Paauglystėje milijonus laimėjusios britės banko sąskaitoje dabar tėra vos 8 tūkst. litų

Šešiolikos metų tapusi jauniausia Didžiosios Britanijos loterijos prizininke – aukso puodo, kuriame buvo 1,9 mln. svarų (dabar daugiau nei 7 mln. litų), laimėtoja, dabar 26-erių sulaukusi Callie Rogers teigia, kad per dešimtmetį teko patirti visko.

Moteris šiuo metu kartu su draugu ir sūnumi gyvena kukliame trijų kambarių name.<br>"Facebook"
Moteris šiuo metu kartu su draugu ir sūnumi gyvena kukliame trijų kambarių name.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2013, 12:44 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:02 PM

C. Rogers, laimėjusi aukso puodą, metė darbą ir visus pinigus leido vakarėliams, kvaišalams, plastinėms operacijoms, atostogoms ir dovanoms.

Praėjus dešimčiai metų, moteris tikina, kad dabar banko sąskaitoje liko mažiau nei 2 tūkst. svarų (apie 8 tūkst. Lt), nors ir turėti milijonai britės nepadarė laimingos.

Moteris teigia, kad laimėti turtai padarė ją labai turtingą, tačiau labai vienišą, todėl pastaroji bandė nusižudyti.

Dabar 26-erių C. Rogers studijuoja slaugą.

Moteris šiuo metu kartu su draugu ir sūnumi gyvena kukliame trijų kambarių name. Jaunoji mama laukėsi dvynukų, tačiau vienas kūdikis neišgyveno.

C. Rogers, turinti dar du vaikus su ankstesniu draugu, teigia: „Negaliu patikėti, kad taip greit prabėgo dešimt metų. Rodos, kad visai nesenai laikiau savo rankose laimėtą čekį.“

„Manau, kad buvau per jauna tokiai pinigų sumai. Tai buvo per dideli pinigai. Jeigu ir sakytumėte, kad jūsų gyvenimas laimėjus tiek pinigų nepasikeis – klystumėte, ir gal nutiktų taip, jog pasikeistų ne į gera. Šis laimėjimas vos manęs nesužlugdė, tačiau dabar jaučiuosi daug stipresnė“, – tvirtina britė.

„Stengiuosi pamiršti pakilimus ir nuopuolius. Gerai pamenu tuos laikus, kai gyvenimas virto didžiuliu vakarėliu“, – tikina 26 metų mergina.

Paauglė manė, kad pinigai jai neatneš laimės, todėl 250 tūkst. svarų mergina išleido kokainui. Kitus laimėtus pinigus iššvaistė prabangioms dovanoms ir dizainerių drabužiams.

C. Rogers prieš trejus metus pozavo žurnalui „Closer“. Mergina išleido tūkstančius svarų krūtinės implantams ir teigė, kad ji bandė tris kartus nusižudyti, kadangi turtai ją privertė jaustis nelaiminga.

„Kai susitikinėjau su dabartiniu savo draugu, jis nežinojo, kad esu milijonierė. Nesakiau jam, kad laimėjau loterijoje. Tik vėliau visa tiesa paaiškėjo, kuomet draugai jam pasakė visą tiesą. Jis mane pamilo ne dėl pinigų. Mano šeima buvo įprasta. Apsipirkdavome parduotuvėse, taupydavome atostogoms“, – pasakoja moteris.

„Labai džiaugiuosi, kad mano vaikai supranta pinigų vertę. Jie nekantriai laukia Kalėdų ar Velykų, kai gaus brangesnių dovanų“, – teigia C. Rogers.

Laimėjusi milijonus, mergina dirbo jaunimo veiklos koordinatore ir per valandą gaudavo 3,6 svaro. Tuomet sutiko ankstesnįjį savo dviejų vaikų tėvą Nicky Lawsoną ir persikraustė į 180 tūkst. svarų vertės vieno aukšto namą. Moteris teigia, kad kai jiedu draugavo, kokainui išleido 250 tūkst. svarų.

Mergina metė darbą ir pinigus leido brangiems dizainerių drabužiams, tėvų dovanoms ir atostogoms.

„Closer“ žurnalui moteris teigė: „Miegodavau ilgai, o pabudusi vėl eidavau švęsti. Visai netikėtai tapau dažna vietinių naktinių klubų, barų  lankytoja. Visuomet vaišindavau draugus. Kai prie manęs prieidavo nepažįstami žmonės, tarsi būtų mano geriausi draugai, jaučiau spaudimą, kad visus juos turiu vaišinti. Nežinojau, kuo galiu pasitikėti, o kuo ne.“

Moteris pridūrė: „Labai ilgą laiką gyvenau be tikslo, tačiau dabar turiu darbą ir šeimą, kuria galiu rūpintis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.