Buvęs politinis kalinys iš Vilniaus laimėjo 52 tūkst. litų

Pagal tarptautinės kompanijos „Reader’s Digest“ modelį vykdomo projekto „Didysis žaidimas-15“ Specialųjį prizą – 50 tūkst. litų – liepos mėn. laimėjo Eugenijus Rimvydas Stancikas iš Vilniaus. Vyras, neseniai išleidęs savo prisiminimų knygą apie tai, kaip buvo persekiojamas ir kankinamas KGB, sakė nesitikėjęs kada nors gyvenime sulaukti tokios sėkmės. Vilniečiui taip pat atiteko papildoma 2 tūkst. litų premija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2013, 12:27 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:39 PM

„Jau ne vienerius metus savo biblioteką pildau vertingomis knygomis, tad specialiai tam, kad galėčiau laimėti pinigų, jų nepirkau. Sužinojęs apie laimėjimą, buvau maloniai nustebintas – niekada gyvenime nesu nieko laimėjęs, tad toks didelis pirmasis prizas man buvo didelė staigmena. Norėjau pinigais pasidalinti su artimaisiais, tačiau jie nesutiko, tad ketinu laimėjimą išleisti savoms reikmėms“, - pasakojo neseniai autobiografinę knygą išleidęs E.R.Stancikas.

Pasak bendrovės „Arpresa“, organizuojančios „Didįjį žaidimą“, vadovo Ričardo Bernotavičiaus, gyventojų, įsigyjančių vertingų leidinių ir muzikos kolekcijų, kasmet daugėja.

„Augantis susidomėjimas mūsų projekto leidiniais rodo, kad „Didysis žaidimas“ kasmet įgyja vis didesnį mūsų šalies gyventojų pasitikėjimą. Tai visus mūsų darbuotojus įkvepia ir toliau rengti naudingus bei įdomius pasiūlymus“, - sako R. Bernotavičius.

Šių metų pabaigoje įvyks „Didžiojo žaidimo-15“ finalas, kurio metu žaidimo dalyviams bus išdalinti 245 tūkst. litų vertės prizai.

Lietuvoje projektas „Didysis žaidimas“, kurį organizuoja bendrovė „Arpresa“, startavo 2005 metais. Žaidimas vyksta pagal visame pasaulyje naudojamą „Reader‘s Digest“ modelį, kai gyventojams paštu yra siunčiami specialiai parengtų informacinio, pramoginio ir šviečiamojo pobūdžio leidinių pasiūlymai: pažintinės knygos, muzikinių ir vaizdo įrašų kolekcijos, leidiniai susiję su sveikata, kulinarija, sodininkyste ir pan. Projekto dalyviams, užsisakiusiems leidinį ar kitą prekę, jis pristatomas į artimiausią Lietuvos pašto skyrių.

„Reader‘s Digest“ jau 90 metų užsiima knygų, žurnalų, kitos literatūros leidyba bei platinimu. Žaidimus, kuriuose siūloma įsigyti specialiai išleistų leidinių ir kartu laimėti prizų, „Reader‘s Digest“ organizuoja daugiau kaip 70-yje pasaulio šalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.