Vestuvių viešnia – siaubūnė išsityčiojo iš jaunųjų ir jų šventės

Jei manote, kad ilgai planuotą tuoktuvių ceremoniją gali sugadinti gerokai padauginęs antros eilės pusbrolis ar ant žemės nuvirtęs vestuvinis tortas – klystate. Vienai Singapūre gyvenančiai nuotakai likimas iškrėtė gerokai piktesnį pokštą.

Populiari tinklaraštininkė Juli (moters pseudonimas internetinėje erdvėje – „Bun Bun“) užsitraukė visuomenės nemalonę po to, kai savo tinklaraštyje paviešino artimų mylimojo draugų vestuvių detales.<br>Instagram nuotr.
Populiari tinklaraštininkė Juli (moters pseudonimas internetinėje erdvėje – „Bun Bun“) užsitraukė visuomenės nemalonę po to, kai savo tinklaraštyje paviešino artimų mylimojo draugų vestuvių detales.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-29 10:21, atnaujinta 2017-10-12 23:49

Populiari tinklaraštininkė Juli (moters pseudonimas internetinėje erdvėje – „Bun Bun“) užsitraukė visuomenės nemalonę po to, kai savo tinklaraštyje paviešino artimų mylimojo draugų vestuvių detales.

Tik štai ne girti jaunųjų Juli užsimojo. Savo tinklaraštyje moteris išjuokė visas pro jos akis nepraslydusias vestuvių detales: pradedant nuotakos suknele ir gėlėmis, baigiant maistu ir net jaunųjų automobiliu.

„Nepažįstu jaunosios ir nesu artima jaunikiui. Jis tėra mano vaikino draugas“, – tarytum bandydama pateisinti savo veiksmus rašė Juli.

Tinklaraštininkė aprašė ir „apgailėtiną“, žaislais dekoruotą jaunųjų automobilį, ir pernelyg ilgą nuotakos suknelę. Kliuvo ir jaunikiui – mat šis prieš ceremoniją netyčia užsitrenkė viename iš kambarių.

Egocentriška mergina nepraleido progos pasipuikuoti – savo tinklaraščio sekėjams ji pareiškė, jog buvo apsirengusi kur kas geriau nei prie altoriaus žengusi jaunoji.

Pernelyg didelio susižavėjimo Juli neišreiškė ir kalbėdama apie šventinę vakarienę. Neva svečiai buvo susodinti neapgalvotai, o jaunosios tėvai ir jaunikis atvirai konfliktavo susirinkusiųjų akivaizdoje.

Net ir patiektas maistas nenuramino tinklaraštininkės:

„Maistas buvo, na... visai neblogas. Bet vakarienė baigėsi dar nesulaukus 10-os valandos vakaro. Kinijoje, per vestuves, tai labai retas reiškinys“, – piktinosi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.