Astrologė nudžiugino vieną ženklą: viskas, ko imsitės, pavyks

Astrologės Palmiros prognozės spalio 3–9 dienoms. Iš Liūto ženklo pasitraukęs Juodasis Mėnulis įkvėps šio ženklo atstovus naujiems žygdarbiams.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-10-03 12:38

Avinas (03 21–04 20)

Tik nepradėkite savęs lyginti su kitais. Ne laikas lenktyniauti, siekti tobulumo – nereikėtų per daug reikalauti nei iš savęs, nei iš antrosios pusės. Net jei jūsų norai patys geriausi, rezultatai bus liūdni, jei antrą savaitės pusę imsite atakuoti savo porą. Itin žalinga bus tai daryti savaitgalį. Tad pats laikas suvokti atsakomybę už savo žodžius, nes tai pavojingas metas prieš Saulės užtemimą.

Gana sudėtingi sekmadienis ir pirmadienis, jei esate pavydūs, geriau kartu neiti šiomis dienomis į svečius, nesilankyti pramogų vietose. Vienišiams patartina neskubėti įsimylėti pirmo sutikto (-os). Reikalams tvarkyti labiausiai tinkamas trečiadienis.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis sudėtingas, o trečiadienį gali pavykti nemažai nuveikti. Tiesa, įvykių neskubinkite, nesivelkite į konfliktus. Savaitei baigiantis įtampa ims augti. Gali atsinaujinti senos problemos. Saugokite gerus santykius ne tik namuose – antrą savaitės pusę, kitos pradžioje gali kilti nesklandumų darbe.

Šeštadienį verta pasišnekėti su su žmonėmis, galinčiais padėti išspręsti svarbų klausimą. Sekmadienį, pirmadienį bus svarbu tolerancija.

Dvyniai (05 21–06 21)

Svarstyklių laikas Dvynius įkvepia, nuramina. Iš tiesų palengva viskas susidėlios jums palankia linkme, gal tik ne taip greitai, kaip norėtųsi. Artėja Saulės užtemimas, dėl to reikalai gali strigti. Savaitės pabaiga, kitos pradžia – itin sudėtingas metas: gali tekti susidurti su aplinkinių nepasitenkinimu, pretenzijomis ar patiems reikalauti iš kitų tvarkos, atsakingumo.

Sekmadienį, pirmadienį būkite taupesni, labiau pasaugokite pinigus – neskubėkite pirkti vertingų daiktų, investuoti ar skolintis.

Vėžys (06 22–07 22)

Jūsų poreikiai nemenki, vis dėlto turite susitaikyti, kad kol tęsis Svarstyklių laikas (iki 23 d.), Vėžių galimybės bus kiek apribotos. Palankus bus penktadienis. Net jei tos dienos vėjai atpūs intriguojančių permainų, neskubėkite jomis žavėtis. Nesikiškite į įvykių raidą, neskubėkite žadėti, įsipareigoti.

Savaitgalis ir pirmadienis itin sudėtingi – mažiau norėkite, vertinkite ir saugokite tai, ką turite, – gerus santykius su artimaisiais, darbą, aplinkinių pagarbą, sukauptą turtą, pinigus.

Liūtas (07 23–08 22)

Juodasis Mėnulis antradienį pasitrauks iš jūsų ženklo. Atsigausite, susigrąžinsite aplinkinių pasitikėjimą. Tie juodi šešėliai, kurie buvo metami ant jūsų gero vardo, pasitrauks. Jau trečiadienis įkvėps naujiems žygdarbiams – jei ko nors imsitės, viskas pavyks.

Nuo penktadienio venkite rizikuoti darbe, neplanuokite nieko naujo. Tai netinkamų sprendimų, konfliktų, traumų, avarijų laikas. Itin komplikuoti sekmadienis ir pirmadienis. Būkite ne tik tolerantiški, bet ir dosnūs artimiesiems. Ne laikas aiškintis santykius – artėja Saulės užtemimas ir dabartiniai nesusipratimai gali tapti ilgalaikiai.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuo antradienio Juodasis Mėnulis bus jūsų ženkle devynis mėnesius. Prasidės karminių skolų grąžinimo metas. Jūsų kantrybė, ištvermė ir sveikata bus patikrinti. Teks išmokti labiau save pasaugoti. Mažinkite darbo krūvį, daugiau laiko skirkite poilsiui.

Nerizikuokite pinigais sekmadienį, pirmadienį. Būkite apdairesni žadėdami pagalbą, pasirašydami finansinius dokumentus. Apskritai per devynis Juodojo Mėnulio okupacijos mėnesius nepatartina ko nors keisti savo gyvenime. Juodojo Mėnulio įtaką labiau pajus gimę pirmomis ženklo dienomis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nemanykite, kad reikalai stringa. Tiesiog dabar reikia kitokio įvykių tempo! Tai mįslingas metas prieš gimtadienį. Per prabėgusius metus patyrėte daug įspūdžių, išgyvenimų ir dabar turite nuo visko pailsėti. Nors Marsas, judėdamas jūsų ženklu, išdavikiškai skatins kur nors lėkti, skubėti, būkite su savimi – tai svarbus ateities sėkmei introvertiškas laikas. Jei pamėginsite laužyti šią taisyklę, pasijusite lyg save apvogę.

