Medkirtys iš Zarasų laimėjo daugiau negu 130 tūkst. eurų

Šį trečiadienį du „Vikingų loto“ žaidėjai iš Lietuvos pasidalino tik mūsų šalies žaidėjams skirtą Auksinį prizą – net 275300 eurų. Abu laimėtojai patys tapo savo sėkmės kalviais, nes patys rinkosi laimingus skaičius.

Laimingus „Vikingų loto“ skaičius medkirtys pasirinko pats.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Laimingus „Vikingų loto“ skaičius medkirtys pasirinko pats.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-08 11:40, atnaujinta 2018-01-04 13:49

Vienas laimėtojų – 24 metų medkirtys iš Zarasų. Nuo ankstaus ryto miške plušantis jaunas vyras apie laimėjimą sužinojo sulaukęs skambučio iš loterijos.

137650 eurų – sėkmė, kuri nepasitaikė atsitiktinai: atkaklus zarasiškis „Vikingų loto“ žaidžia nuo pat pradžių. Dažniausiai jis perka bilietus internetu ir mėgsta pats pasirinkti skaičius.

Paklaustas, kokią savo svajonę pirmiausia galės išpildyti, laimėtojas prisipažino, kad visada norėjo automobilio, tad dabar būtinai jį nusipirks. Žinoma, pinigų liks ir kelionėms naujuoju automobiliu bei kitoms, dar didesnėms svajonėms įgyvendinti.

Antrasis laimėtojas kol kas į loteriją nesikreipė. Bilietą jis pirko trečiadienio popietę Klaipėdos „Akropolyje“.

Tai antrasis šiemet laimėtas „Vikingų loto“ Auksinis prizas. Pirmąjį vasario pabaigoje laimėjo valstybės tarnautoja iš Vilniaus. Ji viena pati susižėrė 230 tūkst. eurų.

Ši laimėjimų istorija patvirtina, kad nuo šiol „Vikingų loto“ žaidėjai Lietuvoje stambių piniginių prizų gali tikėtis dažniau.

Lietuviai ir toliau pretenduoja į pagrindinius tarptautinės loterijos „Vikingų loto“ prizus – Aukso puodą ir Didįjį prizą. Nuo šių metų pradžios šalia „Vikingų loto“ Aukso puodo ir Didžiojo prizo įsteigtas Auksinis prizas tik Lietuvos žaidėjams, kuris niekada nebūna mažesnis kaip 100 tūkst. eurų, o užaugti gali net iki 0,5 mln. eurų.

Į šį prizą pretenduoja tik perkantys „Vikingų loto“ bilietus Lietuvoje.

Auksinį prizą galima laimėti atspėjus 5 pagrindinius ir vieną papildomą skaičių, kai to vakaro lošime tarp šešių pagrindinių kamuoliukų išrieda auksinis skaičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.