Palmira: tai metas, kai pralaimi tie, kas rungtyniauja

Penktadienis – jau labiau sudėtingas metas, ir ypač tiems, kas įpratę visada ir visiems vadovauti, likti teisūs, pirmi bei geriausi. Šios savybės atneš nemaža rūpesčių artimiausiomis dienomis ir gali rimtai pakenkti jums bei jūsų reikalui. Tai metas, kai pralaimi tie, kas rungtyniauja, elgiasi agresyviai.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2023, 5:30 AM

Asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, derėtų labiau įsiklausyti į nuotaikas kolektyve, vengti nepopuliarių sprendimų, saugotis intrigų, nesivelti į jokius neaiškius konfidencialius susitarimus, ypač jei jie nukreipti savo įtakai išlaikyti ar dar didesnių dalykų pasiekti.

Nors bus svarbu lankstumas bei tolerancija, vis dėlto siekite likti principingi ir venkite skubotų, neapgalvotų pažadų – už viską teks atsakyti. Ir nesistebėkite kliūtimis, saugokitės povandeninių srovių – nesklandumų pakaks tiek dirbant, tiek tvarkant juridinius, piniginius, turto reikalus.

Pasistenkite atidžiau atlikti šios dienos darbus – galite patirti vadovybės kritiką.

Didesnė traumų, darbo technikos gedimo bei nelaimingų atsitikimų tikimybė kelyje, darbe. Nederėtų darbe ginčytis ar ko nors reikalauti.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiką. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: netyčia sušlapti – apsaugos praradimas, veidrodį sudaužyti – vienatvė, jei saga ištrūktų – galite susirgti, jei durų užraktas sugestų, raktą sulaužyti, pamesti, jei durų užraktas sugestų – gresia nuostoliai, skurdas, artimo žmogaus, draugo mirtis.

Geras ženklas: ryte išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką, išvysti juos žaidžiant – pinigai, turtas, dažnai nustebti – laimė, jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis sudėtingas, kai neverta planuoti ką nors svarbaus, reikšmingo ar rizikingo, susitikimams, kelionėms, šventimams palankesnis sekmadienis iki pavakarės; šeštadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė; sekmadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva; pirmadienį palankūs žali tonai, vengtini ryškūs deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis pavojingas jūsų įvaizdžiui. Būkite atidūs, ką šnekate, ką žadate, deja, galite pervertinti savo sugebėjimus, žinias, suklysti svarbiuose dalykuose. Aplinkiniai, ypač mylimas žmogus, o taip pat vaikai matys jūsų klaidas, trūkumus – net menkiausias netikslumas sulauks kritikos: jie mielai prisimins (bei primins) jūsų senas klaidas veikloje bei meilėje.

Jautis (04 21–05 20). Svajingas metas – verta šią dieną praleisti taip, kaip širdis geidžia. Nepatartina tvarkyti svarbių reikalų – dėl neapdairumo, per didelio patiklumo galite susikurti naujų rūpesčių. Deja, būsite linkę pasiduoti aplinkinių įtakai, tad nebendraukite su jums nemaloniais asmenimis, kurių elgesys jums nepriimtinas.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį pasiruoškite greitai persiorientuoti tvarkant reikalus, iš anksto apgalvokite, ką darytumėte blogiausiu atveju. Labai nepasikliaukite įtakingo asmens ar draugo pažadais – kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite. Tik neskubėkite ginčytis bei pasirašinėti dokumentų. Nerizikuokite kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį, kas blogai, ne iškart suprasite ir, ko gero, ne jūs patys, o aplinkiniai bakstels pirštu į jūsų klaidas, trūkumus. Kad jumis kiti nenusiviltų, o ir patys nepatirtumėte nereikalingų stresų, atidėkite kitoms dienoms savo rūpesčius, svarbių reikalų tvarkymą bei niekam nieko nežadėkite.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis – keblokas metas, jei esate impulsyvūs, jei pirma sureaguojate, o paskui pagalvojate, įvertinate. Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti tvarkoje, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, netikėtai kas nors gali koją pakišti ar paaiškėti naujos, nepalankios aplinkybės. Bus svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga. Galimi nesklandumai ir užsienio kelionių metu. Nerizikuokite muitinėje.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis sudėtingas – ne viskas pavyks, ką planuosite: trukdys neaiškios, nesuprantamos kliūtys. Būsite pernelyg įtarūs, tačiau nereikėtų leistis užvaldomiems nepasitikėjimo tais, kuriuos mylite, kurie šalia jūsų. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių – būtent tai padės neprarasti jėgų, orumo bei pasitikėjimo savimi. Imkitės tik privalomų darbų bei stenkitės juos atlikti kuo geriau. Ir nesuvaržykite savęs jokiais pažadais – vėliau jie atneš negeistinų dalykų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį neblogas metas tvarkyti juridinius reikalus, tiesa, turite būti apdairesni ką nors pasirašinėdami, skaičiuodami pinigus. Itin draugais nepasikliaukite, jais labai nesiremkite – ne bloga valia jie gali sugadinti gerą reikalą ar paprasčiausiai suardyti dienos planus. O planuoti reikėtų išties mažiau – nerealu tai, apie ką dabar galvojate.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį priimant svarbų sprendimą gali pritrūkti įžvalgos, apdairumo, teisingos, kompetentingos informacijos. Būkite atidesni išgirstoms iš išmanančių asmenų pastaboms, įspėjimams – tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms. Galite nukentėti patikrinimo metu, būti priversti atsakyti už įstatymų ar kokių nors taisyklių pažeidimą. Galimos ir netikėtos avarijos – kelyje, buityje.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį neskubėkite žadėti bei įsipareigoti (ypač vaikams ar mylimam asmeniui) – būsite gana azartiški ir galite pervertinti savo galimybes. Tinkamas laikas užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Jei turite finansinių reikalų su užsieniečiais – būkite apdairesni. Galimi nemalonumai per užsienio partnerius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį dalykinėje veikloje nieko rimto nesiimkite – patirsite visokių nesklandumų, nelogiškų kliūčių, gauti rezultatai taip pat netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui ir atkreipkite didesnį dėmesį į jų sąžiningumą. Nederėtų rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašinėti draudimo sutartis.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašinėdami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus ir žinoma, vairuodami automobilį. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams – verta laikytis savo nuomonės. Itin pavojinga pažeidinėti įstatymus.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį bus svarbi kokybė – tad nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti smulkias, tačiau apmaudžias klaidas. Ir būkite pakantesni kolegų, viršininkų kritikai – šiuo metu jūsų trūkumai kris į akis labiau nei privalumai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?