Palmiros horoskopas lapkričiui: šiam ženklui mėnuo bus labai sudėtingas

Astrologė Palmira pasidalijo lapkričio mėnesio prognozėmis kiekvienam Zodiako ženklui. Itin sudėtingas mėnuo laukia Avinų.

 P.Kelertienė.<br> T.Bauro ir 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> T.Bauro ir 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 3, 2023, 12:34 PM, atnaujinta Nov 3, 2023, 12:35 PM

AVINAS

Sudėtingas mėnuo, o ypač antra ir ketvirta savaitės, kurios vers susimąstyti, kam toks vargas, kodėl tiek keblumų? Ir apskritai, kur dingo šviesa tunelio gale? Nurimkite – atėjo metas, kai kančia siunčiama geriems tikslams (t.y., dvasios auklėjimo, sielos gryninimo). Na, o jei norite sumažinti streso kiekį, keiskitės savo noru: nelaukite, kol likimas imsis priverstinių priemonių.

Rūpesčių padaugės ir per profesines ambicijas. Jei jos nepagrįstos, teks nusivilti. Nesistenkite įrodinėti savo pranašumo, būkite kuklesni, pagarbesni kito (ypač vadovybės) nuomonei, kitaip – pralaimėsite, net prarasite, kas pasiekta. Dėl ambicijų kovos gali kilti nemenkų konfliktų su sutuoktiniu, aukštesniais, viršesniais už jus asmenimis, o tai pakenks ne tik jūsų piniginei, bet ir sveikatai. Labiausiai tikėtini tokie principų bei interesų konfliktai šiomis dienomis: 9–13, 22–27 d.

JAUTIS

Mėnesio pradžia jus nuteiks optimistiškai – Baltasis Mėnulis įeis į jūsų ženklą, atnešdamas apsaugą ilgam. Tad galite likti ramūs, jei pasitaikys dienų, kai viskas pasisuks nenumatyta linkme ir pakibs ant plauko. Deja, 7–13, 23–27 d. gali tekti susidurti su išdavyste, priešų spąstais. Šį mėnesį itin svarbi taps draugiška parama. Skirkite daugiau dėmesio partnerystės santykių stiprinimui. Siekite kompromisų su priešininkais.

Deja, šį mėnesį gali tekti susidurti su pavyduolių intrigomis. Nereaguokite į priešų provokacijas. Venkite pažeidinėti įstatymus, nesivelkite į konfliktus su teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais. Dėl įstatymų pažeidimo, mokesčių nemokėjimo, skolų negrąžinimo (net sutuoktinio valios, patarimų nepaisymo) galite patirti nuostolių, pakenkti karjerai. Neapsunkinkite susiklosčiusios situacijos ir neištikimybe sutuoktiniui – tokių pagundų atsiras mėnesio pradžioje.

DVYNIAI

Mėnesio pradžia netinkama aktyviai veiklai, tiesa, daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui. Po 13 d. kibkite į darbus, spręskite susikaupusias problemas darbe, narpliokite bendravimo nesklandumus. Per pažįstamus, draugus pavyks rasti naujų pajamų šaltinių. Tiesa, venkite užsiimti neteisėta veikla.

Ir mokėkite taikykis su jums keliamais reikalavimais bei negalvokite, jog tik netikusios aplinkybės, kvaili partneriai, buki vadovai trukdo gyventi, be paliovos kurdami įvairias problemas. O jų iš tiesų pakaks antrą, trečią dekadomis, kai gali sugriūti kruopščiai puoselėtas planas, atsirasti kliūčių užsibrėžtam tikslui įgyvendinti. Nebūkite patiklūs su naujais žmonėmis 7–12, 28–17 d. Šis laikas patikrins ir santykių tvirtumą su jūsų pora.

VĖŽYS

Lapkritis bus naudingas, jei sieksite užglaistyti nesklandumus su partneriais, sutuoktiniu. Mėnuo palankus kūrybinei veiklai, savo darbų pristatymui visuomenei, pasirodymams scenoje. Mėnesio pirmąją dekadą reikėtų pasisaugoti visuomeninių skandalų, kuriuose gali būti įpainiota ne tik jūsų dalykinė veikla, bet ir asmeninis gyvenimas.

