Astrologė perspėjo vieną ženklą: jūsų laukia ne pačios mieliausios staigmenos

Nelengva savaitė, kupinana įvairių rūpesčių ir kliūčių, perspėja astrologė Palmira. Šią neprognozuojamą savaitę ne pačios mieliausios staigmenos laukia Skorpionų.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 7, 2023, 11:52 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia pareikalaus atsargumo, atidos. Deja, tai apgaulingas ir įtemptas laikas, kai situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Visa savaitė bus kupina iššūkių, išbandymų, kai galima prarasti ne tik gerą nuotaiką bei kantrybę, bet ir nustoti tikėti gerais pokyčiais. Jei tai nutiks, žinokite, kad kitą savaitę viskas pasikeis ir jūs vėl imsite šypsotis. O kol kas pasistenkite išlaikyti diplomatiškus santykius darbe bei namie.

Pasistenkite antrą savaitės pusę labiau atsiriboti nuo nedorų, jus erzinančių asmenų. Dabar orientuokitės į tuos, kurie jus gerbia ir pasirengę padėti. Labiau pasaugokite darbo vietą bei sveikatą. Išaugs traumų, avarijų tikimybė. Kategoriškai atsisakykite bet kokių santykių aiškinimosi. Nuo pirmadienio prasidės permainos.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitė nebus lengva, atsiras daug nenumatytų darbų, neplanuotų rūpesčių. Būkite tolerantiški bendraudami su sutuoktiniu. Antrą savaitės pusę svarbu kuo geriau atlikti užduotis darbe – turite įtikinti vadovybę, kad esate nepakeičiami.

Bendraudami su vaikais (ypač antradienį, trečiadienį) būkite kantresni, atlaidesni – dabartinės jūsų bausmės ir net griežtas tonas neduos tokių rezultatų, kokių tikėjotės. Penktadienis bei savaitgalis sudėtingi – jūsų planai gali suirti, ypač susiję su antrąja puse. Mažiau norėkite – tai metas, kai norai nesipildo, nebent atvirkščiai.

Dvyniai (05 21–06 21)

Mažiau planuokite antradieniui, trečiadieniui, venkite aiškintis santykius su viršininku ar tėvais, o trečiadienį, ketvirtadienį pasistenkite pasinaudoti bent kiek geresne proga nugludinti aštrius kampus santykiuose su jums svarbiais žmonėmis. Šią savaitę ims slėgti neužbaigti reikalai, neišspręsti rūpesčiai dėl pinigų, darbo, sveikatos. Vargins tvyranti nežinia ir nesitikėkite, kad tai pavyks išspręsti.

Ką galite, atidėkite kitai savaitei. Kol kas geriausia atsiriboti nuo visko, kas drumsčia sielos ramybę. Dabar svarbu nepervertinti savo įtakos bei galimybių. Nesistenkite valdyti tų, kurie už jus viršesni, vyresni. Taip pat neskubėkite įsimylėti.

Vėžys (06 22–07 22)

Šią savaitę būsite jautresni, labiau pažeidžiami – sustiprės įtampa, padaugės ir kliūčių. Pagrindiniu kliuviniu jūsų laimei, norų išsipildymui gali tapti jūsų praeitis – ketvirtadienį, penktadienį gali tekti su kai kuo nutraukti ryšius, ko nors atsisakyti.

Net jei nebus jokių iššūkių, galite erzintis dėl niekų. Ypač savaitės pradžioje būsite linkę apsiginkluoti didinamuoju stiklu vertindami savo vaikų, mylimo žmogaus elgesį. Antrą savaitės pusę nesiimkite atsakingų užduočių darbe, būkite labiau susitelkę, nes galite padaryti lemtingų klaidų. Savaitgalį būkite apdairesni bendraudami, nesivelkite į naujus romantiškus nuotykius, nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22)

Nuo savaitės pradžios pasistenkite tapti kantresni. Ir neliūdėkite, neskubinkite įvykių eigos, labiau pasirūpinkite sveikata. Šiuo metu gali atsinaujinti sena problema darbe, o į savaitės pabaigą gali kilti konfliktų su vadovybe. Tikėtinos traumos, nelaimingi atsitikimai. Penktadienis, savaitgalis gali atnešti rūpesčių ir dėl šeimos. Labiau pasaugokite vaikus. Jei savaitgalį su kuo nors susipažintumėte ir apimtų nauji jausmai, neskubėkite tuo žavėtis – viskas gali išeiti atvirkščiai.

Antrąją savaitės pusę nereikėtų dalytis savo meilės, santuokos paslaptimis, klausti patarimo – vargu ar jus teisingai supras. Savaitgalį itin apdairūs būkite kelyje. Pirmadienis vers priimti ne itin malonų sprendimą, žengti žingsnį, kurio nesinori.

