Skandalingasis Aidas Manikas pametė galvą dėl vyresnės moters

Vyresnė moteris yra ne tik vulkanas meilės reikaluose. Ji – supratingesnė, kantresnė, turi daugiau atjautos nei daugybė jaunų merginų. Ji nereikalauja perdėto dėmesio, neprašo kasdienių dovanų ir vertina svarbesnius dalykus nei išvaizda, žinomumas ar pinigai. Tuo įsitikino dainininkas Aidas Manikas (37 m.), kurio širdį užkariavo nauja meilė. „Lietuvos rytui“ A.Manikas pasakojo, kad dėl 12 metų vyresnės verslininkės Dainoros, gyvenančios Londone, iš Biržų rajono kilęs vyras netgi pasiryžęs tapti meilės emigrantu, rašo „Lietuvos rytas“.

Šventuoliu savęs nelaikantis A.Manikas turėjo daugybę meilės nuotykių, romanų, partnerių.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Šventuoliu savęs nelaikantis A.Manikas turėjo daugybę meilės nuotykių, romanų, partnerių.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 6, 2014, 1:49 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 10:40 AM

Skandalingai pagarsėjęs dėl intymių santykių su vyrais ir save vadinęs gėjumi, o iš meilės moteriai net kelis kartus bandęs žudytis atlikėjas A.Manikas širdį atvėrė naujai mylimajai.

Prieš penkerius metus A.Manikas rengėsi susituokti su gerokai jaunesne sužadėtine Jurgita. Tačiau prieš pat vestuves mylimoji prisipažino, kad jau kurį laiką šiltus jausmus jaučia kitam vyrui.

Dainininkas neslėpė, jog dėl subyrėjusių santykių ilgai liūdėjo ir net norėjo pasitraukti iš gyvenimo.

„Buvau tvirtai pasiryžęs pakelti prieš save ranką. Kaip ir dėl ankstesnės meilės Jūratės, su kuria draugavau prieš daugybę metų, vėl mėginau išgerti saują tablečių“, – prisipažino A.Manikas.

Artimųjų ir kunigo padedamas vyras vis dėlto išsilaižė sielos žaizdas ir dabar dėkoja likimui už tai, kad Jurgita apie naują romaną jam pasakė prieš vestuves, o ne po jų.

Šių metų pradžioje į A.Maniko širdį vėl pasibeldė meilė. Londone gyvenančią išsiskyrusią, suaugusią dukterį turinčią verslininkę Dainorą (49 m.) atlikėjas išvydo per Lietuvoje vykusį pokylį. Jame A.Manikas buvo pakviestas dainuoti, o dabartinė jo išrinktoji dalyvavo kaip viešnia.

„Ji iš karto patraukė mano dėmesį. Įprastai renginiuose, kuriuose koncertuoju, su vakaro viešniomis neflirtuoju, net jeigu ir po pasirodymo būnu kviečiamas pasilikti.

Tačiau tą kartą viskas buvo kitaip. Mačiau, kad ir Dainora man neabejinga“, – apie pažintį pasakojo A.Manikas, kuris jau pirmąjį vakarą išdrįso pakviesti naują pažįstamą į savo namus.

Dainininkas neslėpė, jog tą romantišką ir gražią naktį užsimezgė jausmas, porą lydintis jau daugiau nei pusmetį.

Nors Dainora po kelių dienų grįžo į Londoną, pora iki šiol kasdien bendrauja telefonu ir skaipu, vienas pas kitą svečiuojasi.

A.Manikas praėjus vos mėnesiui nuo pažinties pajuto, kad Dainora yra jam skirta.

„Mus sieja tikra meilė. Iš kur tai žinau? Juk mums smagu ir kalbėtis, ir mylėtis. O meilė ir yra toks dalykas, kai laižai, laižai, apsilaižai ir dar norisi“, – žodžių nesirinko A.Manikas.

Dainininkas įsitikinęs, jog keliolikos metų skirtumas, dėl kurio jis neretai sulaukia aplinkinių nuostabos, meilei jokia kliūtis.

„Brandi moteris turi gyvenimiškos patirties, todėl daugelyje situacijų elgiasi drąsiai ir išmintingai“, – aiškino A.Manikas.

Taip kalbėti dainininką verčia jo paties išgyvenimai. Šventuoliu savęs nelaikantis vyras per gyvenimą turėjo daugybę meilės nuotykių, romanų, partnerių, daugiausia jaunesnių.

Tačiau A.Manikas kaskart būdavo išduodamas, nors jis esą ir atiduodavo moterims visą širdį, rodė dėmesį, negailėdamas pirko gėles, kvepalus, kitus brangius daiktus.

Pirmoji jo draugė buvo bendraamžė iš kaimo, kuriame augo. Abiem tuomet buvo po 14 metų, o iš pirmo žvilgsnio nekalti meilės žaidimai baigėsi Aido partnerės nėštumu.

Tačiau išvysti pasaulį kūdikiui nebuvo lemta. Anot dainininko, jo mylimosios motina pasistengė „tą reikalą sutvarkyti“.

Atgal nesidairyti nutaręs atlikėjas tikino, jog jo mintys sukasi apie naują mylimąją, su kuria vis dažniau galvoja turėti bendrus namus. Jie greičiausiai bus ne Lietuvoje, o Anglijoje, kur spėjo įsitvirtinti Dainora.

Anglija A.Manikui nėra nepažįstamas kraštas. 2004-aisiais dainininkas buvo išvykęs į Londoną, kur penkerius metus dirbo.

Iš pradžių jis skynė ir fasavo braškes, vėliau fabrike tikrino uogų kokybę.

