Astrologė perspėjo: šiam ženklui išsijungs visi vidiniai stabdžiai

Savaitė po Saulės užtemimo bus gana sudėtinga, perspėja astrologė Palmira. Ypač kantrybės prireiks Jaučiams, kuriems staiga išsijungs visi vidiniai stabdžiai.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 17, 2023, 12:54 PM, atnaujinta Oct 17, 2023, 12:55 PM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžioje galite akivaizdžiai susidurti su Saulės užtemimo nulemtais kliuviniais. Atrodys, kad viską galite, viską žinote, bet beveik nieko negalėsite pakeisti. Kiek sėkmingesni trečiadienis, ketvirtadienis, bet tik tol, kol neskubinsite įvykių. Nuo penktadienio labiau įtemptas, konfliktinis metas, žadantis nenumatytų kliūčių.

Jei saugote darbo vietą ir gerus santykius su kolektyvu, vadovybe, teks išmokti jei ne nusileisti vyresniojo valiai, tai bent priimti kompromisą. Tai bus lemtinga bendraujant su vadovybe, jei nenorėsite pakliūti į nemalonę. Savaitgalis bei pirmadienis irgi panašūs. Pasistenkite šią savaitę su visais išsaugoti gerus santykius.

Jautis (04 21–05 20)

Bus svarbu, kad dėl Saulės užtemimo įtakos nesusikauptų kritinė blogų nuotaikų masė, – šią savaitę netikėtai gali pristigti kantrybės. Vienu metu visi vidiniai stabdžiai išsijungs ir jūs galite ryžtis kai kam pernelyg ryžtingam jau antrą savaitės pusę. Jei kils noras skirtis su mylimu asmeniu, visą teisybę pasakyti viršininkui, susilaikykite.

Ypač penktadienis, savaitgalis – nepasitenkinimo, intrigų metas. Mokėkite vertinti santykius su antrąja puse, būkite atidesni tėvams. Neskubėkite nieko teisti, smerkti ar mokyti. Šeštadienį vakare, pirmą sekmadienio pusę turėsite progų sušvelninti situaciją.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia provokuos kai ką keisti įprastoje kasdienybėje ar veikloje. Vis dėlto nuo radikalių žingsnių susilaikykite – šių dienų ambicijos ir su tuo susijusios permainos, jei tik suklysite, brangiai kainuos. Itin pavojingi drąsiems sprendimams penktadienis, šeštadienis. Pasiruoškite ne patiems smagiausiems netikėtumams.

Šią sudėtingą pokyčių savaitę stenkitės kuo atsakingiau atlikti užduotis darbe, labiau saugokite sveikatą ir sveikus santykius su sutuoktiniu, vaikais. Ypač savaitgalį nesivelkite į ginčus, nepasiduokite provokacijoms.

Vėžys (06 22–07 22)

Kiek geriau jausitės antradienį, tad verta spręsti varginančią problemą – rasite netikėtą išeitį. Trečiadienis, ketvirtadienis tinkami užvilkintiems reikalams tvarkyti. Atidžiau įsiklausykite į savo vidinį balsą penktadienį, savaitgalį ir nedarykite nieko, ko nesinori. Tai traumingas, avaringas ir net konfliktiškas metas.

Šiuo apgaulingu metu po Saulės užtemimo likite atidūs, kad neįsiveltumėte į rizikingus reikalus. Bent jau veikloje nieko nekeiskite – nauji sumanymai vargu ar pasiteisins, veikiau virs našta. Nuo penktadienio itin sudėtingas metas, kai lengva susivaidyti ir su artimaisiais, ir net su nepažįstamais žmonėmis viešojoje vietoje.

Liūtas (07 23–08 22)

Nurimkite. Jei kas nors nesiseka, atidėkite kitam kartui. Dabar, po Saulės užtemimo, neprivalo sektis. Tad kam save ar juolab likimą kaltinti, kad planai žlunga, trūksta jėgų ir artimų žmonių dėmesio? Gilinkitės tik į vidinius pojūčius, kūno siunčiamus signalus – gal pavyks kai ką suprasti, aptikti tam tikrų dėsningumų.

Tiesa, trečiadienis, ketvirtadienis – maloni išimtis, gali pavykti kai ką pakreipti savo naudai. Didžiausi iššūkiai laukia penktadienį ir savaitgalį. Jei nenorite įsivelti į naujas problemas, nesiveržkite nieko auklėti, perdarinėti, griauti. Jau kitą savaitę imsite jausti, kad persistengėte, o ką nors perdaryti nebus paprasta.

Mergelė (08 23–09 22)

Tai sudėtingas metas po Saulės užtemimo, kai daug kas painu. Galbūt antradienį pavyks atbuline data kai ką išvysti kitomis akimis ir suprasti, ką dar galima pakoreguoti jus netenkinančiuose santykiuose. Nuo trečiadienio nebeplanuokite svarbių darbų, atsakingų dalykinių susitikimų.

