Palmiros horoskopas šeštadieniui, lapkričio 26 d.

Savaitgalis žada ne vieną džiugią akimirką – bus malonu bendrauti, susitikti su draugais, giminaičiais, su seniai matytais žmonėmis. Šeštadienis palankesnis nusiraminimui, susitaikymui, uždaresniam šeiminiam poilsiui: patartina atsisakyti bendravimo su svetimais žmonėmis – paskirkite šią dieną artimiesiems. Būkite atidesni vyresniems šeimoje. Palankus metas šeimos šventėms.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2022, 12:01 AM

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai regėti grybus, žuvį, paukščius, kur nors plaukti, blogai – ugnį, gyvates, sapne kirpti plaukus ar kitaip jų netekti.

Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklą, indą – vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi, jei užraktas sugestų ar raktas nulūžtų – nuskurdimas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti – laimė, ryte išėjus iš namų išgirsti vaikišką juoką ar išvysti vaikus žaidžiant – būsimas turtas, jei nuo ankstaus ryto giedras dangus.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį prisiminkite senus bičiulius, vaikystės draugus – bendravimas su jais įkvėps optimizmą, suteiks naujų jėgų būsimiems darbams. Daugiau tądien bendraukite su tėvais, seneliais.

Jautis (04 21–05 20). Pasidžiaukite jums skiriamu dėmesiu, komplimentais! Šeštadienis – netikėtų susitikimų, romantiškų intrigų laikas.

Dvyniai (05 21–06 21). Galimi nepaprasti susitikimai, intriguojančios romantiškos pažintys. Ir jei tai nutiks šeštadienį – tikėtina, jog naujai užsimezgę meilės jausmai peraugs į santuokinį ryšį.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau orientuokitės į sutuoktinį – taps ramiau. Vienišiams nereikėtų užsisklęsti – savaitgalis žada ir netikėtus romantiškus nuotykius.

Liūtas (07 23–08 22). Atsipalaiduokite, pamirškite griežtas taisykles bei reikalavimus artimiesiems. Būkite atidesni sveikatai. Šeštadienis geras reikalams tvarkyti – jums pavyks susitarti geromis sąlygomis. Patartina tądien imtis sunkių, nemalonių darbų – lengvai įveiksite.

Mergelė (08 23–09 22). Tai bus geros dienos pamiršti visus rūpesčius, problemas ir džiaugtis tais, kuriuos mylite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atidėkite dalykinius rūpesčius, galvokite tik apie artimuosius. Savaitgalis netinkamas reikalų tvarkymui, kelionėms – pasistenkite daugiau laiko praleisti namie. Kvieskitės pas save reikalingus žmones, pasistenkite užsitikrinti įtakingo asmens paramą.

Skorpionas (10 24–11 22). Intriguojantys susitikimai, optimistiškos naujienos gerai nuteiks jau savaitgalį! Jausitės smagiai. Tai puikios dienos ne tik viešnagėms, bet ir susitikimui su žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų veiklą.

Šaulys (11 23–12 21). Nerimas, įtampa greitai nuslūgs, jei sau leisite įsigyti seniai svajotą daiktą, jei nueisite papietauti su bičiuliais į savo mėgstamą restoraną ar kavinę. Ypač šeštadienis palankus gimtadienio šventimui!

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų nuotaikos smagios, būsite pasiryžę nuotykiui... Kad ir kuo užsiimsite (kad ir ką iškrėsite), sužavėsite visus ir jums bus viskas atleista!..

Vandenis (01 20–02 18). Svajokite, mylėkite pasaulį – jūsų norams bus lemta išsipildyti… Geriausia savaitgalį skirti ramiam poilsiui – pabūkite vieni.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis palankus uždaresniam šeimos poilsiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.