Palmira: lengva pačiam apsigauti bei kitą suklaidinti

Ketvirtadienis – sudėtinga diena, kai lengva pačiam apsigauti bei kitą suklaidinti. Tai konfliktinis metas, likite pakantūs. Verta prisiminti senas pamokas – remkitės patirtimi. Daugiau dėmesio skirkite darbų užbaigimui, apibendrinimui. Verta tikrinti senus darbus, taisyti klaidas.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2023, 5:30 AM

Nepalanku tvarkyti teisinius, taip pat verslo reikalus (ypač jei partneriai užsieniečiai), spręsti bendras finansų problemas, tai blogas laikas ir pinigų investavimui. Nepalanku kreiptis į vadovybę, įtakingus asmenis, įvairias organizacijas su prašymais.

Labiau pasaugokite akis – jos greičiau pavargs.

Beje, šiandien patartina mažiau naudotis transportu – pasistenkite daugiau vaikščioti pėstute.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapne skraidyti ir blogai kristi, po žeme atsidurti. Šios nakties sapnai galėjo parodyti jūsų silpnąsias vietas, dalykus, per kuriuos jus galima sugundyti, suvilioti, apgauti.

Blogas ženklas: jei drabužis įplyštų, vandenį ant kelių netyčia išlieti, nagą nusilaužti, jei daug plaukų išsipeštų ar jie veltųsi, vorą užmušti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, atsibudus kelis kartus nusičiaudėti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį gali tekti susidurti su nežinoma reikalo puse, išvysti slepiamus jums svarbaus asmens bruožus – tik pasistenkite išvengti susipriešinimo, nepasiduoti nusivylimui. Pinigais nerizikuokite. Pavojinga aiškintis santykius su antrąja puse. Galimos problemos dėl negrąžintos skolos.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį galite pasijusti prislėgti atsakomybės naštos, vis dėlto dabar esate pakankamai stiprūs, kad rastumėte išeitį. Tiesa, ne laikas priimti sprendimus dėl karjeros, nepalanku dėl to su atsakingais žmonėmis kalbėtis. Ir labai nepasikliaukite draugais – savo įsipareigojimų jie gali neįvykdyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį, kad ir kas nutiktų, nepanikuokite bei nepriimkite lemtingų sprendimų. Beje, aktyvios pastangos irgi nieko neduos: vargu, ar patiems pavyks ką nuveikti, nebent per kitus. Jus gali mėginti versti vienaip ar kitaip pasielgti – nepasiduokite šantažui.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį ne viskas klostysis, kaip suplanuosite, nors geriausia šiandien apskritai nieko neplanuoti – aplinkybės keisis greitai ir netikėtai. Galimos nemalonios staigmenos darbe – geriau nepakliūti į šefo akiratį. Vakaras palankus aplankyti bičiulius.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį venkite būti kategoriški bei ūmūs, nepraraskite lankstumo, kitaip šiuo įtemptu laiku gali imti nebepatikti viskas ir visi. Nusivylimas bus padiktuotas laikinų emocijų, kurios greitai išsisklaidys, – tad, kad netektų gailėtis, nesivelkite į konfliktus tiek su savais, tiek su svetimais.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nepervertinkite savo įtakos, autoriteto bei ryšių su įtakingais asmenimis. Labai nesiremkite ir į kitus – galite nesulaukti žadėtos pagalbos. Kita vertus, tai, kas šiandien bus žadama, vargu ar jums taps reikalinga. Nemalonumai galimi per žmones iš toli. Nepalankus metas kelionėms, viešnagėms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį įtampa, atsitiktinė nesėkmė, pagaliau bloga savijauta gali išmušti iš vėžių, tad venkite svarbius reikalus tvarkyti, rizikuoti kelyje. Nepriimkite skubotų finansinių sprendimų. Būkite korektiški bendraudami, atsargūs vertindami šeimos narių elgesį – priešingu atveju neišvengsite komplikacijų.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį stenkitės labiau derintis prie kitų, prie sutuoktinio, nei kelti savo sąlygas. Kita vertus, kitais labai nepasikliaukite – ką galite, darykite patys. Ir neskubėkite dalintis savo mintimis, įspūdžiais, jausmais – tai, kas jums svarbu, reikšminga, kitam gali būti nesuprantamas dalykas. Būkite šiltesni sutuoktiniui – tai padės išvengti piktų kalbų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta, kilti nenumatytų rūpesčių darbe. Niekur neskubėkite, viską tikrinkite bei nieko sau nereikalaukite. Jūsų silpnosios vietos, klaidos atsiskleis – nepykite dėl pastabų. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, technikos gedimo tikimybė. Patartina iš esmės susitvarkyti namuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį elkitės ryžtingai, jei teks ginti savo, mylimo žmogaus ar vaikų interesus. Tačiau piniginiuose, turto dalykuose likite saikingi, atsargūs. Svarbu nurimti, susikaupti – jokių avantiūrų. Mažiau žadėkite, apskritai mažiau kalbėkite – vėliau gailėsitės šiandien išsprūdusių žodžių. Nebūkite patiklūs, neužmezginėkite naujų pažinių (nei dalykinių, nei draugiškų, nei romantiškų) vakare. Atsargiau prie vairo.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį aplinkiniai iš jūsų daug tikėsis, reikalaus, tačiau aplinkybės klostysis nepalankiai – vis kas nors kliudys. Vienu metu gali tekti spręsti problemas ir darbe, ir namie. Tik nemėginkite pykti, piktintis ar persiplėšti – saugokite save. Šiandien geriausia laiką leisti namuose, patartina atsisakyti ir kelionių. Darbe pasistenkite atsiriboti nuo bendravimo, nesiimkite ir atsakingų darbų. Saugokitės intrigantų – per juos galite susipykti su šefu.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būkite kritiški gautiems pasiūlymams bei išgirstoms naujienoms. Labiau pasisaugokite vagių, nepasitikėkite atsitiktiniais asmenimis. Galimi nemalonumai, nuostoliai ir per giminaičius, taip pat kaimynus. Nebūkite lengvatikiai – jūsų sąžiningumu, padorumu gali pasinaudoti negarbingas asmuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.