Astrologė: šios savaitės dramatizmą ypač pajus vienas ženklas

Pavojinga, apgaulinga, sunki savaitė, perspėja astrologė Palmira. Ypač Liūtai pajus jos dramatizmą.

 Apuokas.<br> 123rf nuotr.
 Apuokas.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 9, 2022, 10:34 AM

Avinas (03 21–04 20)

Ši savaitė daug kuo bus panaši į prabėgusią, tad jei ji buvo sudėtinga, ir dabar nebus paprasta. Tai gana ryškiai pajusite trečiadienį, ketvirtadienį, kai gali kai kas svarbaus pasikeisti sužinojus naujieną apie artimą žmogų, vaikus, nenumatytus kliuvinius veikloje.

Tai lūžio taškas, kai norėsis viską apversti ir pasukti kitu keliu. Aplinkybės vers priimti kategoriškus, nepopuliarius sprendimus tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Būsite apimti radikalių nuotaikų, norėsis paauklėti netikėlius. Jei imsitės šios misijos, gali nutrūkti meilės ryšys, sena bičiulystė, galite likti ir be darbo. Tai laikina krizė, tapsianti asmeninio brandumo išbandymu, kai svarbu susiimti ir nepasiduoti susierzinimui, pykčiui. Geriau pasijusite sekmadienį, pirmadienį, kai pavyks rasti išeitį iš dabartinės situacijos.

Jautis (04 21–05 20)

Vargu ar savaitės pradžioje pasiteisins sumanymas vykti į keliones (ypač dalykines), tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Gana rizikinga būtų ir veltis į naujus romantiškus santykius. Tačiau neramumų, nesusipratimų gali būti ir čia pat – namuose, darbe. Net jei iki šiol viskas buvo gerai, rasite dėl ko piktintis, protestuoti. Svaidysite įniršio žaibus ne tik namie. Kils pavojus prarasti jums būdingą gerumą, taikumą. Nejau siekiate tapti svetimi sau ir kitiems?

Giedresnes nuotaikas žada sekmadienis, pirmadienis, vis dėlto turite likti atsargūs ir saikingi – netinkamas laikas ką nors radikaliai keisti, skelbti ultimatumus.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis, trečiadienis – itin keblios dienos, kai viskas susipriešina, kai vienu metu apima vienas kitą neigiantys jausmai, poreikiai. Klaidins, provokuos noras atkeršyti, nubausti. Kils pavojus nesusivaldyti ir žengti kvailą žingsnį, po kurio kelio atgal nebebus. Šią savaitę nesakykite „niekada“ nei artimiesiems, giminaičiams, nei mylimam žmogui, draugui, nei darbdaviui. Tokiu būdu nepasieksite norimo rezultato.

Visa savaitė pavojinga darniems poros santykiams. Kad kilusios problemos netaptų dar didesnių problemų atsiradimu, reikėtų laikinai nuo jų atsiriboti. Jau kitą savaitę pavyks atgauti pusiausvyrą ir rasti kompromisą.

Vėžys (06 22–07 22)

Šią savaitę svarbu dažniau pagalvoti apie savo ramybę ir saugumą – dėl neapdairumo, neapgalvotų veiksmų, neatsargių vertinimų, nepasvertų žodžių galite įsivelti į konfliktą, patirti nesėkmę, traumą darbe, buityje arba sunegaluoti. Būkite tolerantiškesni sutuoktiniui – ne laikas ko nors reikalauti, kelti sąlygas.

Labiau pasaugokite gerus santykius darbe bei savo gerą vardą – jokių avantiūrų. Ir nieko nekeiskite: dabar nei naujas jausmas, nei naujas reikalas nieko gero neduos. Savaitgalis – gera proga taikytis, dovanoms teikti.

Liūtas (07 23–08 22)

Dramatiška savaitė: protą ir širdį gali užvaldyti noras kaltinti likimą (bent jau blogą vaikystę ar sutuoktinio nusviestą šlepetę). Tiesa, tam bus pagrindo, mat galimi netikėti keblumai ir darbe, ir namie. Tai traumų, nesėkmių, nuostolių metas, kai galima tapti asmeninių iliuzijų ar kieno nors „geranoriškumo“ auka.

Nuo ketvirtadienio gali paaštrėti meilės trikampio problema. O jei tokios neturite, nesusikurkite – tokia „gera“ proga gali pasitaikyti jau savaitgalį. Kad ir kas nutiktų, sekmadienį teks sudėlioti visus taškus. Turėsite sau ir artimiesiems atsakyti į klausimus, nuo kurių visada bėgote.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors savaitės pradžios nuotaikos ir bus romantiškos, ieškoti širdies draugo (-ės) ne pats geriausias metas – ramybę (o gal ir sveikatą) prarasite ilgam. Neplanuokite komandiruočių, vertingų pirkinių, ypač elektrotechnikos, savaitės viduriui: ne tik daiktu liksite nepatenkinti – ginčai dėl išlaidų įlies alyvos į kivirčų ugnį.