Šiame mieste jis susipažino su buvusia sužadėtine Jurgita, planavo bendrą gyvenimą, tačiau buvo išduotas.

Dabar dainininkas tiki, jog santykiai su Dainora turi ateitį, nes ji vyrą myli tokį, koks jis yra.

„Nesu turtinga žvaigždė, tačiau nesu ir vargeta. Būna, kad per vakarą uždirbu 200 litų, būna – ir daugiau.

Jeigu visai neturėčiau koncertų, tuomet greičiausiai vėl eičiau dirbti kitokio darbo, juk alfonsu būti nenoriu“, – sakė A.Manikas.

Šeštąjį albumą „Kai tavimi tikėjau“ spalį išleisiantis dainininkas sakė, jog kol kas jis yra geidžiamas renginių organizatorių ir Lietuvoje, ir Anglijoje. Naują albumą lapkritį jis pristatys viename Londono restoranų.

Ar ketvirtąją dešimtį bebaigiąs nė karto nevedęs dainininkas planuoja vestuves? Purtydamas galvą A.Manikas tikino, jog jos dar palauks.

„Yra toks posakis, kad visos pasakos baigiasi vestuvėmis, o po vestuvių baigiasi pasakos. Šiais laikais, kai santuokos trunka vos kelerius metus, skubėti tuoktis nematau reikalo.

Kai meilė yra tikra, jai antspaudų nereikia. Vėliau žiūrėsime, kas iš visko išeis. Galbūt su Dainora kada nors ir sumainysime aukso žiedus“, – svarstė A.Manikas.

Kaune gyvenantis atlikėjas džiaugėsi, jog meilė ir nauji išgyvenimai neleidžia jam grįžti prie žalingų įpročių, kurių atsikratė prieš kelerius metus.

Vis dažniau A.Manikas palinksta prie dainų kūrimo ir eilėraščių rašymo, dar šįmet planuoja išleisti poezijos rinkinį.

„Nors eilėraščius esu rašęs dar vaikystėje, per pastaruosius kelis mėnesius jų parašiau kelias dešimtis. Tiesiog pajutau, kad savo viduje nebesutalpinu minčių. Kartais pabundu anksti rytą ir skubu užrašyti besiliejančių eilių“, – pasakojo A.Manikas.

Mylimajai atlikėjas paskyrė dainą „Baltas meilės rytas“.

A.Maniko mylimajai iš naujojo albumo labiausiai patinka daina „Tarp baltų sniegynų“. Per kelis mėnesius kūrinį internete išklausė beveik 74 tūkstančiai žmonių.

„Tai rodo, jog mano mylimosios skonis puikus skonis, o aš pats einu teisingu keliu“, – įsitikinęs A.Manikas.

Vyrui nė kiek ne gėda, kad jis neretai pavadinamas kaimo kultūros namų dainininku. Atlikėjas tvirtino koncertuojantis ir miestuose, ir kaimuose. Tai esą daro didžioji dalis Lietuvos atlikėjų. O jo kompaktinės plokštelės labiausiai perkamos didžiuosiuose miestų prekybos centruose.

Atsisveikindamas dainininkas atskleidė vieną savo svajonių. Laisvu nuo koncertų metu jis ruošiasi tapti masažuotoju – masažą itin mėgstanti Dainora turės asmeninį masažuotoją, o masažuodamas kitus žmones A.Manikas dar ir pinigų prisidurs.

Klampino skandalai su vyrais

„Man dabar sunku. Nebežinau, su kuo noriu gyventi ir mylėtis, – su vyrais ar su moterimis. Nuotaika svyruoja“, – apie sumaištį mintyse ir gyvenime prieš kelerius metus kalbėjo A.Manikas, kuris anksčiau nekart yra prisipažinęs nesąs gėjus, o tik mėgėjas.

Skandalų nevengiantis atlikėjas itin išgarsėjo 2003 metais, kai po vienu stogu apsigyveno su Kelmės rajono Kražių miestelio zakristijonu. Abu vyrai pusmetį glaudėsi kukliame mediniame name. Vietos gyventojams dviejų vyrų artumas kėlė pasipiktinimą. Tad Kražių klebonas nusprendė atleisti bažnyčios tarną iš pareigų.

Su zakristijonu A.Manikas nutraukė santykius prieš išvykdamas į Didžiąją Britaniją. Jis neslėpė, kad zakristijono nemylėjo, tarp jų buvo tik draugystė.

Šiuo metu Kaune apsistojęs ir kuriantis atlikėjas tikino dažnai sulaukiantis klausimų dėl savo lytinės orientacijos. Jis teigė mylintis moteris, o kalbos apie potraukį prie vyrų esą buvo išgalvotos siekiant sulaukti kuo daugiau dėmesio ir išgarsėti.

„Siekiau išpopuliarėti, todėl prikūriau apie save visokių istorijų. Pasivadinti gėjumi tuo metu buvo net madinga“, – anksčiau yra tvirtinęs A.Manikas.

Dėl kai kurių skandalingų istorijų ir paskui besivelkančio nekokios reputacijos šleifo dainininkui dabar gėda prieš artimuosius ir gerbėjus. Pasklidusios kalbos apie intymų gyvenimą iš tiesų smarkiai padidino susidomėjimą A.Maniku.

„Pasipylė kvietimai koncertuoti klubuose, renginiuose, televizijoje, išaugo honorarai. Tačiau buvo ir antroji medalio pusė: vis dažniau sulaukdavau pašaipų, piktų žvilgsnių, prasidėjo apkalbos ir paskalos. Be to, kritau į svaigalų liūną. Tik prieš trejus metus įstojau į blaivininkų gretas, mečiau rūkyti“, – kalbėjo dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.