Astrologė: šventinė savaitė nebus lengva, štai ko tikrai negalima daryti

Kalėdinės savaitės pradžia nebus lengva. Astrologė Palmira daugumau Zodiako ženklų pataria daugiau laiko praleisti namuose ir jokiu būdu neskubėti, nesipykti, nerizikuoti. Visgi šventinis savaitgalis daugeliui atneš džiugesį ir ramybę.

 Kalėdos.<br> 123rf nuotr.
 Kalėdos.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 20, 2022, 10:37 AM

Avinas (03 21–04 20)

Nuo antradienio daug kas piktins: ir neteisybė, patiriama darbe, ir netvarka namie. Tačiau antradienis, trečiadienis netinkami kovoti už savo teises darbe, o namie karščiuotis dėl to, kas sugedę, sulūžę. Šios savaitės pirmą pusę būsite labiau pažeidžiami – sustiprės įtampa, padaugės kliūčių.

Vis dėlto jus ims džiuginti Jupiteris, kuris nuo trečiadienio vėl jūsų ženkle. Tai anksčiau ar vėliau atneš išsvajotą pergalę. Pagrindiniu kliuviniu jūsų laimei, norų išsipildymui gali tapti jūsų praeitis – gali tekti su kai kuo nutraukti ryšius, ko nors atsisakyti asmeniniame gyvenime ar veikloje. Geros naujienos, džiugūs susitikimai laukia sekmadienį, pirmadienį.

Jautis (04 21–05 20)

Nuo antradienio būkite kantresni, neliūdėkite ir neskubinkite įvykių, labiau pasirūpinkite sveikata. Gali atsinaujinti sena problema darbe, kilti konfliktas su vadovybe. Tikėtinos traumos, nelaimingi atsitikimai. Būkite apdairesni kelyje antradienį, ketvirtadienį, šeštadienį.

Šiomis dienomis rūpesčių gali kilti ir dėl artimųjų. Venkite santykių aiškinimosi su sutuoktiniu pirmą savaitės pusę, o vaikus labiau pasaugokite šeštadienį. Jei tądien su kuo nors susipažintumėte ir užvaldytų nauji jausmai, neskubėkite tuo žavėtis – viskas gali išeiti atvirkščiai. Ramybė sugrįš ir viskas vėl stos į savo vietas sekmadienį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Išmokite nesierzinti dėl niekų. Antradienį ne viskas palankiai klostysis – būtina atida. Tai tas nelemtas metas, kai vienas netikslus žingsnis – ir prasideda griūtis. Nerizikuokite darbu, sveikata, pinigais. Trečiadienis, ketvirtadienis apgaulingi – venkite įsipareigoti.

Penktadienis bei šeštadienis itin sudėtingi – laukia netikėtumai, nusivylimai. Išaugs avarijų, traumų tikimybė. Galimi praradimai, nuostoliai. Geriausia tomis dienomis likti namie ir užsiimti tvarkymusi. Nesugalvokite šiomis dienomis ir su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu aiškintis santykių – atsidursite aklavietėje. Sekmadienis bei pirmadienis – džiugios dienos, pasijusite laimingi ir mylimi.

Nieko nespręskite piktuoju – patys sau tapsite priešais.

Vėžys (06 22–07 22)

Jei antradienį imsite ką nors mokyti, įrodinėti, jei pradėsite aiškintis santykius, greitai galite susivaidyti. Tądien verta užsikimšti ausis, jei kas nors negerai šnekės apie mylimą asmenį, jūsų artimuosius, draugus. Ir kitomis dienomis gali stigti objektyvumo, lengvai patikėsite apkalbomis.

Visus ginčytinus klausimus atidėkite ketvirtadieniui – tuomet pakaks ir sveiko proto, ir geranoriškumo. Beje, tądien 12 val. 17 min. stos jaunatis, tad nepraleiskite progos kurti gražių ateities svajonių. Likite kantresni bendraudami su artimaisiais šventinėmis dienomis.

Liūtas (07 23–08 22)

Pirma savaitės pusė nekokia, tad neplanuokite svarbių susitikimų, kelionių. Sėkmė nebus patikima sąjungininkė, tad niekuo nerizikuokite. Net jei iš prigimties esate saikingi, šiomis dienomis tai nebus pagrindinė jūsų dorybė.

Dėl skubėjimo ir neapdairumo grės traumos, nelaimingi atsitikimai kelyje. Smagiau pasijusite nebent penktadienį. Savaitgalį svarbu taupyti ne tik pinigus, bet ir laiką, jėgas, saugoti gerą nuotaiką, šilumą bendraujant su artimaisiais, mylimu žmogumi.

Mergelė (08 23–09 22)

Nemėginkite pirmą savaitės pusę spręsti susikaupusių problemų, ypač darbe: jei bandysite piktintis, ko nors reikalauti, viską sugadinsite. Kantrybės. Ir daugiau laiko praleiskite namie.

Tik penktadienį atkusite, tuomet gali atsirasti galimybių pakreipti įvykius norima linkme. Tai metas, kai galite išgirsti gerą patarimą, gauti naudingą pasiūlymą, sulaukti geranoriško pritarimo, nuoširdžios pagalbos.

