Penki labiausiai paplitę gandai apie V.Putino gyvenimą

Neseniai Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas ir vėl paneigė informaciją, kad Vladimiro Putino vizitas į Pietų Korėją susijęs su jo jaunesnės dukters Jekaterinos vestuvių metinėmis. Valstybės vadovo atstovas pabrėžė, kad V.Putinas niekada nieko nepasakos apie asmeninį savo gyvenimą, nes tai jam – „uždara teritorija“.

Oficiali Vladimiro ir Liudmilos Putinų skyrybų priežastis – neva itin didelis Rusijos prezidento užimtumas.<br>AP nuotr.
Oficiali Vladimiro ir Liudmilos Putinų skyrybų priežastis – neva itin didelis Rusijos prezidento užimtumas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2013, 3:56 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:21 AM

Pateikiame populiariausius gandus apie V.Putino gyvenimą.

1. 2008 metais pirmą kartą pasklido gandai apie V.Putino ir Alinos Kabajevos santykius. Tada laikraščio „Moskovskij korespondent“ žurnalistė parašė apie V.Putino ir jo žmonos nesutarimus ir galimas skyrybas bei būsimas jo vestuves su žinoma gimnaste. Šią leidinio informaciją perspausdinusi ne viena Europos žiniasklaida netrukus ją ir paneigė. Tačiau po kiek laiko uždarius laikraštį, daugelis susimąstė, kad vis dėlto informacija, tikėtina, buvo teisinga. Todėl jau 2009 metais daugelyje laikraščių buvo rašoma, kad A.Kabajeva susilaukė sūnaus nuo V.Putino.

2. 2011 metais pasigirdo kalbų apie V.Putino romaną su modeliu Jana Lapikova. Taip pat buvo žinoma, kad iki karjeros šuolio modelių versle mergina pozavo erotinėse fotosesijose. Jana ne vieną nustebino savo profesionalumu, talentu ir nepriekaištinga išvaizda, todėl daugelis neabejojo, kad ji – naujoji V.Putino meilužė, rašo sobesednik. ru.

3. 2012 metų rugpjūčio mėnesį Bulgarijos žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad V.Putinas susilaukė anūko. Leidinio duomenimis, valstybės vadovo duktė gimdė Maskvos centrinėje klinikinėje ligoninėje, priklausančioje prezidento reikalų valdybai. Oficialiai informacija nebuvo patvirtina, tačiau atsirado duomenų, kad šią informaciją bulgarų žiniasklaidai perdavė neįvardytas vietinis agentas, užverbuotas KGB struktūrų.

4. Nepaisant pačios Ksenijos Sobčiak paneigimo, iki šiol sklando gandai, kad skandalingoji elito liūtė ir opozicionierė – V.Putino krikšto dukra. Juk visi žino, kad Rusijos prezidentas pirmąjį Sankt Peterburgo merą Anatolijų Sobčiaką vadino savo mokytoju. Todėl, tikėtina, V.Putinas galėjo tapti ir Ksenijos krikštatėviu. Beje, viename žinomame laikraštyje buvo paskelbta ir egzotiška teorija: kad ši skandalingoji šou verslo žvaigždė buvo prezidento meilužė.

5. Oficiali Vladimiro ir Liudmilos Putinų skyrybų priežastis – neva itin didelis Rusijos prezidento užimtumas ir įtemptas jo darbo grafikas. Šis formalus paaiškinimas netenkino visuomenės. Čečėnijos vadovui Ramzanui Kadyrovui pasveikinus L.Putiną 55 metų proga ir pavadinus ją pirmąja prezidento žmona, dar labiau sustiprėjo versija apie artimus V.Putino santykius su A.Kabajeva.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.