Astrologė perspėjo vieną ženklą: jus gali pasiekti keistoki ženklai iš mirusiųjų pasaulio

Astrologė Palmira pateikė prognozes spalio 31–lapkričio 6 dienoms. Daug kam savaitė bus sėkminga, o Jaučius gali pasiekti keistoki ženklai iš mirusiųjų pasaulio apie jų ateitį.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-10-31 21:16, atnaujinta 2023-10-31 21:17

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžios nuotaikos bus lyriškos. Tai romantiškas laikas, kai netikėtai mezgasi naujos pažintys. Antradienis geras taikytis – pagalvokite, ko reikėtų atsiprašyti, paprašyti atleidimo? Trečiadienis palankus kelionėms, susitikimams.

Ketvirtadienis gana komplikuotas, kai neatsargiu žodžiu, netikusiu veiksmu galima pakenkti įsivyravusiai santarvei. Būkite tądien ne tik santūrūs bendraudami, bet ir atsargūs kelyje. Neužmegzkite naujų pažinčių, neįsipareigokite, ypač dėl finansinių dalykų. Penktadienį ir savaitgalį širdyje – vėl džiaugsmas.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžia romantiška, puiki puoselėti esamus santykius ir megzti naujus. Piniginiams ir turto reikalams tvarkyti itin tiks antradienis ir penktadienis. Laukia malonios staigmenos iš mylimo žmogaus. Jei užsimegztų romantiška pažintis, ji būtų laiminga, galinti virsti santuokiniu ryšiu. Ketvirtadieniui nereikėtų planuoti nieko svarbaus.

Penktadienį ar savaitgalį kažkas slapčia jums pasitarnaus. Savaitgalį skirkite savo šeimai, aplankykite tėvus. Savaitgalį Baltasis Mėnulis įeis į jūsų ženklą, tad šviesių akimirkų jūsų gyvenime padaugės. Jus gali pasiekti keistoki ženklai iš mirusiųjų pasaulio apie jūsų ateitį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienį daug kas spręsis savaime. Trečiadienį teks parodyti iniciatyvą, suskubti į pagalbą. Ketvirtadienis sudėtingas, ypač po 13 val., tad patartina vengti bendravimo. Pasistenkite nieko blogo negirdėti ir patys nekalbėti. Būtina didesnė atida kelyje. Pasisaugokite sukčių, vagių, ypač iš toli atvykusių.

Visai kitokie penktadienis ir savaitgalis – tai lengvos sėkmės metas, kai viskas savaime (nors ir netikėtu būdu) susitvarko taip, kaip jums reikia. Savaitgalį galima laiminga romantiška pažintis. Šeštadienio vakarą, sekmadienį verta su mylimu asmeniu pasikalbėti apie jūsų ateitį.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis žada netikėtą sėkmę – pasiduokite nešami įvykių srauto ir viskas susiklostys puikiai. Trečiadienį nebūkite vieni – jums gali prireikti palaikymo. Ketvirtadienį būkite apdairesni su pinigais, atsargesni bendraudami. Penktadienis puikus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, bus galimybių gauti geresnę darbo vietą.

Šis penktadienis ypatingas moterims – padės pažinti savo galimybes, suvokti savo įtaką ir žavesį. Džiaukitės savimi, drąsiai žvelkite į ateitį. Savaitgalis romantiškas, tiesa, tinka eiti ne tik į pasimatymus, bet ir į parduotuves siekiant įsigyti ką nors gražaus.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis – nelauktos sėkmės metas, tad mažiau planuokite – tegu viskas klostosi savaime. Antradienis, trečiadienis – puikios dienos susitikti su seniai matytais draugais. Atsakingam dalykiniam pokalbiui tinkamas antradienis. Ketvirtadienį būkite apdairesni su pinigais.

Kupini romantiškų nuojautų būsite penktadienį, ir jos gali pildytis. Tai nepaprastas laikas, kai kažkas savo noru ir be jūsų žinios jums pasitarnaus. Galite įgyti nežinomą globėją, užtarėją. Romantiški šeštadienio vakaras, sekmadienis. Šios dienos puikios surengti namuose mažą šventę. Daugiau dėmesio skirkite tėvams.

Mergelė (08 23–09 22)

Itin energingi būsite antradienį, trečiadienį – daug nuveiksite. Finansinių problemų nespręskite ketvirtadienį – atidėkite tai penktadieniui. Diena tinkama su šefu pasišnekėti apie uždarbį, ieškoti naujo užsakymo, pasirašyti naują sandorį.

Savaitgalį užplūs prisiminimai apie seną meilę, senus draugus. Tikėtinos ir malonios staigmenos – galite sulaukti netikėtos dovanos ar skolos grąžinimo. Šeštadienio vakarą, sekmadienį nuoširdžiau pasikalbėkite su sutuoktiniu, spręskite nesusipratimus.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis, trečiadienis – įkvėpimo dienos. Antradienį seksis spręsti meilės santykių keblumus, tvarkyti darbo reikalus. Dienos palankios kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Tik ketvirtadienį nieko nesugadinkite – geriau nesiimti nieko atsakingo, nesiaiškinti santykių.