Mergelė (08 23–09 22)

Itin energingi būsite antradienį, trečiadienį, tačiau kol kas geriau susilaikyti nuo svarbių reikalų tvarkymo, santykių aiškinimosi. Deja, šią savaitę ne viskas palankiai klostytis, tad ypač trečiadienį, ketvirtadienį nerizikuokite pinigais, nepersistenkite auklėdami antrąją pusę.

Nuo savaitės vidurio reikėtų labiau pasaugoti turtą, namus bei sveikatą, taip pat darbo vietą. Penktadienis, savaitgalis sudėtingi – laukia netikėtumai, nusivylimai, stresas (net ir be rimto pagrindo). Nors norėsis bendrauti, likite santūrūs.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Pirma savaitės pusė – pasyvus, introvertiškas metas, kai saugiau atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nesiimti pavojingų darbų, sudėtingų užduočių, nerizikuoti kelyje. Būsite gana patiklūs, tad užsikimškite ausis, jei kas nors ką nors negero šnekės apie mylimą žmogų, draugus trečiadienį, ketvirtadienį.

Šiai savaitei neverta planuoti svarbių susitikimų – atidėkite juos kitai savaitei. Neskubėkite įsipareigoti – tam ši savaitė irgi netinkama. Užmegzti naujų romantiškų santykių nederėtų – tai iliuzijų metas.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitė bus prieštaringa: jausite, kad viską galite, tačiau kai tik ko nors imsitės, atsitrenksite į nenumatytas kliūtis. Mėginsite prie to derintis, bet paskutinę akimirką viskas dar kartą apsivers aukštyn kojomis.

Geriau neplanuoti svarbių susitikimų, kelionių, mažiau žadėti, ilgam neįsipareigoti – šią neprognozuojamą savaitę laukia ne pačios mieliausios staigmenos. Sėkmė nebus linkusi jūsų lydėti, tad niekuo nerizikuokite, nebūkite patiklūs ir venkite kraštutinumų. Dėl skubėjimo, neapdairumo, nesusikaupimo grės ir traumos, nelaimingi atsitikimai kelyje. Itin sudėtingi penktadienis bei savaitgalis.

Šaulys (11 23–12 21)

Neskubinkite įvykių, nenorėkite gerų permainų jau dabar, kitaip patirsite nusivylimą. Nesistenkite antradienį, trečiadienį spręsti susikaupusių problemų, ypač darbe: jei mėginsite piktintis, ko nors reikalauti, viską sugadinsite ir galite patirti krizę. Tad kantrybės iki kitos savaitės pradžios.

Penktadienį bei savaitgalį svarbu likti ramiems, nepasiduoti pirmai emocijai. Deja, šios dienos paskatins įtampą ne tik darbe, bet ir šeimoje. Bus svarbu taikumas – net jei pasirodys nepriimtina artimųjų nuomonė, nugalėkite save ir pasakykite „taip“.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nelengvas metas tiek bendraujant su vadovybe, tiek su tėvais, sutuoktiniu. Kad ir kokios mintys lįstų į galvą, nepraraskite sveiko proto. Antradienį, trečiadienį pavojinga per daug užsimoti, nes būsite įsitikinę, kad jūra iki kelių. Ketvirtadienis, penktadienis – išbandymų laikas darbe.

Penktadienio, kaip ir savaitgalio, pažintys sukels melagingą viltį. Neskubėkite penktadienį, savaitgalį savo porai sakyti „niekada“. Pritrūks ne tik objektyvumo, bet ir teisingos informacijos, tad ne laikas jokiems radikaliems sprendimams. Pirmadienį svarbu pasiruošti lanksčiam manevrui.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienį, trečiadienį gali apimti liūdesys ir net nerimas. Gali komplikuotis santykiai su aplinkiniais – susidursite su priekabėmis, nepamatuotais reikalavimais. Jei nenorite prarasti darbo vietos, mylimo asmens jausmų, nesivelkite į ginčus, nieko neįrodinėkite.

Nors nuo ketvirtadienio būsite labiau optimistiškai nusiteikę, antrąją savaitės pusę netiks rizikuoti, pasikliauti sėkme. Nebūkite kategoriški, nesukalbami penktadienį bei savaitgalį, kai galima ir be reikalo nukirsti šaką, kuri galėjo duoti vaisių. Pirmadieniui mažiau planuokite.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitė žada netikėtų rūpesčių, neplanuotų darbų. Dar jai prasidedant svarbu užsitikrinti pagalbą, paramą. Antrąją savaitės pusę būsite priversti sunerimti dėl savo jausmų, darbo – tai išbandymų dienos. Kad ir kas nutiktų, kad ir ką išgirstumėte, nenustokite tikėti tuo, kurį (-ią) mylite.

Ne laikas ultimatumams: jei iš savo poros ko nors siekiate ir norite kai ką perdaryti jūsų santykiuose, vargu ar mylimas asmuo apsispręs jūsų naudai. Tai itin aktualu tuo atveju, jei sprendžiamas meilės trikampio klausimas: net jei pasirinktų jus, vėliau vis tiek nusivilsite. Ypač savaitei baigiantis reikia vengti kategoriškų sprendimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.