Benamis brazilas jau 13 metų miega šalia savo geriausio draugo kapo

Kadaise Fabio Beraldo Rigolas buvo nekilnojamo turto agentas, parduotuvėse atsiskaitinėjęs tik stambiomis kupiūromis. Tačiau jo bizniui bankrutavus, nevilties apimtas vyras įniko į alkoholio ir narkotikų liūną, kuris kainavo jam ne tik stogą virš galvos, bet ir santykius su savo šeima. Dabar Fabio – nė skatiko neturintis benamis, kuris iš savo nepavydėtinos situacijos stengiasi išlošti kiek įmanoma daugiau.

Benamis brazilas 13 metų miega šalia savo geriausio draugo kapo.<br>„Odditycentral" nuotr.
Benamis brazilas 13 metų miega šalia savo geriausio draugo kapo.<br>„Odditycentral" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 10:59 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:50 PM

Pastaruosius 13 metų vyras gyveno šalia savo seniai anapilin iškeliavusio geriausio draugo kapo – kriptoje, kurioje yra palaidoti dar 5 nepažįstamieji. F.B.Rigolo nuomone, šitaip gyventi yra geriau, nei valkatauti gatvėse, neturint stogo virš galvos. Vyriškio neglumina mintis, kad jis miega toje vietoje, kuri daugeliui žmonių kelia šiurpą. Pripažinkime, gyvenimą kapinėse vargu ar galėtume pavadinti bent vieno žmogaus svajone. Laimei, Fabio drąsa ir noras kabintis į gyvenimą suteikė jam jėgų adaptuotis naujoje aplinkoje. „Aš labiau bijau gyvų žmonių, nei numirėlių, šalia jų tiesiog jaučiuosi geriau. Daugeliui žmonių įdomu, kas vis dėlto vyksta naktį kapinėse, tačiau, patikėkite, aš tikrai niekuomet nemačiau vaiduoklio. Taip, čia kartais būna bauginančiai tylu, bet aš nesu didis plepys, tad manęs tai neglumina“, – teigia Fabio.

Savo naujuosius namus Fabio palieka tik tuomet, kai ateina metas prašyti žmonių išmaldos tam, kad nusipirktų bent duonos kepalą. Tačiau toks varganas gyvenimo būdas neatėmė iš vyro optimizmo ir svajonių vieną dieną ir vėl grįžti į savo senąjį pasaulį. Fabio nori susirasti darbą ir vėl turėti normalius namus. „Noriu ištrūkti iš čia gyvas. Noriu turėti savo namus, net jei tai būtų mažytis kambarys su vonele ir tualetu, noriu vėl dirbti ir džiaugtis kiekviena diena, juk mano gyvenimas dar nesibaigė...“ – teigia 47-erių benamis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?