Po daugybės romantiškų paieškų – seksas su geriausiu draugu

Kažkodėl galvojate, kad laimė jums neskirta. Visos draugės seniai yra sukūrusios šeimas, sūpuoja vaikus, tik jūs viena kas vakarą grįžtate į šaltus namus, neturite su kuo apsikabinti, pasidalinti nei džiaugsmais, nei vargais. Negalima sakyti, kad jūs nesistengiate dėl savo laimės. Mylimo žmogaus ieškojote pažinčių tinklapiuose, tolimuose kurortuose, restoranuose ir bibliotekose. Tačiau nesėkmingai. Ir visai nepagalvojote, kad mylimas žmogus gali būti visai šalia. Kad tas vienintelis yra ne kas kitas – o jūsų geriausias draugas.

Dabar jie yra nepaprastai laimingi, kas naktį užmiega apsikabinę. Geriausi draugai galiausiai suprato, kad laimė yra kažkur labai arti.<br>123rf. com nuotr.
Dabar jie yra nepaprastai laimingi, kas naktį užmiega apsikabinę. Geriausi draugai galiausiai suprato, kad laimė yra kažkur labai arti.<br>123rf. com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 5:20 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:45 PM

Štai kaip nutiko Gražinai, kuri savo meilės istoriją papasakojo tinklapyje myjane.ru. Toji istorija prasidėjo prieš daug metų. Dar būdama studente, ji susipažino su labai įdomia ir draugiška kompanija. Visi kartu ilsėjosi, linksminosi. Toje kompanijoje buvo ir Tomas – išskirtinis, žavus ir laisvas jaunas vyras. Minioje jis iš karto išsiskirdavo, jį gaubė kažkokia magiška aura.

Su Tomu visada būdavo linksma. Jis mokėjo juokauti, o taip pat pasižymėjo išskirtiniu intelektu. Jis žinojo atsakymus į daugelį klausimų, negailėjo patarimų.

Tuo metu Gražina susitikinėjo su vaikinu iš tos kompanijos. Buvo ir gražių akimirkų ir dramatiškų santykių aiškinimosi. Draugystė baigėsi po trejų metų. Tomas buvo tas žmogus, kuri Gražinai negailėjo paguodos žodžių. Viename vakarėlyje Gražina draugą supažindino su Jurgita ir jie ėmė susitikinėti.

Tomas ir Jurgita kartu praleido dvejus metus, o po to išsiskyrė. Jis beveik trejus metus bandė savo mylimąją pamiršti ir vis tikėjosi sutikti tą, kuri taps jo gyvenimo palydove. Gražinai tuo metu irgi prastai sekėsi meilės fronte. Gyvenime ji mezgė nevykusius romanus.

Kažkuriuo metu Gražinos ir Tomo santykiai atšalo. Jis persikėlė gyventi į kitą miestą, tikėjosi ten būti laimingesnis. Gražina sutiko vieną simpatišką vyrą ir netgi ėmė galvoti vestuves. Tačiau ir šie santykiai nesėkmingai baigėsi. Kad pamirštų širdį draskančias nuoskaudas, Gražina vėl įsiliejo į smagią jaunystės draugų kompaniją.

Po dviejų metų pertraukos į draugiją grįžo iš Tomas. Gražina užmezgė intymius santykius su vienu iš Tomo daugu. Gilūs santykiai nesusiklostė, bet porelė penkerius metus tęsė meilužiškus santykius. Po kurio laiko viename vakarėlyje Gražinai dėmesį ėmė rodyti dar vienas Tomo draugas. Ir šio žavaus vaikino dėmesiui Gražina neatsispyrė. Tomas visada buvo šalia, kai reikėjo taikydavo Gražiną su savo draugais, patarinėjo kaip elgtis sudėtingose situacijose.

Kiek laiko praėjo? Devyni mėnesiai. To pakako, kad Gražina suprastų, jog ir su antruoju Tomo draugu tamprios nesulipdys. Skirtingi tikslai ir siekiai jiems neleido būti kartu. Praėjo dar vieneri metai. Ir per savo gimtadienį Gražina prabudau šalia trečio Tomo draugo. Gal vienišumas, gal liūdesys, gal troškimas patirti vyriškas glamones, Gražiną pastūmėjo susigundyti nauju romanu. Tomas ir apie šituos santykius viską žinojo.

Skaitytojai galėtų pamanyti, kad istorija apie vyrų kolekcionavimą, apie palaidą elgesį arba apie pasaulio nevienareikšmiškumą.

Tačiau vieną kartą Gražina atsidūrė geriausio draugo Tomo glėbyje. Jie visada galvojo, kad yra tiktai draugai, kad daugiau jų niekas nesieja, juk galiausiai – draugystė tvirtesnė nei visokios intrigos. Bet tą vakarą Tomas laikė Gražiną tvirtai apkabinęs, pats nuvilko suknelę.

Vakaru ir seksu nenusivylė nė vienas. Seksas buvo nepakartojamas. Bučiniai buvo uždegantys, o apkabinimai – saldūs ir emocingi. Staiga Gražinos gyvenime atsirado kažkas, prie ko norėjosi prisiglausti, su kuo norėjosi sutikti rytą. Bet kaip? Jie gi draugai.

Tačiau po pirmosios meilės nakties sekė antra, po to trečia. Meilužiai buvo sutarę, kad tik kurį laiką bus kartu. Savo santykius įsimylėjėliai laikė paslaptyje. Tomo draugai nieko nežinojo, Gražinos draugės stengėsi apsimesti, kad nieko nepastebi.

Ir tada Gražina pirmą kartą pasigailėjo dėl aštuonių keistai prabėgusių metų. Užmigdama Tomo glėbyje, ji suprasdavo, kad padarė daug ką nereikšminga, kad vyras, kuris tiek daug žinojo apie jos praeitį, vieną dieną gali nenorėti būti kartu.

Jie išsiskyrė. Bet ne todėl, kad susipyko ar nesutapo jų charakteriai. Jie paprasčiausiai išsigando. Ir sveikas protas jiems patarinėjo, kad reikia išsilakstyti, kad po to nebūtų nepakeliamai skaudu. Tomas ir Gažina nusprendė kaip ir anksčiau likti draugais, užmiršti aistringas naktis.

Jie vengė susitikti ir bendrauti. O susitikę elgėsi taip, tarsi nieko nebuvo. Tik atsitiktiniai prisilietimai ir per kūną nubėgantys šiurpuliukai, neleido atsipalaiduoti. Jie vienas kito akyse matė meilę. Įsimylėjėliai labai stengėsi nesurinkti pažįstamo numerio. Kartais rašinėdavo įvairias nereikšmingas žinutes, suprasdami, kad siaubingiausia, kas gali nutikti – tai vienas kito praradimas.

Tačiau nuo likimo nepabėgsi. Paprasčiausiai jis kartą priėjo ir pasakė: „Aš be tavęs negaliu gyventi“. Gražina apkabino savo mylimąjį ir pravirko. Praeitis nustojo egzistuoti. Praėjo dar keli mėnesiai. Tomas ir Gražina atšoko vestuves. Viskas susiklostė natūraliai. Dabar jie yra nepaprastai laimingi, kas naktį užmiega apsikabinę. Geriausi draugai galiausiai suprato, kad laimė yra kažkur labai arti. Parengė Rytė Petrulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.