Šią savaitę ir kitą prieš Saulės užtemimą jūsų ženkle tai itin svarbu. Savaitgalis sudėtingas – netinka nei santykių aiškintis, ne švęsti, nei pramogauti. Jei tai jūsų gimtadienio metas, likite saikingi.

Skorpionas (10 24–11 22)

Išbandymų metas – ne viskas klostysis, kaip planuosite. Tiek savaitės pradžia, tiek pabaiga – blogos dienos ir dalykiniams, ir meilės reikalams.

Savaitgalį atsiribokite nuo problemų sprendimo, nemalonių žmonių ir bendravimo apskritai. Pailsėkite vieni (kitaip nesukaupsite jėgų kitai savaitei). Itin sudėtingi ir provokuojantys gali tapti sekmadienis, pirmadienis – tai apgaulingas metas, žadantis nusivylimus ir nuostolius. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Šaulys (11 23–12 21)

Pirmą savaitės pusę lengvai ir be įtampos su visais susitarsite. Būsite žavūs, visiems patiksite, aplinkiniai mielai paklus jūsų valiai. Deja, gana komplikuoti bus ketvirtadienis, penktadienis, ką jau kalbėti apie sekmadienį, pirmadienį. Šiomis dienomis gali nutikti bet kas – pakaks mažos klaidos ir subyrės ilgai statyta pilis. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, venkite neprivalomo bendravimo, stenkitės nepabloginti santykių su kolegomis, vadovybe.

Ypač savaitgalį ir pirmadienį neskubėkite į akis rėžti, ką manote, – įgysite priešų net tarp tų, kurie jus gerbia, vertina, palaiko. Šios dienoms netinkamos lemtingam žingsniui – galite nė nepastebėti, kaip ilgam pakenksite savo ateičiai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Šią savaitę svarbiausia bus žinoti, kada laiku sustoti, ypač jei kurį laiką jums puikiai sekėsi. Tad nerizikuokite, nespręskite esminių gyvenimo problemų. Nepiktnaudžiaukite aplinkinių pagarba, sutuoktinio pasitikėjimu. Naujų ar sudėtingų reikalų šiai savaitei nepatartina planuoti.

Sunkiems, atsakingiems, taip pat tvarkymosi darbams labiau tinkama savaitės pradžia, o štai savaitgalis ar pirmadienis tinkami nebent ką nors sugriauti (iki pamatų). Tad jei branginate švelnius jausmus su antrąja puse, darną šeimoje, būkite kantrūs, ramūs. Ir labiau save pasaugokite – išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų (kaip ir konfliktų) tikimybė. Savaitgalį skirkite sveikatai stiprinti. Palankios organizmą valančios ir iškrovos dietos.

Vandenis (01 20–02 18)

Nors jūsų nuotaikos jau smagesnės, nevertėtų planuoti naujovių, permainų. Gilinkitės į senus reikalus, užsiimkite nebaigtais darbais – tai juk trečias Mėnulio ketvirtis, kai reikia orientuotis į darbų apibendrinimą, užbaigimą. Antrą savaitės pusę norėsis kur nors išlėkti, susitikti su draugais, tačiau raskite laiko namams, prisiminkite pažadus artimiesiems. Priešingu atveju savaitgalį ir kitos savaitės pradžioje neišvengsite itin nemalonių pokalbių su antrąja puse. Neperlenkite lazdos reiklumu ar valdingumu.

Antra savaitės pusė apgaulinga, kupina slaptų provokacijų, tad nevertėtų žavėtis naujais veiklos pasiūlymais, veltis į naujus romantiškus santykius.

Žuvys (02 19–03 20)

Gali tekti sužinoti tai, ko nesinorėtų išgirsti, nuo ko slėpėtės. Tai gali būti susiję tiek su jūsų namais, šeima, sutuoktiniu, tiek su veikla. Būkite atsargūs bendraudami – nepasiduokite provokacijoms. Ypač antrą savaitės pusę nepatartina planuoti kelionių ir svarbių dalykinių susitikimų.

Savaitgalis ir pirmadienis vargu ar bus labai smagūs – gali apnikti liūdnokos, net dramatiškos nuotaikos ir atrodyti, kad viskas veltui, viskam galas. Nenusiminkite ir nepasiduokite – tai ne tik sudėtingos planetų padėties, Saturno, bet ir artėjančio Saulės užtemimo Svarstyklėse įtaka. Tiesa, tai amžinai nesitęs, o kol kas teks išlaukti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.