Palmira: bus svarbu suvaldyti emocijas bei mintis

Penktadienis – sudėtingas, įtemptas metas prieš Saulės užtemimą Svarstyklių ženkle šeštadienį. Tad bus svarbu suvaldyti emocijas bei mintis.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-13 05:30

Gali stigti jėgų, tikėjimo ateitimi. Tai laikina, tiesiog atėjo laikas kažką užbaigti, su kai kuo atsisveikinti. Netinka nieko naujo pradėti. Tiesa, naudinga kritiškai įvertinti savo veiklą, paieškoti silpnų vietų. Bus nepalanku ir tvarkyti svarbius ar skubius reikalus, nors tinka baigti senus darbus, spręsti painias darbines problemas – rasite būdų, kaip stabilizuoti suirutę.

Netvarkykite piniginių, turto reikalų, nepasirašinėkite sandorių, taip pat venkite neprivalomo bendravimo – tai atitrauks nuo svarbaus gilinimosi į savo vidines problemas. Tai bus naudinga – galite suprasti, ko jums nereikia, ko derėtų atsikratyti savo gyvenime, kad ilgam įsivyrautų darna, ramybė.

Nepalanki diena nei šventimams, nei draugiškiems susitikimams, nei meilės pasimatymams. Patartina vegetariška iškrovos dieta.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs prieš saulėtekį.

Blogas ženklas: nukristi, jei namuose kas savaime užsidegs, pamesti raktus ar juos sulaužyti, jei batų raišteliai užsimazgytų.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti krentančią žvaigždę moteriai iš kairės, vyrui – iš dešinės pusės.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – sudėtingas laikas dėl Saulės užtemimo ir nepalankus svarbių reikalų tvarkymui, vertingų daiktų įsigijimui, kelionėms, šventimams; šeštadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė; sekmadienį palanki auksinė, geltona, alyvinė, vengtina ruda, žalia, monotoniški deriniai; pirmadienį palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Praeitis – geras dalykas, jei virsta patirtimi, tačiau tuščios yra kalbos apie senus žygdarbius, jei dabar nesinaudojate gauta pamoka. Ir nereikėtų sakyti nemalonių dalykų savo porai. Didesnė traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį pasistenkite neprarasti optimizmo – tai apribos norą prie kabinėtis prie mylimų žmonų trūkumų, juos kritikuoti. Būkite atsargesni dirbdami. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su kolegomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį situacija gali pasirodyti geresnė nei iš tiesų – bus lengva pervertinti savo galimybes. Nesivelkite į avantiūras, ypač meilės. Darbe atsiribokite, nesiginčykite su vadovybe.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį stenkitės savo darbus atlikti kuo geriau – vadovybei neturi kilti abejonių dėl jūsų profesionalumo. Jei jus slegia nerimas, kažkokia našta, pasikalbėkite apie tai su patikimu draugu. Vakarą geriausia praleisti namie – vykti į svečius nepatartina.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nepiktnaudžiaukite savo finansinėmis galimybėmis, išgirsta informacija – tai gali prieš jus atsigręžti. Bus didesnė apgaulių, vagysčių tikimybė. Ginčai su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu gali baigtis santykių nutraukimu – to reikėtų vengti prieš užtemimą, nes pasekmės gali būti nepataisomos. Likite budrūs kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį svarbu nuo pat ryto neprarasti kantrybės, savitvardos. Nepervertinkite savo jėgų, nepasikliaukite sėkme. Keblumai neišvengiami, ypač per išsiblaškymą. Dažniau prisiminkite, kur jūs paprastai klystate, dėl ko nervinatės, imate ginčytis – tai padės išvengti nemalonių situacijų. Tikrinkite informaciją, skaičiuokite pinigus kol nevėlu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį likite atidūs, apdairūs – per skubėjimą galite pamiršti svarbų dalyką, praleisti pro ausis reikalingą informaciją, pagaliau nepastebėti gresiančio pavojaus. Ir nebūkite patiklūs. Diena gera iškrovos dietoms. Netinkamas laikas pramogavimui, gimtadienio šventimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nieko rimto neplanuokite, nesiimkite sunkių, atsakingų darbų. Jei vakare išgirsite kokį įspėjimą ar ką sužinosite – įsidėmėkite, tačiau neskubėkite panikuoti.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį pavyks sėkmingai baigti užvilkintus reikalus. Draugiškos pagalbos kreiptis verta, tiesa, būtent šiandien gali atsiskleisti tikras draugo veidas...

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį pavyks visai sėkmingai sutvarkyti užvilkintus reikalus, išspręsti susikaupusias problemas, nes pakaks susitelkimo, ryžto. Tiesa, per daug nereikalaukite nei iš savęs, nei iš aplinkinių.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį bus lengviau nusiraminti bei rasti racionalų atsakymą į jums svarbų klausimą. Galite gauti ilgai lauktą žinią, kuri padės apsispręsti.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį į nesklandumus, naujas problemas žvelkite filosofiškai. Kuo labiau gailėsitės patirtų praradimų, tuo labiau bloginsite esamą padėtį. Galimi netikėti konfliktai ar tiesiog nesusipratimai darbe bei namie. Daugiau tolerancijos antrajai pusei. Ne laikas priekaištauti dėl nesklandžių meilės santykių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.