Palmira: tai grožio, gėrio, meilės metas, kai svajonės pildosi

Savaitgalis bei pirmadienis – išskirtinis metas, susijęs su Zodiako rato pabaiga – tai paskutinysis astrologinių metų savaitgalis.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-18 05:30

Naujas Zodiako ratas prasidės kovo 20 d. vėlai vakare, kai Saulė įeis į Avino ženklą, tiesa, tai bus paskutinė senovės аrijų Gepardo metų diena. Naujieji arijų metai prasidės kovo 21 d. saulei tekant. Ir tai bus Povo metai, suteikiantys asmeniui pasirinkimų gausą bei laisvę, leidžiantys rasti alternatyvą sunkiai išsprendžiamu klausimu, – griežtų rėmų nebus. Ko gero, šie metai patiks ir bus naudingi kuriantiems, išradingiems asmenims – dabar atsiras galimybė visapusiškai atskleisti bei puoselėti savo talentus.

Pagal senųjų arijų tradicijas šį savaitgalį bei pirmadienį reikėtų praleisti ramiai, nešvenčiant, užsiimant namų valymu (patartina peržvelgti per metus susikaupusį „turtą“ bei atsisakyti, išnešti tai, kuo taip ir nepasinaudojote: drąsiai vertinti tai kaip šlamštą). Tai laikas, kai patartina atsisakyti bendravimo, nebūtinų kelionių, kai nedera persivalgyti (maistui geriausia tiktų pieno produktai), netinka vartoti stiprių svaigalų. Nederėtų planuoti nieko rizikingo ar imtis ko nors naujo.

Šeštadienis – svarbi diena ieškantiems darnos, gerovės (žemiškos irgi), meilės. Tai itin reikšmingas laikas moterims, padėsiantis suprasti tai, kas vyksta jų gyvenime, bei rasti teisingą pasirinkimą – tiek santykiuose su mylimu asmeniu, tiek vertinant savo veiklą, gyvenimo užduotis. Moterims derėtų šią dieną pašvęsti tik sau, daryti (valgyti, pirkti) tai, ką norisi, bendrauti tik su tais, kurie joms malonūs, padeda atgauti vidinę ramybę, suprasti save, savo poreikius. Tai, ką tądien sau padarysite, ilgam padės likti tokiomis, kokios norite būti. Tai grožio, gėrio, meilės metas, kai svajonės pildosi. Bent jau atsiranda galimybė sugriebti plunksną iš Laimės paukštės uodegos.

Diena palanki romantiškiems pasimatymams ir pažintims, taip pat gera pirkti gražius vertingus daiktus, meno kūrinius, palanki teikti dovanas. Palankūs kultūros, meno renginiai. Puikus laikas bičiuliškiems susitikimams, viešnagėms. Pasistenkite daugiau klausytis muzikos, ilgiau pabūti gamtoje prie vandens telkinių.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai traktuojami tiesiogiai pagal jūsų reakciją.

Blogas ženklas: rasti surūdijusį peilį, šakutę, ylą, vinį – einate neteisingu keliu, išvysti žaibą ar elektros iškrovos plykstelėjimą – reikia mokytis kuklumo.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, su sunkiais nešuliais – einate teisingu keliu.

Avinas (03 21–04 20). Būkite kantresni – šiuo metu tikrai niekas nepavyks greitai. Skubėdami tik dar daugiau užgaišite... Šeštadienį venkite ginčų, labiau paisykite artimųjų, ypač tėvų nuomonės, sutuoktinio pageidavimų.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atidūs bei pagarbūs šeimos narių nuomonei, nepykite už išgirstas pastabas. Šeštadienį būkite atidesni savo tėvams, seneliams, jų nuotaikai bei sveikatai. Diena žada malonias staigmenas iš mylimo žmogaus.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalis skatins apmąstyti prabėgusius metus, juos įvertinti iš naujo, ryžtis rimtam žingsniui. Tik neskubėkite šeštadienį kažko naujo imtis. Šeštadienis bus geras kažko atsisakyti: žalingo įpročio, netikusių draugų ir pan. Ir venkite tądien ginčų su tėvais – savo principus ginkite diplomatiškai.

Vėžys (06 22–07 22). Šios dienos tinkamos atsikratyti kažkuo atsibodusiu gyvenime. Tiesa, šeštadienis – kiek įtempta diena, būsite linkę be reikalo jaudintis, veltis į nereikalingas diskusijas. Vis dėlto, jei išvyksite kur pasisvečiuoti, toli nuo namų jūsų laukia džiugūs susitikimai, intriguojančios staigmenos.

Liūtas (07 23–08 22). Ne laikas teisti, ypač savo antrosios pusės. Iš esmės gauname tai, ko užsitarnavę. Nepykite, atleiskite, paleiskite – gal tai buvo privaloma gyvenimo pamoka? Kita vertus, galite sulaukti netikėtos dovanos: šeštadienis – džiugaus atpildo metas.

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite kantriai išklausyti šeimos narių kritiką bei reikalavimus (ir nemėginkite tuo pačiu atsilyginti). Šeštadienį daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui. Tai palankus metas rinktis naminį augintinį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors šeštadienį dar jausite ankstesnių dienų įtampą, tačiau imsite palengva atsipalaiduoti, jūsų nuotaikos irgi giedrės! Šeštadienį verta pamąstyti ir apie atgailą prieš artimą žmogų. Tai puiki proga taikytis.

Skorpionas (10 24–11 22). Romantiškos, svajingos dienos, kai verta užsisklęsti savo namuose – pašvęskite save vien šeimai. Laimė laukia jūsų namuose.

Šaulys (11 23–12 21). Likite kaip visada nuoširdūs bei dosnūs, nes gali tekti pakeisti planus ir pulti į pagalbą bičiuliui ar giminaičiui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite sulaukti malonaus dėmesio, net dovanos iš žmogaus, kurį pamiršote, ar iš seno savo gerbėjo. Vis dėto šeštadienį galimi nenumatyti rūpesčiai: aplinkiniai (sutuoktinis) gali įtraukti į svetimus rūpesčius – padėkite kitiems, tai išeis į naudą.

Vandenis (01 20–02 18). Aktyvios dienos – norėsis daug nuveikti, visur suspėti. Ir jums tai pavyks! Tiesa, šeštadienį turėtumėte vengti veltis į ginčus, labiau paisyti svetimos nuomonės, įsitikinimų.

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis tinkamas romantiškam poilsiui dviese. Ypač šeštadienį verta atsiriboti nuo bendravimo su svetimais žmonėmis, su tais, kurių nemėgstate. Tądien labiau kontroliuokite savo žodžius – dėl tiesmukumo galite užgauti kitą. Ar svarbu tuomet bus, jog tai teisybė?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.