Nors tai romantiškų įsimylėjimų laikas, būkite apdairūs: ypač 7–12 d. galite lengvai įkliūti į spąstus. Nebūkite tuo metu lengvabūdiški ir spręsdami finansinius klausimus – avantiūros turi būti apgalvotos, kitaip gana greitai patirsite nuostolių, neišsisuksite ir nuo kitokių nemalonumų. Antrą dekadą daugiau dėmesio skirkite šeimos santykių puoselėjimui, tradicijų išsaugojimui. Trečią galimi nenumatyti rūpesčiai darbe. Būkite atidesni savo sveikatai.

LIŪTAS

Beveik visas mėnuo nepalankus aktyviai dalykinei veiklai. Jei yra galimybių, naudinga pailsėti nuo dalykinių rūpesčių pasineriant į šeimos reikalus. Jei rasite, kam perkelti bent dalį savo dalykinių reikalų naštos, sutaupysite ne tik laiko, bet ir sveikatos. Darbe venkite papildomų užduočių, neprivalomo bendravimo, gilinkitės į praeities įvykius, analizuokite patirtas pamokas – deja, gali tekti ir realiai sumokėti už buvusias klaidas.

Aiškindamiesi tai, kas buvo, sugebėsite rasti silpnas, taisytinas vietas, aptiksite nepastebėtus nuostolių šaltinius. Mėnesio pabaigoje atgausite optimizmą, nors reikaluose dar nereikėtų rizikuoti – viskas gali pakrypti nenumatyta linkme. Tai metas, kai tuščia imtis naujų projektų, keisti darbovietę, veltis į kovą, į konfliktus darbe. Ypač 22–25 d. nereikėtų demonstruoti savo principų.

MERGELĖ

Mėnesio pradžia kiek prablaškys nuo besikaupiančių liūdnokų ar net niūrokų minčių, nes pakaks malonių staigmenų: naujos pažintys, smagūs susitikimai, naudingi pasiūlymai, kuriais reikėtų pasinaudoti. O štai antra dekada pavojinga – nesileisite į avantiūras nei finansiniuose reikaluose, nei meilėje. Deja, iš pažiūros naudingi kontaktai bei pasiūlymai pasirodys bergždi, net nuostolingi.

Nepervertinkite savo bei partnerių galimybių – ne laikas ilgalaikiams susitarimams. Labiau saugokite darbo vietą – galite jos netekti. Trečią dekadą itin pasisaugokite sukčių, melagių, o taip pat vagių. Ir venkite naujas pažintis užmegzti, saugokite svarbią informaciją (dalykinę bei asmeninę) ir venkite ginčytis, užsigauti – jūsų ambicijos bus perdėtai jautrios.

SVARSTYKLĖS

Vieno norėsite, bet gausite kitą. Ir ne šiaip sau, mat elgsitės priešingai. Nors sieksite taikos, bus svarbi ramybė, sutarimas, saugumas, tačiau kažkokiu nepaaiškinamu būdu kelsite stresą sau bei aplinkiniams (ypač 2, 8, 10–12, 23–28 d.). Likite nuoseklūs, labiau vertinkite tai ką turite.

Kita vertus, mėnuo gali nubrėžti aiškią ribą – kiek dar galite kentėti netikusius santykius su dalykiniais partneriais, šefu ar sutuoktiniu? Faktiškai suirusios poros gali ryžtis skyryboms. Trečią dekadą teks staigiai priimti sprendimus. Jausite spaudimą iš artimųjų, giminaičių – vargu ar jums bus palikta pasirinkimo teisė.

SKORPIONAS

Tai sėkmės atgavimo, išaukštinimo mėnuo. Gimtadienis jums dovanos naują įkvėpimą, jėgas! Tačiau neskubėkite sulaukę gimtadienio imtis permainų, nerizikuokite piniginiuose, turto reikaluose (antrą mėnesio savaitę bei trečią dekadą nuostoliai labiau tikėtini nei pelnas). Taupykite ir savo jausmus, vertinkite esamus meilės santykius (ypač minėtu laiku) – besivydami svajonę galite prarasti tai, kas šalia jūsų.