Penktadienį palanku pasikalbėti su šefu, priminti jo pažadą, imtis to, kas anksčiau nepavyko, įsigyti norimą daiktą. Savaitgalis – laimingas penktadienio tęsinys, ypač jei jį praleisite su draugais, giminaičiais.

Skorpionas (10 24–11 22)

Jei gimėte spalio 26–29 d., Mėnulio užtemimas Jautyje padarys jus labiau pažeidžiamus už kitus Skorpionus, tad bent šią savaitę niekuo nerizikuokite ir kuo santūriau švęskite gimtadienį. Pavojinga ir ką nors keisti gyvenime. Ir kiti Skorpionai neturėtų labai atsipalaiduoti. Galite situaciją pervertinti arba ko nors svarbaus neįvertinti. Gali apimti ir nepagrįstas nerimas.

Vis dėlto savaitės pradžia gana palanki, kai viskas pavyks taip, kaip reikia. Nuo penktadienio būkite atsargesni. Darbe pasistenkite atsakingai atlikti užduotis, kelyje likite atidūs. Būkite supratingi ir taktiški antrosios pusės atžvilgiu. Sekmadienio vakaras, pirmadienis žada ir malonių staigmenų.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžioje laukia vertingi pasiūlymai, ypatingos pažintys. Galite įgyti naujų draugų, sąjungininkų, kurių dėka atsivers naujų perspektyvų veikloje ir net asmeniniame gyvenime. Ypač savaitgalis puikus bendrauti, ieškoti savo dvasiai artimų žmonių. Ketvirtadienį būkite santūresni – reikalą trumpam gali sustabdyti netikėtos kliūtys.

Ryžkitės drąsiam pokalbiui su šefu antrą penktadienio pusę: siūlykite savo idėjas, atvirai išsakykite savo nuomonę – tai duos puikių vaisių.

Tądien gali rimtai pasitarnauti ir kai kas iš senų gerbėjų. Savaitgalis palankus tolimesnei išvykai, susitikimams su seniai matytais draugais.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžioje būsite linkę veltis į romantišką nuotykį. Net jei esate laisvi ir jums pasirodys, kad sutikote savo gyvenimo meilę, neskubėkite prisirišti, nekurkite ateities planų: audringai užsimezgę romanai taip pat nelauktai išsisems ir nutrūks. Ši savaitė bus palanki, jei nieko naujo nesiimsite, niekur nerizikuosite, ypač ketvirtadienį.

Tai, apie ką seniai svajojote, dabar gali įvykti, nes penktadienis – Fortūnos dovanų metas. Šis laikas palankus ir jautriam pokalbiui su sutuoktiniu. Poilsio dienas geriau praleisti ne namie – aplinkos pakeitimas, bendravimas su žmonėmis, kuriuos vertinate, nuramins, įkvėps.

Vandenis (01 20–02 18)

Darbo reikalai klostysis puikiai – antradienį pajusite įkvėpimą imtis ko nors naujo, žinosite, ką reikia keisti, ko atsisakyti. Antradienį, trečiadienį atsiras realių galimybių sutvarkyti pašlijusius reikalus. Tiesa, nieko atsakingo nesiimkite ketvirtadienį. Jei turite linkusį pavyduliauti sutuoktinį, ši diena irgi gali tapti kebloka.

Penktadienį tvarkykite subtilius tarnybinius reikalus – draugiška forma aiškinkitės teisybę su kolegomis, atvirai pasišnekėkite su šefu. Savaitgalį būkite atidesni sutuoktinio (-ės) pomėgiams ir jo (jos) draugams – toks jūsų dėmesys bus teigiamai įvertintas.

Žuvys (02 19–03 20)

Atsipalaiduokite ir sugrįš ramybė, pasijusite laimingi. Savaitės pradžia netinkama svarbiems reikalams. Geriausia pirmą savaitės pusę praleisti ramioje namų aplinkoje ir tiesiog pailsėti. Jei teks eiti į darbą, bent jau nesiimkite papildomų darbų, nedirbkite viršvalandžių.

Ketvirtadienis apgaulingas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Nebūkite patiklūs, pasisaugokite vagių, sukčių. Ne laikas svarbioms finansinėms operacijoms – tam bus tinkamas penktadienis. Tądien svarbus reikalas gal net išsispręs jūsų naudai. Beje, diena bus kupina romantiškų nuojautų ir jos pildysis. Šiandien galite tikėti tuo, ką jums pasakys mylimas asmuo. Savaitgalis puikus susitikti su draugais – jie pagydys nuoskaudas, naudingai patars.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.