Palmira: savaitgalis netikėtai džiugus

Savaitgalis netikėtai džiugus – nuotaikos giedrėja, atgaunamas optimizmas ir į sudėtingus dalykus pavyksta pažvelgti nauju kampu, pozityviau. Tai darnos metas, kai atgaunama vidinė pusiausvyra, kai pavyksta harmonizuoti santykius su jums brangiais žmonėmis.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2022, 5:30 AM

Dabar mūsų sprendimai tampa išmintingi, brandūs. Šios dienos palankios ne tik taikymuisi, meilės ryšių stiprinimui – tiks spręsti ir finansines problemas. Gali kilti puikių minčių, atsirasti netikėtų naujų galimybių. Dalykiniai pasiūlymai, gauti šį savaitgalį, pirmadienį, perspektyvūs, padėsiantys rasti išeitį iš keblios situacijos.

Šeštadienis palankus aktyviam poilsiui. Tinkamas laikas šeimyniniams susibūrimams, susitikimams su šeimos draugais. Tai bus ne tik gerų kontaktų, pažinčių užmezgimo, bet ir žinių įgijimo, o taip pat kaupimo metas. Palanku apgalvoti taupymo planus, rinktis šeimai tinkamiausią sprendimą.

Stenkitės labiau kitais pasirūpinti – pamirškite savas problemas, nekalbėkite apie save.

Geras laikas meilės pasimatymams (ypač vyresnio amžiaus asmenims), senų romantiškų pažinčių atgaivinimui.

Tinka siūdintis ar pirkti drabužius, rankines. Palanku rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Geras laikas kosmetinėms procedūroms, taip pat plaukų, nagų kirpimui. Venkite naudotis transportu – stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik sapnai, regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, jei girdėjote savo vardą. Blogai kristi, plaukti valtimi, medžius kirsti.

Blogas ženklas: jei drabužis praplyštų, daug plaukų išsipeštų, vandenį ant kelių užsipilti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, sutikti žmonių su tuo pačiu vardu, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Pakaks jėgų nudirbti visiems užleistiems namų darbams ir net užbėgti į priekį tvarkant namų, šeimos reikalus. Galimi ir laimingi pasiūlymai.

Jautis (04 21–05 20). Likimo dovanų metas – laukia malonios staigmenos... Tai džiaugsmo dienos – leiskite jas su vaikais arba mylimu asmeniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Puikus laikas: jaučiatės laimingi bei reikalingi. Tai tas metas, kai pavyksta suprasti svarbius dalykus, priimti teisingus sprendimus.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį apims švelnios lyriškos nuotaikos – jausitės gerai tik su artimais, mylimais žmonėmis. Tiesa, vakaro pasiūlymų viešnagei neatsisakykite – galimas ypatingas susitikimas.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis puikus – jūs tikite savo ateitimi, savo sėkme. Laukia džiugūs pokalbiai su senais bičiuliais. Gali net užsimegzti romantiški santykiai su žmogumi, kuris buvo tik draugu.

Mergelė (08 23–09 22). Gerų permainų, malonių staigmenų metas, kai viskas, kas nutinka, tik į naudą. Šeštadienio pokalbiai, išgirstos idėjos padės sprendžiant darbo klausimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis puikus – ypač šeštadienį galite patirti puikių įspūdžių.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis gali sukelti neplanuotų rūpesčių, tačiau jau vakaras, o taip pat sekmadienis atneš nusiraminimą. Daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei.

Šaulys (11 23–12 21). Nepraleiskite geros progos kai ką pakeisti į gerą! Tai palankaus persitvarkymo laikas, kai randami sveiki kompromisai šeimoje, kai grįžta pasitikėjimas santykiuose su antrąja puse. Tai palankus metas ir sveikatos stiprinimui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nuostabios meilės dienos, kai reikia atleisti tam, kurį myli, susitaikyti su sutuoktiniu. Tad būkite atidūs, ar dėl kažkokių nereikšmingų smulkmenų, neatitikimų negadinate santykių su artimaisiais?

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis nuostabus – skirkite jį mylimam žmogui, vaikams: spręsis bendravimo problemos su artimaisiais, su mylimu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Atsigavimo dienos, kai iš tiesų tampa gera su artimaisiais, su mylimu žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.