Seksualios draugės žino, kaip išsikovoti jaunų vyrų dėmesį

Jos – drąsios, ryškios, apkalbamos, išjuokiamos, gyvenimo mėtytos ir vėtytos. Vokalo pedagogė, dainininkė Daina Bilevičiūtė (50 m.) ir barmenė, aistringa Radžio gerbėja Raisa Šarkienė (57 m.) yra neišskiriamos draugės. Bet prieš dvejus metus pirmasis moterų susitikimas vos nesibaigė muštynėmis.

Draugėmis tapusios D.Bilevičiūtė (dešinėje) ir R.Šarkienė dar nori šturmuoti Holivudą.<br>A.Ziabkaus nuotr.
Draugėmis tapusios D.Bilevičiūtė (dešinėje) ir R.Šarkienė dar nori šturmuoti Holivudą.<br>A.Ziabkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Aug 31, 2014, 7:06 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 8:20 PM

Tuomet D.Bilevičiūtė ir R.Šarkienė dalyvavo televizijos pokalbių laidoje apie plastines operacijas: Daina buvo už natūralų grožį, o Raisa nesmerkė kūną gražinančių skalpeliu.

„Raisa pažiūrėjo į mane ir rėžė, kad negalima būti tokiai storai kaip aš. Atsilygindama mestelėjau, kad jai vertėtų pasidaryti smegenų plastinę operaciją“, – pažintį prisimena dainininkė.

Kaip rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Gyvenimo būdas“, slaviško kraujo turinti Raisa įsižeidusi beveik pašoko nuo kėdės ir buvo nusiteikusi skelti Dainai antausį. Taip ir būtų pasielgusi, jeigu jos nebūtų sulaikęs šalia sėdintis laidos dalyvis.

Pasibaigus laidai R.Šarkienė Dainos adresu pasiuntė riebią repliką. Tarp moterų atsirado nepasitenkinimo kartėlis. Po kurio laiko jos vėl susitiko televizijos studijoje. Daina pasisiūlė Raisą pavežti iki namų.

„Tą dieną praleidome drauge – užsukau pas Raisą į svečius, po to nuvykome pas čigonus ir iki nakties puotavome. Išsikalbėjusios radome daug panašumų. Taip prasidėjo mūsų draugystė“, – pasakojo atlikėja.

Raisa: Mano gyvenime ne pirmąkart taip nutinka, kai su kuo nors susipažinusi pradedu karą, o vėliau susidraugauju. Daina drąsi. Ją, kaip ir mane, žmonės dažnai stengiasi sutrypti, bes mes nesileidžiame skriaudžiamos. Dainą palaiko jos duktė. Tą patį daro du mano sūnūs, marčios.

Daina: Gerai pažįstu Raisos aplinką. Ji turi nuostabius sūnus. Viena marti ypač graži, nes yra tokių pat rubensiškų formų kaip aš. (Juokiasi.)

– Abi neieškote žodžio kišenėje. Kokių dar turite panašumų ir kokių skirtumų?

Daina: Mums abiem patinka batai. Ypač įspūdingi Raisos raudoni su kailiu. Jei būtų rožiniai, tikrai juos pavogčiau. (Juokiasi.)

Rožinė spalva man pradėjo patikti tik sulaukus 48-erių. Po balta palaidine ėmiau dėvėti rožinę liemenėlę. Londone nuėjau į „Victoria’s Secret“ apatinių drabužių parduotuvę nusipirkti baltos liemenėlės, bet įsigijau rožinę.

Ta spalva paryškina mano moteriškumą. Kai buvau studentė, vienas ekstrasensas pasakė, kad mano aura yra rožinė. Todėl ta spalva man yra labai svarbi, ji tiesiog yra mano kūne.

Kuo mes skiriamės su Raisa? Ji gal net aštresnė už mane, kartais nepagalvojusi ką nors kad pasakys. Aš – lietuvė, o jai slaviško temperamento netrūksta. Koks didžiausias skirtumas? Gal amžiaus. Na, sakys, ir kiaulė esu. (Juokiasi.)