Na, o iki gimtadienio pasistenkite nepervargti nuo darbų bei bendravimo. Tai tas laikas, kai dera atleisti skriaudikams, skolas grąžinti, baigti senus darbus, užsiimti jums priimtinomis kūno bei sielos valymo praktikomis.

ŠAULYS

Mėnesio pradžia – sudėtingas laikas prieš gimtadienį, kai svarbu neparasti savitvardos bei ramybės. Dar mėnesio pradžioje galimi netikėti pokyčiai, priverčiantys suvokti, kad ne viskas yra taip, kaip ant popieriaus – skaičiavimai, teorinės išvados gali nepasiteisinti. Realybės šaltas dušas blaivins, vers atsisakyti (atidėti) naujus projektus ir grįžti prie ištakų.

Tiesa, būtent ten, kur pradėjote, ir gali atsirasti gera išeitis, ypač jei tuo užsiimsite trečią mėnesio savaitę. Mėnesiui baigiantis imsite atgauti jėgas, tapsite ryžtingesni. Tačiau tai tas metas, kai galite lengvai prarasti taktą, toleranciją bendraudami su mylimu asmeniu. Saugokite tai, kas brangu jums ir žmogui, kurį mylite.

OŽIARAGIS

Itin neramus mėnuo. Bus svarbu koreguoti savo elgesį su viršininkais, kolegomis bei mylimu žmogumi. Daugiausia problemų gali tekti patirti 2, 8–11, 22–27 d. Mėnesio pradžioje, o taip pat trečią savaitę verta tvarkyti svarbesnius reikalus.

Vėliau, po 22 d., nieko svarbaus neatidėkite, netiks ir nieko nauja pradėti. Bus svarbu labiau pasisaugoti intrigantų darbe, būti atsargesniems finansiniuose dalykuose ir daugiau dėmesio skirti sveikatos stiprinimui. Tikėtinos traumos, didesnė avarijų tikimybė darbe, kelyje. Trečia dekada patikrins įsimylėjusių santykių tamprumą – derėtų neklausyti apkalbų ir labiau pasikliauti vienas kitu.

VANDENIS

Sunkokos pirmos dvi mėnesio savaitės – teks akis į akį susidurti su priešais bei konkurentais. Vis dėlto gelbės senos pažintys, atgaivins mylimo žmogaus pasiaukojimas. Nemažai iš jūsų bus pareikalauta ir antrąją mėnesio pusę. Teks įrodinėti ir savo kompetenciją darbe.

Trečiąją dekadą pajusite palengvėjimą, tačiau išsivadavę iš vienų rūpesčių neįsivelkite į naujus… Lapkritį bus svarbu neskubinti įvykių (taip tik stabdysite įvykių eigą), nesivelti į konkurencinę kovą (tokiu būdu tik susilpninsite savo pozicijas). Daugiau laiko skirkite darnių santykių su mylimu asmeniu puoselėjimui. Labiau pasaugokite tamprų ryšį su savo vaikais.

ŽUVYS

Apgaulingas mėnuo – iš pažiūros palankus, tačiau iš esmės pavojingas savo pagundomis, provokacijomis tiek reikaluose, tiek meilėje. Pasistenkite nuo pirmųjų lapkričio dienų spręsti finansines bei juridines problemas, grąžinkite skolas, sumokėkite mokesčius. Lapkritį gresia ir šantažas iš jūsų aplinkos žmonių. Stenkitės nepasiduoti daromam spaudimui ir nepriimti jums nemalonių sąlygų.

Trečią dekadą gali tekti ginti savo kompetenciją, įrodinėti sąžiningumą. Tai bus netinkamas metas svarbiems darbo susitarimams. Pasisaugokite melagių, sukčių. Bus svarbus ir namų saugumas nuo liežuvautojų bei vagių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.