Rankų neturinčiai kultūristei negalia – ne kliūtis

37-erių Barbie Thomas – tikrai neeilinė moteris. Dar vaikystėje netekusi abiejų rankų, moteris dėl savo negalios nekompleksuoja. Ji dalyvauja lengvojo kultūrizmo varžybose ir rungiasi su dešimtimis metų jaunesnėmis, sveikomis gražuolėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2013, 8:30 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 6:27 AM

Kuomet Barbie ėmė puoselėti viltis tapti kultūriste, daugelis stebėjosi ir sakė, kad negalia pastos jai kelią. Duodama interviu portalui „Huffington Post“ moteris teigė: „Kadaise vienas žmogus man pasakė, kad nė nesvajočiau apie laimėjimus kultūrizmo srityje. Jo žodžiai manyje įžiebė ugnį. Vienas iš mano tikslų – įrodyti tokiems žmonėms, kaip stipriai jie klysta.“

Dabar Barbie kasdien lankosi sporto klube. Jos treniruotės susideda iš pratimų pilvo presui, pečiams, įvairių pritūpimų, svorių kilnojimų su kojomis ir šokių judesių.

Dviejų vaikų motina teigia, kad jai nėra nieko neįveikiamo – negalios neparklupdyta moteris gali ne tik pasirūpinti savo atžalomis ar kilnoti svorius - visai neseniai Barbie išsiskyrė su savo vyru, tad namų ruošos darbų našta gula tik ant jos vienos pečių, mat paaugliai sūnus (13 ir 17 metų) apsukriai išsisuka nuo buities darbų.

Rankų neturinti kultūristė neretai pozuoja fotosesijoms ir kartais netgi gauna pasiūlymų vaidinti išties perspektyviuose filmuose. Moteris teigia kadaise gavusi pasiūlymą vaidinti Steveno Spielbergo režisuotame mokslinės fantastikos filme „Dirbtinis intelektas“, tačiau viliojančio pasiūlymo teko atsisakyti, mat tuo metu Barbie laukėsi pirmagimio.

„Galūnių neturintys aktoriai Holivudo filmuose tikrai turi pasisekimą, ypač tuose, kur žmonės netenka rankų ar kojų“, - priduria Barbie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.