Neįtikėtina Sandersų istorija: gausioje šeimoje beveik visi – identiški dvyniai

Dviguba Sandersų istorija išties skamba neįtikėtinai.

Gausi Sandersų šeimyna.<br>"Facebook" nuotr.
Gausi Sandersų šeimyna.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2013, 3:29 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:13 AM

Viskas prasidėjo per 1998 metais Ohajo valstijoje (JAV) vykusį dvynių festivalį. Festivalis kasmet pritraukia dvynių iš visos šalies, juk tai puiki galimybė susipažinti su tokio paties likimo žmonėmis. Būtent ten pirmą kartą identiški dvyniai Craigas ir Markas Sandersai išvydo identiškas seseris Diane ir Darlene Nettermeier.

Craigas Diane pamilo iš pirmo žvilgsnio. „Diane yra uždaresnė, o aš – atviresnis. Tikra tiesa, kad priešingybės traukia. Įdomiausia tai, kad ir mano brolio situacija tokia pati – Markas labiau užsisklendęs savyje, o Darlene – tikra kompanijos siela“, – teigia vyras.

Craigas bei Markas niekuomet nebuvo tokie artimi, kaip Diane ir Darlene. Vyrai gyveno atskirus gyvenimus ir nematė nieko blogo dėl to, kad retai būna kartu. Tuo tarpu Diane ir Darlene visuomet viską darė kartu. Neįtikėtina, tačiau seserys niekuomet nebuvo išsiskyrusios ilgiau nei parai.

1999 metais abi poros susituokė. Diane bei Darlene tėvas abi merginas prie altoriaus lydėjo vienu metu.

Kai atėjo laikas ieškoti būsto, šeimos nusprendė apsigyventi kaimynystėje. Kai jie išvydo skelbimą, kad parduodami vienas šalia kito esantys namai, poros suprato tai kaip likimo siųstą ženklą.

Craigo ir Diane vyriausieji sūnūs – taip pat identiški dvyniai. Markas ir Darlene susilaukė dviejų mergaičių. Vaikai lanko tą pačią mokyklą ir kasdien žaidžia kartu.

„Pasikliauju likimu. Tikiu, kad viskas nutiko būtent taip, kaip ir turėjo nutikti“, – teigia Craigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.