Palmira: agresyvumu nieko nelaimėsite

Trečiadienis sudėtingas, netinkamas imtis svarbių, atsakingų užduočių. Vyrams nepalanki beveik visa diena, moterims rūpesčių gali padaugėti nuo pietų. Netinka nieko pradėti, dėl ko nors kovoti, su kuo nors konkuruoti: agresyvumu nieko nelaimėsite, tik dar labiau sau pakenksite, o rezultatai bus tikrai priešingi, nei tikėsitės.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-08 05:30

Antra dienos pusė nebus tinkama tvarkyti piniginius ar turto reikalus. Blogas laikas investavimui, darbui su pinigais, vertingų daiktų įsigijimui. Ne laikas ir svarbioms darbo, finansinėms sutartims. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite. Ir venkite kristi vadovybei į akis. Bendraudami likite pakantūs – konfliktai gali greitai įsižiebti.

Nepalanku pirkti buitinę techniką, metalinius įrankius, ginklus. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Atsargiau elkitės su aštriais instrumentais (ypač peiliais, skustuvais) bei ginklais. Nepalanki diena kariškiams, vadovams, finansininkams.

Diena nėra palanki ne tik svarbių reikalų tvarkymui, bet ir meilės pasimatymams. Ir nesivelkite į santykių aiškinimąsi, ypač su savo pora – nebent siekiate itin sudėtingo skyrybų proceso?

Bus didesnė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite galvą – tikėtini įtampos galvos skausmai. Būkite atidesni maisto kokybei. Venkite saldumynų. Bus svarbu atsipalaidavimas, geranoriškumas.

Trečiadienį 11 val. 32 min. Venera įeis Svarstyklių ženklą, kuriuo judės iki gruodžio 4 d. Tai palanki ir stipri Veneros padėtis. Šiame ženkle ji siejama su grožio ir darnos kanonais, leidžiančiais sukurti santarvę partnerystės santykiuose.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški, pildysis greitai. Gerai buvo sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė, būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa, lietus – sveikata, vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti nuogam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei kas į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė, jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje, pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas, rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas imtis susikaupusių, užvilkintų darbų; palankios spalvos – raudona, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį gali pritrūkti atidumo smulkmenai, kuri neleis įgyvendinti savo sumanymų, gauti to, ko siekiate. Beje, nieko svarbaus kitiems nepaveskite atlikti. Atidžiau elkitės su darbo instrumentais – jie gali sugesti, sulūžti. Būkite atidesni sveikatai. Jei namuose užsiimsite tvarkymusi, neskubėkite – galite sugadinti gerus daiktus, pamesti svarbų dokumentą ar įrankį.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis apgaulingas – venkite avantiūrų. Itin nepalankus laikas bus nuo vidudienio. Su vaikais bei mylimais žmonėmis šiandien – tik gražiuoju (deja, būsite linkę su jais elgtis taip, lyg jie būtų priešai), kitaip neišvengsite labai nemalonaus konflikto. Ir nesivelkite į flirtą, net jei nėra kam būti ištikimiems, nes šios dienos įsimylėjimai skaudžiai baigsis. Ne laikas ir su vaikais aptarinėti jų poreikius, prašymus – sunkiai vieni kitus suprasite.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis žada kliuvinius. Na, o svarbiausia bus saugoti tai, ką esate pasiekę, – apimti impulso galite sugriauti tai, ką ilgai statėte, kūrėte (tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose). Darbe itin atidžiai atlikite savo užduotis, nesivelkite į konfliktus su kolegomis bei vadovybe – tai gali pakenkti jūsų karjerai (tad nepraleiskite pro ausis viršininko grasinimų).

