Palmira: vienam ženklui nuo šios dienos prasidės sudėtingas metas

Antradienis netinkamas jokiems susitarimams, įsipareigojimams. Nederėtų tvarkyti ir svarbių finansinių bei juridinių reikalų. Bus svarbu visais klausimais turėti savo nuomonę. Patartina užsiimti tais darbais, kuriuos atlikti galite savarankiškai.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2023, 5:30 AM

Nors diena ir palanki jėgų vienijimui, naujų sąjungų nesudarinėkite. Tiesa, gera proga stiprinti jau esamą bendradarbiavimą, sąjungas. Naujų pažinčių iki 20 val. irgi neužmezginėkite. Ir venkite ginčų, kad ir su kuo bendrausite, – šiandien jie bus tušti, neproduktyvūs.

Netinka pinigus skolinti, grąžinti.

Prasidės sudėtingesnis metas Mergelėms, o taip pat medikams, farmacininkams, tiems, kieno veikla susijusi su moksliniais tyrinėjimais, žemdirbyste, naminiais gyvūnais, statybomis ar įvairiais remontais (namų, technikos ir pan.): po pietų į Mergelę devyniems mėnesiams įeis Juodasis Mėnulis, galintis atnešti nemažų iššūkių, išbandymų, įvairiausių kliuvinių.

Antradienį 16 val. 3 min. Juodasis Mėnulis (Lilit) įeis į Mergelės ženklą, kuriuo judės iki kitų metų birželio 29 d. Juodasis Mėnulis siejamas su sukaupta bloga karma, taip pat ryškesnėmis provokacijomis, pagundomis (pagal vietą Zodiake), karminių skolų grąžinimu.

Lilit judėdama Mergele mus provokuos per smulkmenas – lyg ir viskas gerai, bet paaiškėja, kad trūksta vienos detalės, kuri, deja, lemtinga... Dabar vargs netvarkingi ar, atvirkščiai, apsėsti tvarkos manijos pedantai, tie, kurie nesirūpina savo sveikata ar priešingai – hipochondrikai. Lilit Mergelėje skriaus tiek pragmatiškus ateistus, tiek pamišusius dėl prietarų, burtų ir pan. Kentės taisyklių vergai bei šiaip biurokratai (nuo jų aplinkiniams irgi teks atsiimti). Kai Lilit Mergelėje, reikėtų vengti labai protingų, linkusių viską analizuoti, tikrinti asmenų – jų protas šiuo metu nebus naudingas, jie klys dažniau nei tie, kas labiau įsiklauso į pojūčius, nuojautas. Dabar neverta stengtis būti labai protingiems, juolab būtų klaida manyti, kad kiti už tave kvailesni.

Išbandymai laukia medikų, veterinarų. Tai sunkus laikas gyvūnų globai. Nepalankus metas intensyviai mokslinei veiklai.

Kai Lilit Mergelėje, labiau jautrus bei pažeidžiamas žarnynas. Lengvabūdiškumas renkantis maistą, dietas, sveikos gyvensenos taisyklių nepaisymas brangiai kainuos.

Juodasis Mėnulis atneš rūpesčių ne tik gimusiems po Mergelės ženklu (šiuo metu Lilit įtaką labiau pajus gimę ženklo pradžioje), bet ir tie, kieno Lilit Mergelėje.

JUODAS MĖNULIS (LILIT) MERGELĖJE:

1935 04 15 – 1935 01 09

1944 02 18 – 1944 11 14

1952 12 24 – 1953 09 19

1961 10 30 – 1962 07 26

1970 09 09 – 1971 05 31

1979 07 09 – 1980 04 05

1988 05 13 – 1989 02 08

1997 03 19 – 1997 02 14

2006 01 22 – 2006 10 20

2014 11 22 – 2015 08 25

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam.

Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, į ugnį pūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba, rasti vienodų metalinių daiktų – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti šviesių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Būkite kantresni – neskubėkite nieko keisti bei priimti naujų sprendimų. Šiandien galite sulaukti netikėtos pagalbos, įdomaus pasiūlymo, kurių neskubėkite iškart vertinti – dabar bus svarbu kuo daugiau informacijos surinkti.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį daug nenorėkite – pasitenkinkite tuo, ką atlikote, ką pasiekėte per ankstesnes dienas. Iki pat vakaro nepatartina kitiems pasakoti apie savo rūpesčius ar prašyti pagalbos (atidėkite tai rytdienai). Netinkamas metas svarbiems finansiniams sprendimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį labiau įsiklausykite į save – iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kas jus remia. Galimi nesklandumai bendraujant su kolegomis, klientais – pasistenkite jų nesureikšminti. Ir neklausykite neigiamos nuomonės apie šeimos narius, tėvus – galite pasiduoti toms kalboms, net apmaudžiai susipykti.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – pasyvus laikas, visiškai netinkamas dalykinių reikalų tvarkymui, bendravimui. Ir nebūkite patiklūs piniginiuose, turto reikaluose – šiandien jus bus lengviau sužavėti bei įtikinti netikrais dalykais.

Liūtas (07 23–08 22). Viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje – kaip tik ši diena ir žada pokyčius. Antradienio pavakarė pagaliau atneš ilgai lauktą išsivadavimą iš Juodojo Mėnulio. Nuo metų pradžios virš jūsų galvos kabojęs Damoklo kardas bus patrauktas šalin, nebent jūsų asmeniniame horoskope Lilit yra Mergelėje, tuomet teks atvargti antrą Juodojo Mėnulio kadenciją. Šiandien nieko nekeiskite bei neįsipareigokite.

Mergelė (08 23–09 22). Nuo šio antradienio teks susitelkti visur – klaidos tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime brangiai kainuos (net neabejokite – tuo devynis mėnesius atsakingai rūpinsis Lilit, judėdama jūsų ženklu). Šiandien ne laikas atsakingiems karjeros sprendimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį jūsų nuotaika puiki. Vis dėlto nebūkite patiklūs – blogis moka dangstytis gražiomis kaukėmis. Diena gera kelionėms, komandiruotėms.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – susimąstymų metas. Darykite tik tai, kas jums malonu bei nesunku. Darbe likite atsargūs, nieko rimto nesiimkite. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerą nuotaiką – nebijokite savęs palepinti. Būkite atidesni vairuodami.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį ne laikas ieškoti teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, niekam nieko nepatarinėti, nieko nemokyti. Netinkamas metas įsipareigojimams, na, ir santykių aiškinimuisi su antrąja puse, taip pat su konkurentais, priešais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį verta pasikliauti tik savo triūsiu – nieko neprašykite padėti, už jus ką nors padaryti – svarbu likti savarankiškiems. Beje, jei kas mėgins užkrauti savo rūpesčius bei darbus – neapsiimkite. Ir būkite atidūs atliekamų darbų kokybei – galite sulaukti pretenzijų iš kolegų, klientų ar vadovybės.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį pasieks džiugios naujienos, tikėtini optimistiški pasikeitimai. Tai palankus metas dirbantiems kūrybinį darbą. Nors jūsų nuotaikos ir romantiškos, tačiau neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien užsimezgusias romantiškas pažintis (gal galite atidėti rytdienai?).

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis netinkamas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti – atsipalaiduokite, džiaukitės savo jausmais bei gyvenimu. Bet kokia įtampa, nerimas bus žalingi. Bus svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus – kad ir ką manys jūsų viršininkai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, nieko nekeiskite, su niekuo nauju nesutikite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.