Režisieriui Q.Tarantino didelės moters pėdos – itin seksualu

Quentinas Tarantino (51 m.) moka laukti. Daugiau nei 20 metų Holivudo žvaigždė Uma Thurman (44 m.) buvo režisieriaus mūza ir geriausia draugė. Visą tą laiką Quentinas mylėjo Umą. Nors kino dievaitė liko abejinga jo jausmams, kultinių juostų kūrėjas tikėjosi, kad vieną dieną jie tikrai bus kartu. Ir tos dienos sulaukė.

42 dyžio batus nešiojančios U.Thurman pėdos režisieriui Q.Tarantino – itin seksualu.<br>AOP nuotr.
42 dyžio batus nešiojančios U.Thurman pėdos režisieriui Q.Tarantino – itin seksualu.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2014, 6:39 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:24 AM

Uma nesugebėjo atsispirti

Apie šią porą, kartu dirbusią ne viename filme, visuomet sklandė daug gandų, bet meilės romanas tarp dviejų garsenybių taip ir neįsiplieskė, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Gyvenimo būdas“.

Ji mėgsta tylą, ramybę ir vienatvę, jis nesugeba nė dienos pragyventi be bendravimo ir šurmulio. Bet, kaip žinome, priešingybės viena kitą traukia.

„Esame labai skirtingi žmonės. Tikriausiai todėl bendravimas mums abiem teikia tiek džiaugsmo. Tokie santykiai gali nuvesti tik į stiprią draugystę“, – anksčiau kalbėjo U.Thurman.

Tačiau Q.Tarantino manė visiškai kitaip.

Kai jo mūza U.Thurman išsiskyrė su prancūzų verslininku Arpadu Bussonu, režisierius, norėdamas užkariauti gražuolės aktorės širdį, pagaliau nusprendė imtis aktyvių veiksmų. Ir Uma nesugebėjo atsispirti.

Ar didelės pėdos – seksualu?

Uma ir Quentinas susidraugavo 1993-iaisiais filmuojant kino juostą „Bulvarinis skaitalas“. Filmas tapo kultinis, o U.Thurman pelnė didžiulį populiarumą.

Tiesa, iš pradžių aktorė neturėjo nė mažiausio noro vaidinti jame. „Bulvarinis skaitalas“ nesudomino U.Thurman, bet Q.Tarantino nepasidavė – pradėjo skaityti kino juostos scenarijų vaikščiodamas Umai iš paskos.

„O tu labai atkaklus“, – tuomet atlyžo aktorė.

Tą akimirką prasidėjo režisieriaus ir aktorės draugystė.

„Jie visada traukė vienas kitą. Jis mylėjo ją daug metų“, – pasakojo Q.Tarantino draugai.

Režisierius niekada neslėpė, kad žavisi aktore, ypač jos kojų pėdomis.

Kartą viename interviu U.Thurman pajuokavo dėl savo 42-ojo dydžio pėdų: „Ar kada nors matėte sekso simbolį, kurio pėdos – tarsi slidės?“

Į tai Q.Tarantino atsakė: „Didelės pėdos – tai taip seksualu!“

Kitą kartą šou metu aktorė šypsodamasi kreipėsi į režisierių: „Nusprendžiau suteikti tau galimybę padaryti tai, apie ką seniai slapčia svajoji. Ne kartą esi sakęs, kad tokių seksualių pėdų daugiau niekas neturi.“

„Aš ir dabar tvirtinu!“ – sušuko Q.Tarantino.

Tada žvaigždė nusiavė savo batelius, į kiekvieną jų įpylė šampano ir pasiūlė Quentinui išgerti į jos sveikatą.

Režisierius truputį sutriko, bet neišdrįso paprieštarauti savo dievaitei. Išgėręs šampaną Q.Tarantino išbučiavo aktorę ir pridūrė, kad ji visuomet buvo jo numylėtinė.

Pagaliau sulaukė savo valandos

Bėgo laikas. Šalia U.Thurman atsirasdavo vis kitas vyras, ji gimdė jiems vaikus. O Q.Tarantino tiesiog buvo šalia.

Jis nuolat kviesdavo aktorę filmuotis savo kino juostose, palaikydavo ją sunkiomis gyvenimo akimirkomis ir džiaugdavosi jos sėkmėmis.

Uma ir Quentinas kartais išsiruošdavo pavakarieniauti, jie kartu dalyvaudavo pristatymuose, šventėse, renginiuose, bet peržengti ribos aktorė savo ilgamečiam bičiuliui neleido.

Be to, jos gyvenime vyrų niekuomet netrūko. Porą metų ji buvo aktoriaus Gary Oldmano, septynerius – taip pat kolegos Ethano Hawke’o žmona. Su pastaruoju susilaukė dviejų vaikų – dukters Mayos ir sūnaus Levono.

Septynerius metus U.Thurman gyveno su prancūzų milijonieriumi, buvusiu supermodelio Elle Macpherson partneriu A.Bussonu. Iš šio ryšio susilaukė dukters Rosalind, kurią vadina tiesiog Luna.

Q.Tarantino niekada nebuvo vedęs. Jis susitikinėjo su daugybe moterų, bet visi šie romanai nebuvo ilgalaikiai.

O kai šių metų pavasarį U.Thurman nutraukė sužadėtuves su A.Bussonu, Q.Tarantino iškart išsiskyrė su kostiumų dailininke Courtney Hoffman.

Šiemetiniame Kanų kino festivalyje režisierius ir jo mūza pasirodė kartu. Jie elgėsi ne taip kaip visada – nė sekundės nepaliko vienas kito, nuolat aistringai apsikabindavo ir abu spindėjo iš laimės. Vėliau paaiškėjo: U.Thurman ir Q.Tarantino apsigyveno vienoje viloje.

Pasklido gandai apie jųdviejų romaną. Bet šį kartą pora nieko neneigė.

„Mūsų charakteriai skirtingi, bet kažkaip mes...“ – nepabaigusi sakinio U.Thurman pažvelgė į Q.Tarantino ir padėjo galvą jam ant peties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.