Savaitės vidurys ir taip bus sudėtingas, o nuotaikos ne pačios giedriausios: daug nereikės, kad nusiviltumėte meile, santuoka, gal darbu ar uždarbiu, socialine padėtimi. Mylimas žmogus atrodys nevertas dėmesio, norėsis skirtis. Vis dėlto savaitgalį jūsų nuotaikos keisis – nauji įspūdžiai padės kitaip pažvelgti vienam į kitą ir susitaikyti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Bręsta maištas, noras kai ką radikaliai keisti. Tiesa, laikas tam netinkamas. Nepasiduokite emocijoms šią sudėtingą savaitę. Dabar viską lems savitvarda tiek tvarkant reikalus (gali nukentėti verslas), tiek santykiuose su mylimu asmeniu. Jei santykiai su pora ties skyrybų riba, ketvirtadienio, penktadienio kivirčas gali tapti lemtingas.

Nors savaitė nekokia, nepamirškite, kad yra ir ištikimų draugų, kurie palaikys kritinę minutę. Beje, nepirkite savaitės viduryje elektrotechnikos, kompiuterių, telefonų (ypač savo vaikams). Apskritai šią savaitę susilaikykite nuo pagundos ne tik paišlaidauti, bet ir įsimylėti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Neverta skųstis dėl nesėkmingos meilės, pinigų stygiaus ar blogos nuotaikos – galimas dalykas, kad jūsų draugai, artimieji patys apimti ne menkesnio streso ir nepajėgia įveikti savo problemų. Tad vargu ar jie jus išgirs, supras, teisingai patars. Beje, kai kas iš jūsų aplinkos gali sukelti ir apkalbas.

Ypač ketvirtadieniui, penktadieniui nepatartina planuoti kelionės – tai pavojingos dienos, netinkamos nei svarbiems susitikimams, nei susitarimams. O štai pinigams investuoti nepalanki savaitės pradžia. Savaitgalį viską imsite vertinti labiau optimistiškai.

Šaulys (11 23–12 21)

Savotiškų išbandymų savaitė, tiesa, tai taps gera proga ugdyti kantrybę ir orų optimizmą. Kad ir su kuo bendrausite, svarbus santūrumas, saikas, atsargumas. Mokėkite nusileisti, patylėti. Tiesiog ramiai pabūti.

Labai nesitikėkite, kad šiomis dienomis kas nors įvertins jūsų iniciatyvą, triūsą, tad nepersistenkite. Ir nekerštaukite namuose dėl darbo nesėkmių. Atvirkščiai, prisiverskite rasti dalykų, už kuriuos turite būti dėkingi sutuoktiniui, vaikams.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ypač savaitei prasidedant ir baigiantis nespręskite bendravimo problemų nei darbe, nei namie. Būkite atlaidesni. Jau nuo antradienio teks susitaikyti su naujais keblumais veikloje – ir finansiniais, ir biurokratiniais. Kad ir kas nutiktų, svarbiausia nelaikyti savęs nei kankiniu, nei auka. Kai tik pasakysite magišką „maniau, kad bus blogiau“ arba „būna ir blogiau“, nelaimės ims trauktis.

Geriausia šią savaitę skirti tik sau – ilsėkitės, rūpinkitės savimi, savo sveikata, ramybe. Geriausia likti namie, o jei teks dirbti, pasiruoškite galimiems konfliktams su vadovybe, kolegomis, klientais. Savaitgaliui nieko svarbaus neplanuokite – tai gana įtemptos dienos.

Vandenis (01 20–02 18)

Šią savaitę būkite atsargūs visur – tai klaidų, įvairių nesusipratimų, savotiškų iliuzijų metas. Itin sudėtingos dienos – antradienis, trečiadienis, kai geriau vengti impulsyvių sprendimų. Būkite itin atidūs darbe ir antrąją savaitės pusę – jūsų klaidas, broką gali pastebėti šefas, kolegos.

Nesižavėkite šią savaitę gautais paaukštinimo ar naujos veiklos pasiūlymais. Jei užsimegztų romantiška pažintis, nemanykite, kad pasisekė. Tai apgaulingas metas ne tik tvarkant reikalus, bet ir meilėje. Gana sudėtingas penktadienis: neskubėkite su niekuo pyktis – nieko neįrodysite. Pamėginkite rasti bendrą kalbą savaitgalį.

Žuvys (02 19–03 20)

Pavojinga ir dažnai prieštaringa savaitė, kai galima neapdairiai žengti netikusį žingsnį. Gali norėtis pakeisti savo gyvenimą, santykius su mylimu asmeniu, mat staiga ims netenkinti tai, kuo anksčiau džiaugėtės. Deja, pokyčiai tik dar labiau viską pablogins. Neskubėkite – tai akimirkos nuotaikos, tiesa, jos naudingos tuo atveju, jei mylimas žmogus jūsų nevertas, – tuomet reikia išsivaduoti iš toksiško ryšio.

Nesugalvokite šią kritinę savaitę pareikšti savo protesto šefui – nesupras, neišgirs, nepadės. Šią savaitę gali tekti išgyventi stresą ir dėl namų įsigijimo, remonto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.