Palmira: sėkmė ateis netikėtai, nelauktai!

Trečiadienis – ramus metas, puikus taikymuisi, nutrūkusių santykių atnaujinimui. Geras laikas sąjungų sudarymui bei stiprinimui. Diena palanki kažko mokytis, gilinti profesines žinias, dalintis savo patirtimi. Palankus metas įvairioms profesinėms konsultacijoms. Tiks pradėti mokytis ir naujo amato. Tai geras laikas kreiptis į vadovybę su prašymais, pasiūlymais, su partneriais aptarti jūsų sumanymus.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2023, 5:30 AM

Gera proga atskleisti neteisybę, klastą, apgaulę. Tiks tvarkyti teisinius reikalus. Kad ir kuo užsiimsite – mažiau planuokite. Sėkmė ateis netikėtai, nelauktai! Tad mažiau planuokite.

Diena itin romantiška – palankūs meilės pasimatymai bei pažintys, sužadėtuvės. Beje, negalima skirtis su sutuoktiniu.

Tinka išlaidauti, pirkti naujus daiktus, drabužius, spėti ateitį.

Palanku kirsti medžius.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški, pildysis greitai. Gerai buvo sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė, būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa, lietus – sveikata, vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti baltai apsirengusiam, nuogam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei kas į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė, jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje, pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas, rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusiems darbams įveikti; palankios spalvos – raudona, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį reikėtų kuo mažiau planuoti. Sutelkite jėgas, kad baigtumėte visus svarbius darbus bei tesėtumėte neįvykdytus pažadus. Neatsisakykite niekam padėti. Vakarą skirkite antrajai pusei. Galima perspektyvi romantiška pažintis.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis šaunus – atsiranda galimybė nesunkiai išspręsti ankstesnius sunkumus. Tai geras laikas ne tik svarbiai veiklai, bet ir širdies reikalams.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį labiau atsižvelkite į šeimos valią – tik po to reikalai bei šefo, kolegų interesai. Laukia smagus vakaras. Gresia romantiškas nuotykis…

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį būkite lankstesni, draugiškesni – tuomet pasieksite tikrai puikių rezultatų. Vakarą skirkite šeimai. Beje, šiandien tiktų įsigyti tai, apie ką seniai svajojote.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis žada naudą, ir tai palankus metas veiklos susitarimams. Tiks ir su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo klausimą. Vakaras palankus aplankyti senus draugus.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – geras laikas lyderiams. Bus svarbu elgtis energingai, bet ne agresyviai. Vakaras geras apsilankymui kavinėje, restorane. Tai bus ir geras laikas dovanos įteikimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. Beje, vakare užplūs naujos jėgos – jis bus geras romantiškiems pasimatymams ar kitokiems svarbiems susitikimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis sėkmingas bendravimui, svarbiems susitikimams – galimos šaunios naujos pažintys bei geri pasikeitimai. Gautus pasiūlymus priimkite. Vakaras puikus mažai šeimyninei šventei.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį spręskite senas profesines problemas. Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Na, o vakaras bus sėkmingas rengiant draugišką vakarėlį – pasikvieskite seniai nematytus draugus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – palanki diena: būsite išmintingi, kad galėtumėte spręsti painius klausimus. Vakaras tinkamas aplankyti tėvus ar buvusius bendradarbius.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis tinkamas tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu. Vakaras palankus viešnagėms.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį svarbu stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei sutuoktiniu – kovą ne kartą pajusite, kaip reikalinga jų parama. Vakaras palankus būrimams, spėjimams iš tekstų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.