daugiau nemalonumų nei naudos. Saugokitės žmonių, norinčių jums padėti, patarti, pamokyti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį neskubėkite – akimirksniu viskas gali pasikeisti prieš jus. Venkite ginčų su bičiuliais, kaip ir su mylimu žmogumi – tai gali virsti rimtu konfliktu. Į jus gali kreiptis su prašymais draugai – padėkite, bet venkite ilgalaikių įsipareigojimų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį bet kokia naujiena, žavus pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas – neskubėkite niekuo tikėti. Venkite priekaištauti sutuoktiniui – ne laikas santykius aiškintis.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors trečiadienį jausitės geriau, nuotaika ges dėl kiekvieno nieko, jei aplinkybės keisis, tai ne ta linkme, kuria norėtųsi. Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas. Ir venkite patarinėti, mokyti. Savo darbus atlikite kuo atidžiau.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį problemos neišvengiamos. Partnerių arba jūsų vadovybės nesėkmės, aplaidumas kels neviltį, privers keisti planus. Nesiaiškinkite teisybės, nenorėkite visko sužinoti. Labiau pasikliaukite sutuoktinio jausmais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – gana slegianti diena. Galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Venkite atsakingų darbų bei savo šefo, ginčų su kolegomis bei klientais. Vakarą geriausia praleisti savo namuose. Ir likite atlaidesni artimiesiems, o ypač sutuoktiniui.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį elkitės, kaip visada, nieko nekeiskite, niekuo nerizikuokite. Nesiimkite nieko atsakingo darbe. Itin atidūs būkite su gaunama informacija bei dokumentais. Būkite atidesni virškinimui – svarbi maisto kokybė.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį nesiimkite jokių avantiūrų – situacija gali pasikeisti neprognozuojamai. Labiau saugokite vaikus. Tai pavojingas laikas įsimylėjusiems – galimi kvaili bet emocingi konfliktai, po kurių norisi nutraukti santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.