Raisa: Ji stambesnė, aš lieknesnė. Aš turiu gražias kojas, todėl segiu trumpus sijonus. O Daina turi įspūdingą krūtinę, todėl renkasi palaidines su giliomis iškirptėmis. Ji, kaip ir aš, rengiasi jaunatviškai, ne pagal amžių.

Mano vaikystė nebuvo lengva. Augau internate, kur visi buvo vienodai aprengti. Dabar vertinu kiekvieną nusipirktą ar dovanų gautą daiktą.

– Kaip klostosi meilės reikalai?

Daina: Raisa prašo, kad surasčiau jai kavalierių. Ji sako, kad aš vyrų turiu daug, todėl privalau pasidalyti.

Raisa: Man nė vienas vyras neturi teisės pasakyti: stovėk ar sėdėk. Tik aš tai jiems galiu pasakyti. Visada buvau šeimos galva.

Daina: Ir nors vyrams gali atrodyti, kad tokios ekscentriškos damos kaip mes yra kietos ir šaltos, tai netiesa. Mes galime būti minkščiausios, nuostabiausios. Ypač lovoje.

– Jums abiem patinka jaunesni vyrai? Raisa yra didelė dainininko Radžio Aleksandrovičiaus gerbėja.

Daina: Teisingiau – mums dėmesį linkę rodyti jaunesni. Su malonumu ir į lovą atsigultų. Tik duok ženklą. Tačiau man patinka vyresni. Pastaroji mano meilė – brandaus amžiaus vyras. Man reikia ir protingo, ir turtingo, ir seksualaus.

– Kur susipažinote su dabartiniu mylimuoju?

Daina: Bažnyčioje. Jei viskas baigsis vestuvėmis, tikrai bus ką papasakoti. Dabar noriu ištekėti. Penkiasdešimt metų nenorėjau.

Raisa: Aš esu pedantė, todėl vyras, kuris nori būti su manimi, turi būti tvarkingas, švarus, skoningai rengtis. Dantys turi būti sutaisyti. Aš nebijau griežto vyro – malonumas nuraminti rūstų.

Aš netrokštu ir ištekėti. Svarbiausia, kad atsirastų supratingas draugas. Norėčiau jaunatviško vyro, nes daugelio 50 metų perkopusių vyrų pilvas nukaręs iki žemės, burnoje nėra dantų.

– O 50 metų perkopusi moteris jau laikoma sena ir niekam nereikalinga?

Raisa: Nesąmonė, kad vyresnė moteris turi supti anūkus, rengtis pilkais drabužiais, poteriauti ir megzti kojines. Aš turiu septynių mėnesių anūką, bet sūnus nereikalauja, kad sėdėčiau prie jo vaiko lopšio. Pirmiausia aš myliu save, tik po to – vaikus.

Daina: Aš kovoju su genocidu, vykdomu prieš vyresnes moteris. Dėl to ir erotines fotosesijas esu rengusi. Kodėl vyresnio amžiaus moterims reikėtų bijoti su apatiniais nusifotografuoti.

Kai jaunos buvome, rodėme ir pilvukus, ir užpakaliukus. O dabar gėdijamės savo metų. Bet juk vyrai kaip ir jaunystėje bučiuoja mūsų pilvukus ir užpakaliukus.

Be abejo, yra vyrų, kurie žemina moteris. Tačiau jei moteris skleidžia seksualumo aurą, nė vienas vyras nepasakys, kad ji stora ar negraži.

– Ar dalijatės išgyvenimais? Daina prarado kaimo turizmo sodybą, prisidarė skolų, atsidūrė teismuose. Raisa palaidojo net septynis savo vyrus.

Daina: Tiesiog išlikome žavios, nors neretai mūsų širdis verkia.

Raisa: Nekreipiame dėmesio į aplinkinių pašaipas ir iškelta galva einame į priekį. Buvau šešerių, kai tėvelis mane į Alytų atsivežė iš Sachalino. Greitai išmokau lietuviškai, nes norėjau draugauti su bendraamžiais. Kiemo vaikai mėgdavo su manimi žaisti, nes mokėjau krėsti šunybes.

– Viena esate profesionali vokalistė, kita – mėgėja atlikėja. Ar jūsų muzikiniai skoniai sutampa?

