Slaugė atsikratė 45 kilogramų po to, kai pasibaisėjo savo pačios nuotrauka

Moteris ne tik atsikratė prie žemės traukiančių nereikalingų kilogramų, bet ir išsigydė ilgai ją kamavusią astmą.

Moters gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis po to, kai ši išvydo savo nuotrauką, darytą darbo metu.<br>"Facebook"
Moters gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis po to, kai ši išvydo savo nuotrauką, darytą darbo metu.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 10:05 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:35 AM

Traškučiais bei šokoladu besimaitinusiai ir gaiviuosius gėrimus vartojusiai moteriai net porą šimtų metrų nueiti būdavo sunki užduotis – jai nuolat trūkdavo oro, o paūmėjusi astma bei mažas fizinis aktyvumas neleisdavo moteriai mėgautis visaverčiu gyvenimu.

Moters gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis po to, kai ši išvydo savo nuotrauką, darytą darbo metu. Sukrėsta Elaine nusprendė, kad laikas veikti.

Nustojus valgyti nesveiką bei labai kaloringą maistą ir pradėjus reguliariai mankštintis sporto klube, astma išgaravo kartu su nereikalingais kilogramais.

Dabar 27 metų E. Atkins inhaliatoriaus reikia tik išimtiniais atvejais – esant labai šaltiems žiemos orams.

„Man būdavo sunku ištverti fizinį krūvį darbe, ne tik dėl antsvorio, bet ir dėl to, kad nuolat trūkdavo oro. Dabar galiu be didelio vargo susidoroti su visais sunkumais. Sulieknėjus darbas tapo ne tik lengvesnis, bet ir malonesnis“, – teigia Elaine.

Moteris taip pat prisipažįsta, kad anksčiau atsisakydavo pusryčių, tad pietų metų jausdavosi neįtikėtinai alkana. Išbadėjusią slaugę gelbėdavo traškučiai bei šokoladas pertraukėlių metu. Tačiau visa tai – praeityje.

Nuo šiol Elaine neįsivaizduoja savo dienos be pusryčių, per kuriuos suvalgo jogurto indelį ir keletą vaisių. Per priešpiečius jos laukia naminės sriubos lėkštė, o pietums moteris renkasi makaronų patiekalus su nekaloringais padažais arba liesą mėsą.

„Pasitikiu savimi kaip niekad, jaučiuosi, lyg būčiau visai kitas žmogus. Pagaliau galiu džiaugtis gyvenimu!“ – džiūgauja Elaine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.