Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gegužės 25 d.

Ketvirtadienis – kiek įtemptas, bet ir netikėtai naudingas metas. Situacija gali pasirodyti blogesnė nei iš tiesų, tad labai neišsigąsite susidūrę su tam tikromis kliūtimis, pasipriešinimu, stabdžiais. Jei kas iš karto nepavyks, nieko baisaus – tai tik į gera! Beje, net ryt šios dienos kliuviniai bus sėkmingai įveikti!

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2023, 12:01 AM

Tai diena kelrodis – ji ne tik nurodys, kuo teks artimiausią pusmetį (iki kitų metų vasario) užsiimti – privalomai, be išsisukinėjimų, norėsime to ar ne – , bet ir atskleis tai, ko jau nebeįmanoma išsaugoti.

Pats palankiausias laikas – rytmetys nuo 6 val. 40 min. iki 8 val. 40 min., kai reikia pasistengti ką nors gražaus, šilto, įkvepiančio pasakyti savo artimiesiems, žmogui, kurį mylite. Šis laikas tinkamas dėl kažko tartis, derėtis. Na, o sudėtingesnis metas nuo 11 val. 40 min. iki 13 val. 40 min., kai nepatartina skirti svarbesnių susitikimų, neverta žadėti ar ko nors prašyti. Šis laikas visiškai netinkamas ir santykių aiškinimuisi – nesureikšminkite kažkieno kritinių pastabų, nepykite, nekerštaukite, tiesiog atleiskite.

Šiandien palanku taikytis su artimaisiais, giminaičiais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Tinka atnaujinti nutrūkusį ryšį. Negalima pyktis, nutraukti santykius.

Tai geras laikas šeiminiam bendravimui, meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims.

Patartina gerti šaltino vandenį, praustis šaltu vandeniu. Tinka įrenginėti namuose vandens valymo aparatus, statyti įvairius filtrus vandeniui.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį gana komplikuoti, dažnai apgaulingi. Svarbesni bus tik tie sapnai, kuriuose kas nors buvo aiškiai pasakyta ar parodyta. Buvo gerai dirbti žemę, matyti duoną, pyragus – tai sėkmė darbe, turtas. Blogai, jei buvote nuogi – neturtas, matyti kelią, važiuoti – kliūtys reikaluose, ugnis, žaibas – nuostoliai, dideli nemalonumai.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo, gerti raudoną vyną, juolab apsilieti.

Geras ženklas: kojas sušlapti, netyčia šaltu vandeniu būti apipiltam, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti baltus, gelsvus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Būkite atidūs šiandien išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – vėliau tai bus itin perspektyvu.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nesiskubinkite, dažniau nusileiskite tiek darbe, tiek namie. Beje, darbe nepervarkite (vis vien naudos bus maža), geriau labiau pasirūpinkite namais, šeima.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį būsite kupini šaunių sumanymų, vis dėlto neskubėkite jų įgyvendinti – tegu jie „susikrato“ jūsų galvoje bei svajonėse. Būkite atidesni, jei tektų tvirtinti popierius, susijusius su finansiniais, turtiniais įsipareigojimais.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis vers spręsti ginčytinus klausimus – nors diena įtempta, rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą. Gera proga taikytis sutuoktiniams.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį susitelkite – turite progą išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, skubėti nedera: ši diena lems ilgalaikius įvykius, tad sprendimai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite kitos savaitės pradžiai. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į savo nuojautas. Šiandien svarbiau daugiau dėmesio skirti užmirštiems darbams atlikti, pažadams įvykdyti…

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį neskubėkite, ir draugų padedami sutvarkysite svarbų reikalą. Tačiau nepersistenkite, nedarykite nieko, ko nesinori. Nebus sunku užmegzti pažintis – tiek draugiškas, tiek romantiškas: aplinkinius intriguosite.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį palanku tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, tiesa, nedera demonstruoti kategoriškumo. Galite gauti naudingos informacijos, patrauklių pasiūlymų veiklai, taip pat kelionėms. Būkite atidesni jus mylinčio asmens poreikiams.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį ne viskas klostysis sklandžiai, kaip norėtųsi. Nėra prasmės planuoti derybų, dėl kažko tartis. Vis dėlto neatsisakykite gautų pasiūlymų – vėliau jie atneš apčiuopiamą naudą, tiesa, ne taip greitai, kaip norėtųsi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį būsite pernelyg įsitempę, tad ir labiau matysite savo bei kitų klaidas, trūkumus, prisiminsite nesėkmes... Iš tiesų viskas geriau nei manote – nepykite nei ant savęs, nei ant aplinkinių! Nepavyduliaukite.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį daug kas priklausys nuo jūsų ramybės bei pasitenkinimo jausmo – būkite laimingi, ir jums lengviau pavyks suderinti savo poreikius bei planus su partneriais bei antrąja puse. Suprantama, ne laikas priekaištauti sutuoktiniui, kad nesulaukiate pagalbos...

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis – naudingų pastangų metas. Tiesa, jums reikalingi pagalbininkai – kvieskitės talkininkus. Beje, jei su sutuoktiniu esate susivaidiję, taikykitės – pats laikas nusileisti, atsiprašyti. Palanki iškrovos dieta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.