Daina: Raisa parengė šešis kūrinius su Viktoru Prapru, „Hiperbolės“ kompozitoriumi. Tad jei tokio lygio aranžuotojai teikiasi Raisai rašyti dainas, tai šį tą reiškia. Aš mėgstu ir klasikinę muziką, ir šiuolaikines melodijas, todėl mielai klausausi tiek Radžio, tiek Ryčio Cicino.

Raisa: Nesiruošiu tapti profesionalia atlikėja, bet kodėl nepadainuoti scenoje. Nesu bebalsė.

Daina: Kalbinu Raisą važiuoti į Holivudą ir pasirodyti talentų konkursuose. Esu bendrovės „Art Production Company“ atstovė Europoje, padedu ieškoti talentų muzikiniams projektams. Esu dalyvavusi Pasaulio menų ir populiariosios muzikos konkurse Holivude. Turiu teisę į jį vežti talentus.

Dalyviai suskirstomi į amžiaus grupes. Vieni dainuoja, kiti šoka, treti pasirodo kaip modeliai. Raisa yra ryški. Aš galėčiau ją padaryti modeliu.

Amerikoje reikalingi netradiciniai žmonės. Vienai verslininkei po konkurso pasiūlė tapti komiškų vaidmenų aktore, bet ji anglų kalbos nemoka. Raisa norėtų visur dalyvauti, bet kelionei į Ameriką reikia nemažai pinigų. Sakau jai, kad pradėtų taupyti.

Raisa dirba administratore naktiniame klube Šventojoje. Iki tol ji dirbo barmene sostinėje viename mažame bare. Mačiau, kaip sėkmingai ji ten tvarkosi.

Naktiniame klube Šventojoje lankiausi dėl muzikinių reikalų, savininkai prasitarė, kad jiems reikia administratorės. Rekomendavau Raisą. Iš pradžių savininkai abejojo. Bet aš įkalbėjau juos pamėginti. Įsitikino, kad Raisa organizuota, veikli.

Raisa: Kartą, kai Daina užsuko pas mane išgerti kavos, pasakiau, kad turiu finansinių sunkumų, ir paprašiau padėti. Po kurio laiko ji pasakė, kad Šventojoje surado man darbą. Žmonės noriai su manimi bendrauja, fotografuojasi. Turiu daug gerbėjų.

– Neseniai trankiai atšventėte 50-metį, nors ir jūs turite finansinių problemų.

Daina: Viskuo pasirūpino draugai. Degtinė atkeliavo iš Lenkijos, dovanotą aviną prie mano akių papjovė, vienas draugas davė šerną, kitas – maišą bulvių, kažkas išrūkė žuvų, kažkas prikepė naminės duonos. Pirkome tik arbūzus desertui.

Gavau daug dovanų. „Santarvės“ fondo prezidentas Julius Kazėnas įteikė auksinį „Santarvės“ ženkliuką, kuris skirtas pasiaukojantiems žmonėms. Lietuvoje tik penki žmonės tokius ženkliukus turi.

Kaunietė humoristė Hana Šumilaitė padovanojo medinį vyrą ant žirgo. Gavau medinę Dievo skulptūrą, papuošalų, kvepalų, vertingų knygų.

Kunigas apie mane bažnyčioje pasakė gražų pamokslą, net apsiverkiau. Jubiliejui ruošiausi pusę metų. Buvo smagu, net ant stalų šokome.

Raisa: Mano gimtadienis bus po mėnesio. Paprastas, bet neįprastas. Juk 58 metai būna kartą gyvenime. Nejaučiu bėgančių metų naštos. Mano kūnas gerai atrodo, esu dėkinga genams. Aš iki šiol nežinau, kas yra celiulitas.

– Ko palinkėtumėte sau ir viena kitai?

Daina: Sau linkiu sustoti ir pasimėgauti akimirkomis. Svarbiausia yra ne pinigai, dėl kurių aš labiausiai nukentėjau, o meilė. Raisai palinkėčiau ištekėti aštuntą kartą. Ir kad tas vyras greitai nenumirtų.

Raisa: Dainai linkiu sveikatos, ištvermės ir daug kūrybingumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.