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį abejonių daugės, kur nereikia, ir stigs ryžtingumo ten, kur reikia. Labiau saugokite paslaptis, dokumentus, asmeninius daiktus (ypač pinigines). Venkite bendravimo su smalsiais, įkyriais asmenimis. Mažiau žadėkite, neįsipareigokite nepagalvoję. Nauja pažintis gali virsti išbandymu, tapti lemtinga. Itin sudėtinga antra dienos pusė. Venkite prieštarauti vadovams, namuose ginčytis su artimaisiais, ypač su mama.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nepraraskite saiko vertindami savo perspektyvas, ypač finansines – ne laikas priimti atsakingus finansinius sprendimus bei pirkti vertingus daiktus. Šiandien geriau apskritai mažiau norėti, ypač iš kitų: per dideli reikalavimai savo artimiesiems, partneriams, darbdaviui gali sunaikinti atsiradusį nuoširdumą, pasitikėjimą, sugriauti gerus santykius.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – sunkus, nervingas metas. Ir ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems bei nuo jūsų priklausantiems žmonėms, taip pat kolegoms, partneriams – jiems gali pristigti kantrybės su jumis ką nors veikti ar net bendrauti. Bus didelė traumų tikimybė – atsargiau elkitės vairuodami transportą, eidami gatve. Būkite atidesni maisto kokybei. Patartina iškrovos dieta.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadieniui nieko svarbaus neplanuokite – to nepavyks įgyvendinti, bent jau taip, kad būtų nauda. Būkite atsargesni veikloje, nepriimkite atsakingų sprendimų: galite nepastebėti gresiančios išdavystės, realaus pavojaus. Ypač antrą dienos pusę nepasiduokite spaudimui (gundymui) iš šalies, nepraraskite savo nuomonės ne tik dalykiniuose, piniginiuose reikaluose, bet ir vertindami mylimo žmogaus elgesį.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį galimi netikėtumai, planų pasikeitimai – tai sunkus, pavojingas metas. Neverta aptarinėti būsimų darbų, svarbių reikalų bei dėl jų tartis, įsipareigoti. Beje, neskubėkite patikėti draugų ar viršininkų pažadais. Vis dėlto bendravimas su draugais padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite deramai juos pasirinkti. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, aštriais instrumentais, ginklais, degiomis, sprogiomis medžiagomis.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį ne laikas keisti savo ketinimus veikoje – apsiriksite, tiesa, ne iš karto tai suprasite. Venkite konfliktų su viršininkais, o taip pat tėvais – tai per brangiai kainuos. Atsargiau lipkite laiptais, būkite apdairesni vaikščiodami gatvėse – kritimai bus pavojingi. Moterims itin nepalanki antra dienos pusė tvarkyti darbo reikalus, spręsti finansinius, taip pat meilės klausimus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį išrankiau vertinkite gautus pasiūlymus bei išgirstą informaciją. Būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais, taip pat kelionių metu. Nerizikuokite kelyje. Ypač antrą dienos pusę patartina vengti asmenų, rodančių jums romantišką dėmesį. Šiuo metu galite įsivelti į netikėtą flirtą (ypač darbe), kuris nebus nei laimingas, nei ilgalaikis. Būkite atidesni tėvų bei apskritai vyresnių šeimoje poreikiams.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis problemiškas – būsite itin pažeidžiami. Nors gali taip nutikti, kad patys sau tapsite didžiausi priešai. Jūsų reakcija dažnai bus audringa, ir nenuostabu – ryškės silpniausios vietos veikloje, gyvenimiškoje pozicijoje bei jumyse pačiuose. Stenkitės nepasiduoti provokacijoms – priešams to ir reikia, nes dabar jus sukompromituoti bei nugalėti bus lengva. Nepriimkite svarbių finansinių sprendimų (ypač antrą dienos pusę). Labiau pasitikėkite sutuoktiniu, mylimu žmogumi.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį kantrybė sutuoktiniui, atidumas kito emocijoms bus pats reikalingiausias dalykas. Kad ir sunku, likite diplomatiški, kitaip įgysite rimtų priešų veikloje bei neblogai susipyksite su artimaisiais. Neprovokuokite sutuoktinio pavyduliauti. Ne laikas bus ir šeimos biudžetą aptarinėti. Antra dienos pusė nuostolinga, tad netvarkykite jokių piniginių ir turto reikalų, nepirkite vertingų daiktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.