Šią savaitę turite būti kantresni ir atidesni darbe, pamiršti didžiąsias ambicijas, kovą už teisybę. Jei pamėginsite vadovams pasakyti, kad jie trumparegiai, neišmanėliai, jums nepalengvės, o viršininkų galvoje ir sąžinėje skaidrumo nepadaugės. Savaitgalį turite būti atsargesni – nepastebėsite pavojaus, pervertinsite jėgas.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Tai nelengvos dienos, ir nenuostabu: juk ką tik įvyko Saulės užtemimas jūsų ženkle. Jei turite rimtų sumanymų, neskubėkite įgyvendinti dabar ir apie juos pasakoti kitiems. Apskritai šią savaitę geriau dažniau patylėti. Sudėtingas metas – penktadienis, šeštadienis, kai galite be priežasties nuliūsti, susierzinti, supykti. Stigs ir apdairumo, atsargumo, ypač bendraujant su šeima.

Nepaaiškinamai trauks nesutikti, ginčytis, piktintis, ir dažniausiai dėl niekų. Sekmadienis jau smagesnis – iki pavakarės turėsite progų susigrąžinti gerą nuotaiką ir ramybę namuose. Antra pirmadienio pusė irgi naudinga stabilizuojant santykius su brangiais žmonėmis.

Skorpionas (10 24–11 22)

Lyg ir viską, ką reikia, atlikote, su visais susitarėte ir tikitės, kad reikalai pajudės geresne linkme, bet viskas dėliosis kiek kitaip. Gali net apimti įtarimas, kad visos pastangos perniek, kad atsitrenkėte į nepramušamą sieną.

Nors antrą savaitės pusę tokios nuotaikos gali varginti, jos laikinos. Po kiek laiko viskas savaime išsispręs. Tiesiog reikia išlaukti – viskas pasikeis, ir tuo įsitikinsite mėnesiui baigiantis, o kitam prasidedant. Tad venkite akibrokštų, nedrumskite vandens – jūsų protestas aplinkiniams pasirodys tik audra stiklinėje.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžios naujienos vers suklusti. Tik neskubėkite dėl to ko nors keisti, siekite viską gerai suprasti, įvertinti. Svarbesniems reikalams tinkami trečiadienis, ketvirtadienis. Šiomis dienomis tinka pasišnekėti su sutuoktiniu apie tai, kas slegia, tiesa, ramiai, be įtampos. Atviresniam pokalbiui tinkamas ir sekmadienis.

Penktadienis, šeštadienis itin sudėtingi, kai impulso pagauti galite pasakyti tai, dėl ko gailėsitės. Tai kritinis laikas santykiams su mylimu žmogumi, kai lengva viską sugriauti. Mainais gausite vien nusivylimą. Sekmadienis netikėtai vėl smagus, žadantis ypatingų susitikimų, gerų naujienų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžia, nors ir po užtemimo, tinkama svarbesniems įstrigusiems reikalams tvarkyti. Nuo trečiadienio geriau sumažinti darbų krūvį, nesiimti nieko atsakingo, nepriimti jokių sprendimų – turite viską ramiai apmąstyti, iš naujo įvertinti. Sudėtingi penktadienis ir savaitgalis.

Bendraujant su antrąja puse reikėtų pasistengti likti pakantesniems, nuoširdesniems – netikęs žodis gali tapti lemtingu pleištu. Tiesa, sekmadienis – puiki proga išspręsti kilusius nesklandumus.

Vandenis (01 20–02 18)

Nors aplinkybės klostosi palankiai, intensyviau pasinaudoti likimo suteikiamomis progomis bus ne taip paprasta. Pirma savaitės pusė palankesnė, tad suskubkite iki ketvirtadienio imtinai atlikti neatidėliotinus darbus, susitikti su svarbiais žmonėmis. Trečiadienis, ketvirtadienis tinkami tartis, ieškoti pagalbos.

Penktadienis ir šeštadienis sudėtingi, kai lengva įsivelti į svetimus reikalus, dėl kurių ilgam neteksite ramybės. Nepriimkite jokių sprendimų nesulaukę sekmadienio. Nuo šios dienos jūsų pozicijos ims stiprėti ir netrukus atsiras būdų išspręsti ilgai varginančią problemą.

Žuvys (02 19–03 20)

Nors tai keblus laikas po Saulės užtemimo, antradienis, trečiadienis bus gana palankūs ir gali pavykti pagerinti susidariusią padėtį darbe. Pasistenkite maksimaliai pasinaudoti šiomis dienomis atsiveriančiomis galimybėmis. Penktadienis, šeštadienis – itin pavojingos dienos, kai galite pajusti, kad esate daug kuo nepatenkinti, kad atėjo laikas kai ką keisti. Tik nemėginkite aiškintis to, ko nežinote, nesuprantate.

Tai, ką sužinosite, jums pakenks. Šiuo atveju nežinojimas – palaima. Būsite linkę sutirštinti spalvas. Sunkumai neišvengiami, bet įveikiami. Dabar stenkitės stiprinti sveikatą, gerinti santykius darbe. Savaitgalį geriau nemegzti naujų pažinčių ir vengti rimtų pokalbių – tiek asmeninių, tiek dalykinių. Likite nuoširdūs, pasitikėkite išsirinktu žmogumi – jus išgirs ir supras, tiesa, nebūtinai iš karto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.