Šeštadienį svarbu likti ramiems, nepasiduoti pirmai emocijai. Likite taikūs, net jei pasirodys nepriimtina artimųjų nuomonė. Sekmadienį, pirmadienį būkite atidesni savo sveikatai.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia nebus lengva bendraujant su artimaisiais, sutuoktiniu – gali atgimti senos nuoskaudos. Nepraraskite sveiko proto, pasakykite „ne“ netikusioms mintims. Šis laikas netinkamas ir tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tuo metu gauti veiklos, uždarbio pasiūlymai vargu ar pasiteisins.

Itin introvertiški penktadienis, šeštadienis – geriausia juos praleisti namuose. Šeštadienį pasistenkite likti atidesni artimiesiems, ypač mamai. Sekmadienį aplankys tikrasis šventinis džiaugsmas. Smagiai jausitės ir pirmadienį. Tai ir laimingų romantiškų pažinčių dienos.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nuo antradienio jus ali apimti liūdesys ir net nerimas. Rūpesčių pakaks tiek namuose, tiek darbe. Šefas ims reikalauti didesnio paklusnumo, o sutuoktinis norės, kad namuose išspręstumėte visas problemas. Jei nenorite prarasti darbo vietos ir sutuoktinio meilės, nesiginčykite.

Penktadienį jums pavyks įgyti moralinę persvarą – antrajai pusei bei viršininkui praeis noras jus perdaryti. Šeštadienis gali tapti keblokas, jei būsite kategoriški – mokėkite nusileisti artimųjų pageidavimams. Sekmadienis bei pirmadienis – tikrojo šeiminio džiaugsmo metas, kai esame laimingi su savais.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia – nepalankus ir net pavojingas metas. Ypač antradienį būtina atida, kad ir kuo užsiimsite. Neskubėkite, labiau pasaugokite savo reputaciją, pinigus, turtą bei sveikatą trečiadienį, ketvirtadienį. Pirmą savaitės pusę didesnė traumų, avarijų, konfliktų tikimybė, tad atidėkite ginčytinus klausimus.

Svarbiems reikalams, susitikimams savaitė netinkama, nebent penktadienį galima aptarti darbo, piniginius ir turto reikalus. Šeštadienis žada naujų rūpesčių, neplanuotų darbų, nenumatytų išlaidų. Išmintingai taikykitės su tuo, kaip viskas klostosi, ir sulauksite gerojo atpildo jau sekmadienį, pirmadienį. Tai bus džiugios dienos, kai suprasite, kad viskas puiku.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sudėtingas laikas iki ketvirtadienio imtinai. Patys sau galite tapti priešais. Nesugalvokite šiomis dienomis ką nors keisti, ypač darbe, – patirsite nuostolių, pralaimėsite. Tik nuo penktadienio galite tikėtis pagerėjimo veikloje, gauti neblogų pasiūlymų. Tai jaunaties metas, kai verta pagalvoti ne tik apie būsimo mėnesio, bet ir visų metų planus.

Ši jaunatis jūsų ženkle lemtinga ne tik tądien gimusiems, bet ir visiems Ožiaragiams. Tad nuo 12 val. 17 min. susikaupkite ir dešimt minučių pamąstykite apie kitų metų planus. Gerai juos būtų ir užrašyti. Šeštadienį būtinas geranoriškumas bendraujant, deja, bus lengva prarasti kantrybę. Jei taip nutiks, žinokite, kad jau sekmadienį vėl imsite šypsotis

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitė nebus lengva, atsiras krūva nenumatytų darbų, neplanuotų rūpesčių. Ypač antradienį svarbu kuo geriau atlikti savo užduotis – tai lemtingų klaidų metas, kai gali susvyruoti jūsų karjera. Bendraudami su vaikais irgi būkite kantresni, atlaidesni – dabartinės jūsų bausmės ir net griežtas tonas neduos tokių rezultatų, kokių tikitės.

Trečiadienį, ketvirtadienį galite perlenkti lazdą užsiimdami vaikų įtikinėjimu elgtis vienaip ar kitaip. Liūdnokas gali būti ir penktadienis, šeštadienis. Atgausite optimizmą bei pasitikėjimą savo jėgomis tik sekmadienį. Kupini džiaugsmo būsite ir pirmadienį.

Žuvys (02 19–03 20)

Neužsibrėžkite daug pirmai savaitės pusei. Gali labiau imti slėgti rūpesčiai dėl pinigų, darbo, tvyrančios nežinios. Nesitikėkite, kad šią savaitę kas nors išsispręs. Ką galite, atidėkite penktadieniui, kai viskas pasisuks jums palankesne linkme. O iki to laiko geriausia atsiriboti nuo visko, kas drumsčia sielos ramybę.

Mažiau planuokite savaitės pradžiai svarbių darbo susitikimų, kelionių, venkite aiškintis santykius. Neskubėkite įsimylėti. Sekmadienį bei pirmadienį geriausia leisti tarp savų, kelionėms, viešnagėms ne pačios geriausios dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.