Lytis pasikeitę paaugliai gyvenimo pilnatvę atrado vienas kito glėbyje

Arinas Andrewsas (17 m.) ir Katie Hill (19 m.) iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip normali įsimylėjusių jaunuolių pora. Sunku patikėti, kad vos prieš dvejus metus Arinas buvo mergina, vardu Emerald, o Katie – vaikinas, vardu Luke'as.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2013, 12:14 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:09 PM

Universitete studijuojančiai K. Hill paskutinė lyties keitimo operacija atlikta kiek daugiau nei prieš metus, o mokykloje besimokančiam Arinui – prieš mėnesį. Per pastarąją operaciją jam pašalintos krūtys.

„Aš nekenčiau savo krūtų. Visada jaučiausi taip, tarsi jos man nepriklauso. Pagaliau aš jaučiuosi patogiai, – britų naujienų portalui thesun.co.uk sakė Arinas. – Nuo šiol man einant į baseiną arba sporto salę niekas iš nuostabos nebepakelia antakių. Dabar jie mano, kad aš esu eilinis vaikinas, tad galiu dėvėti marškinėlius didele iškirpte ir plaukioti, mūvėdamas tik trumpikes.“

Katie ir Arinas susipažino prieš dvejus metus. Jiedu susitiko lytį pasikeitusių paauglių pagalbos grupėje. Sunkiu gyvenimo laikotarpiu užsimezgusi pažintis pamažu peraugo į meilę. Įsimylėjėliai laisvalaikį leidžia taip pat, kaip ir bet kuri kita pora: vaikšto į pasimatymus, kartu plaukioja ar kaitinasi prieš saulutę.

„Man Arinas yra tiesiog mano Arinas. Jis man visada atrodė vyriškas. Tačiau dabar, po operacijos, jis labiau pasitiki savimi.

Kadangi aš pati keičiau lytį, suprantu Ariną daug geriau nei bet kas kitas. Žinau, kaip puikiai jis jaučiasi, koks jis dabar išbaigtas“, – tikino Katie.

Po lyties pakeitimo Kate ir Arinas nuolat kentė aplinkinių patyčias. Dėl jų Arinas buvo priverstas pakeisti mokyklą.

„Dėl lyties keitimo operacijos aš praradau vieną geriausių savo draugų“, – prisipažino Arinas.

Katie pradėjo studijas universitete praėjusių metų rudenį, tačiau jai buvo sunku susirasti naujų draugų.

„Universitete aš turėjau daug artimų draugų, tačiau staiga jie tiesiog nustojo kalbėtis su manimi. Manau, kad jie sužinojo, jog aš pasikeičiau lytį“, – svarstė Katie.

Sunkumų patyrė ne tik lytis pasikeitę paaugliai. Jų šeimos turėjo susitaikyti su mintimi, kad neteko ne tik dukros ar sūnaus, bet ir kai kurių draugų.

„Su kai kuriais žmonėmis mes iki šiol nebendraujame. Žinau, kad jie mano, jog aš prasta mama“, – atviravo Arino mama, palaikanti sūnų bet kokiomis aplinkybėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.