Palmira: bus pavojinga tikėti gražiais pažadais

Trečiadienis sudėtingas. Net jei aplinkybės skatins (vers) imtis kažko naujo, nieko nekeiskite, nieko nepradėkite. Ir nebūkite lengvatikiai: bus pavojinga tikėti gražiais pažadais, lengvai pasiekiamais dalykais – tai įtempto, atkaklaus, sunkaus darbo metas, kai lengvabūdiškumas liūdnai baigiasi. Iššūkių bijoti nereikėtų – būtent dabar rasite būdų, kaip išspręsti jus prislėgusias problemas.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2023, 5:30 AM

Verta spręsti finansinius sunkumus, ieškoti naujų rezervų, tiesa, vengiant avantiūrų. Tiks užsiimti sunkiais, nemaloniais bei privalomais darbais, ypač tais, kuriuos seniai atidėjote. Ne pats geriausias laikas tvarkyti reikalus, susijusius su kelionėmis, su užsieniečiais. Ir venkite pažeidinėti įstatymus – ilgam turėsite rūpesčių.

Gerai dirbti žemę. Patartinai apskritai daugiau į žemę žiūrėti, tiesiog ant jos pasėdėti, pagulėti (jei yra tokių galimybių).

Tai visiškai netinkamas metas švęsti, pramogauti, linksmintis, daug juoktis.

Šią sudėtingą diena patartina nešioti akmenis talismanus bei amuletus, beje, itin palanku juos šiandien įsigyti!

Bus palanku rinkti vardą, pavadinimą.

Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Būtina didesnė atida kelyje, ypač užsienyje keliaujant. Galimi rūpesčiai per muitinę.

Nepalankus metas teisėsaugos ir teisėtvarkos atstovams, muitinės tarnyboms, politikams, verslininkams, dvasininkams, pedagogams.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo reikšmingi tiems, kas kelyje, kas nenakvojo namie, taip pat aktoriams. Šios nakties sapnai atskleidžia asmenines galimybes, profesinę potenciją, taip pat apie intrigas veikloje. Išvystos detalės itin reikšmingos – jos padės rasti teisingą kelią dabartinėms problemoms įveikti. Gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, nuogam būti. Deganti žvakė, lampada – svarbus profesinis įvykis. Būti su storu pilvu – pinigai, pelnas. Blogai būti liesam – nuostoliai, matyti vandenį – apkalbos, įvairius drabužius matuotis – vienu metu užsiimti priešingais darbais, dėl ko išseksite, veidrodį sudaužyti – žlugimas, katastrofa.

Blogas ženklas: jei į akis kas nors įkristų, bato kulniukas nulūžtų, žeme apibertų, purvu išsitepti, paukščio klyksmas virš galvos, jei šukos sulūžtų, namuose kanalizacija užsikimštų, langas, veidrodis sudužtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, virš galvos debesys išsiskirstytų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas senų klaidų taisymui, darbų užbaigimui; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius, vengtina – žalia.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį turite progą greitai įveikti užgriuvusias problemas, nors tai ir nebus lengva. Labiau energingi būsite pirmą dienos pusę iki 15 val. 30 min. Tiesa, stenkitės išvengti konfliktų, susijusių su pinigais, turtu, tiek namuose, tiek darbe. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį iki 15 val. 30 min. – pasyvus metas, kai verta likti nuošalyje, nesivelti į santykių aiškinimąsi, konfliktus. Vėliau grįš jėgos, pasitikėjimas, tapsite kritiškesni, jūsų agresyvumas irgi išaugs, tad sugebėsite save apginti, tiesa, likite atidūs, kad nesusipyktumėte su aplinkiniais.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nepasiduokite liūdesiui, tačiau optimizmas irgi gali pakenkti – nebrandinkite vilčių. Tai praradimų, nusivylimų metas. Susikaupusius reikalus tvarkyti geriau iki 15 val. 30 min. Vėliau prasminga atsiriboti nuo žmonių bei reikalų. Atsargiau vaikščiokite gatvėmis, atidžiau vairuokite.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį darbinius reikalus labiausiai tiktų tvarkyti iki 15 val. 30 min. Vėliau – painus metas, kai pasirodys, jog esate laisvi ir galite daryti, ką tik norite, bet tai ir bus spąstai. Mokėkite atskirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti jūsų planus. Saugokitės apgavikų.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų bei dėkingumo. Labiau pasaugokite savo darbo vietą. Palankesnė pirma dienos pusė iki 15 val. 30 min.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį nepervertinkite savo galimybių, ypač bendraudami su teisėsaugos (teisėtvarkos) atstovais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Palankesnė antra dienos pusė po 15 val. 30 min., kai verta atidėti svarbesnius susitikimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nepersistenkite, niekuo nerizikuokite – už iniciatyvą, kaip ir avantiūrizmą, galite nukentėti. Venkite patarinėti, mokyti, jei nenorite likti kalti, kad suklaidinote žmogų. Pirma dienos pusė iki 15 val. 30 min. ramesnė, labiau tinkama susitikimams. Vėliau augs įtampa.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis sudėtingas, kai tuščia tikėtis būti išgirstiems, suprastiems, įvertintiems. Labiau derinkitės prie aplinkybių – ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima. Būkite atidūs su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, traumos, avarijos.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis sudėtingas, kupinas iššūkių. Vis dėlto iki 15 val. 30 min. labiau palankus metas, tinkamas svarbesniems dalykiniams susitikimams, sudėtingesniems darbams. Antrą dienos pusę labiau tikėtini konfliktai. Išaugs klaidų, traumų, avarijų tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį iki 15 val. 30 min. palanku užsiimti namų reikalais, darbe – atvirkščiai, atidėkite svarbesnius reikalus. Nors vėliau ir sėkmingesnis metas, tačiau nepervertinkite savo galimybių, kad netaptumėte optimizmo auka. Šios dienos pastangos gali atnešti priešingų (ar bent jau prieštaringų) rezultatų.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį veiklai, svarbesniems susitikimams labiau tinkamas metas iki 15 val. 30 min. Vėliau jėgos ims sekti, gali nuotaika kiek subjurti, ir bus geriausia užsiimti namais, šeima. Po pietų neverta kažkur skubėti, už kažką kovoti, su kuo nors (ypač darbe) santykius aiškintis. Venkite bet kokių konfliktų su artimaisiais, o taip pat savo vadovybe.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais, bei nepriimkite atsakingų sprendimų – galite pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.