Palmira: būkite reiklūs visų pirma sau

Pirmadienis – nors emociškai ir kiek įtemptas, bet naudingas metas profesinėms konsultacijoms, tinkamas darbui su nauja informacija. Na, o bendraudami būkite reiklūs visų pirma sau – gali ne viskas kituose patikti, kai kas erzinti, tad verta atsiriboti nuo visko, kas gali trukdyti produktyviam darbui.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2023, 5:30 AM

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo labiau svarbūs moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama, tačiau pergalinga kova gyvenime.

Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos, susižeisti kruvinai – apsaugos praradimas, jei tarakonai iš kaimynų ateitų – nemalonumai šeimoje, įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas įkristų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, jei plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, jei iš rankų pinigai iškristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų namuose be priežasties.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigų, jų gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus svarbesnių reikalų tvarkymui tik iki 11 val. 29 min., vėliau netinkamas jokiems įsipareigojimams, naujų darbų pradžiai; palankios šviesios, neryškios spalvos – ypač sidabrinė, rausva perlamutrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis palankus tvarkyti reikalus, kuriems svarbus asmeninis žavesys.

Jautis (04 21–05 20). Baltasis Mėnulis įėjo į jūsų ženklą septyniems mėnesiams, tad tie gerieji pokyčiai, kurių laukiate, dabar gali tapti realybe.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis tinkamas dalykiniams susitikimams, siekiant atgaivinti senus ryšius.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus spręsti finansines problemas. Būkite tądien atidesni šeimos narių poreikiams – tai sustiprins jūsų ryšį, padės išvengti įtampos ateityje.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis sėkmingas. Tai palankus metas svarbių reikalų tvarkymui, įvairiems susitikimams, deryboms, įstrigusių finansinių problemų sprendimui – spręskite ginčytinus klausimus.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis palankus konfidencialių reikalų tvarkymui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis palankus susitikimams su žmonėmis, kurie yra jūsų bendraminčiai ir gali kažkuo padėti, ko nors išmokyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis geras susitikimams su įtakingais asmenimis, galinčiais paveikti jūsų karjerą.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis palankus kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Tai netikėtos sėkmės laikas – Fortūna bus jums palanki.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas skolų, mokesčių reikalams sutvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas deryboms su darbo partneriais, įvairiems susitarimams su vadovybe.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus darbo susitarimams, sveikatos tikrinimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.