Tikra meilė: moteris rado gyvenimo vyrą būdama 9 mėnesį nėščia

Sutikite, tikrai skausminga patirtis būti paliktai mylimo vyro nėštumo metu. Su tokia situacija susidūrė studentė Sarah Connors iš Anglijos miesto Bristolio. Ji teigė buvusi palikta mylimojo pirmaisiais nėštumo mėnesiais.

Mergina nesitikėjo nėštumo metu atrasti gyvenimo meilę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mergina nesitikėjo nėštumo metu atrasti gyvenimo meilę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Moteris jaučiasi laiminga su savo vyru ir dukrele.
Moteris jaučiasi laiminga su savo vyru ir dukrele.
Pora susituokė, kai dukrytei suėjo dveji metukai.
Pora susituokė, kai dukrytei suėjo dveji metukai.
Pora susituokė, kai dukrytei suėjo dveji metukai.
Pora susituokė, kai dukrytei suėjo dveji metukai.
Pora susituokė, kai dukrytei suėjo dveji metukai.
Pora susituokė, kai dukrytei suėjo dveji metukai.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2015-10-13 10:10, atnaujinta 2017-10-10 11:01

Nėštumo metu paniro į depresiją

Moteris labai sunkiai išgyveno nėštumą. „Negana to, kad nuolat kito hormonų pusiausvyra ir augo svoris, aš jaučiausi visiškai vieniša. Būsimojo vaikelio tėvas mane paliko tik sužinojęs, kad aš laukiuosi“, – sakė ji.

Tačiau moteris nusprendė negalinti sau leisti panirti į depresiją ir nutarė užsiregistruoti pažinčių portale. „Likus keliems mėnesiams iki gimdymo aš užsiregistravau viename pažinčių portale ir ten bendravau su kitais pažinčių ieškančiais žmonėmis. Vienas mano bendraamžis vaikinas man krito į akį. Lance atrodė labai malonus, patikimas. Po kelių savaičių susirašinėjimo paaiškėjo, kad jis taip pat gyvena Bristolyje, todėl nutarėme susitikti“, – pasakojo ji.

Dabartiniam mano vyrui Lance netrukdė tai, kad į pasimatymą ėjo su devintą mėnesį nėščia moterimi. „Aš jam papasakojau savo gyvenimo istoriją, o kai susitikome, buvau apsirengusi ilgą suknelę, kuri šiek tiek maskavo nėštumą. Jis mane pagyrė, kad puikiai atrodau ir motyvavo mane labiau pasitikėti savimi“ – sakė moteris.

Ji įsitikinusi, kad iš depresijos jai pavyko išsikapstyti tik mylimo vyro dėka. „Kadangi Lance dirbo naktimis, tai kiekvieną dieną mudu buvome kartu. Jis ateidavo pas mane, mudu smagiai leisdavome popietes laukdami, kol gims vaikas. Kai aš laukiausi, jis man net pasipiršo. Tą akimirką supratau, kad esu jam svarbi, o vaikutis, kuris auga manyje, jam nė kiek netrukdo. Mudu visai neseniai susituokėme, gyvename kaip tikra šeima“, – graudinosi Sarah.

Meilę galima rasti ir nėštumo metu

Moteris pasakojo, kad kai gimė mažoji dukrelė Elodie, vyras ja rūpinosi kaip sava. „Jis ir sauskelnes jai keitė, ir mylavo kaip savo mažąją princesę. Dabar mūsų mergytei jau dveji, ji mano vyrą vadina tėveliu. Jeigu kada nors atsiras biologinis dukrytės tėtis, aš tikrai leisiu jam susitikti su mažąja, tačiau kol kas tam neatėjo laikas“, – sakė ji.

Kirpėjos amatą kremtanti moteris pasakojo, kad susituokę su vyru jiedu pasijautė dar laimingesni. „Aš noriu pasakyti moterims, kad paliktos vienos nėštumo metu jos nesijaustų atstumtos ir niekam nereikalingos. Juk yra daug vietų, kur galima susirasti savo laimę. Aš savąją atradau ir labai džiaugiuosi tuo. Tikiu, kad su vyru susilauksime ir bendrų vaikų – turime daug ateities planų ir viliamės, kad jie išsipildys“, – džiaugėsi moteris.

Ji sakė, kad daugeliui jaunų moterų pažintys nėštumo metu yra tabu, tačiau ji ragina labiau pasitikėti savimi ir nebijoti ieškotis antrosios pusės net ir tada, kai vaikelis jau pūpso pilve. „Buvau nuoširdžiai įsitikinusi, kad besilaukianti moteris niekam neįdomi, tačiau vis tiek prisiregistravau pažinčių portale. Jame ir radau savo mylimąjį. Norėčiau paskatinti ir kitas moteris nėštumo metu nesėdėti užsidarius namuose, o eiti į pasimatymus, ieškotis draugų ir bičiulių“, – patarė Sarah.

Moters sutuoktinis antrino žmonai sakydamas, kad nėra svarbi vieta, kur susirasti žmoną. Svarbiausia, anot jo, atrasti savo antrąją gyvenimo pusę ir su ja jaustis laimingam.

„Džiaugiuosi, kad tada išdrįsau nueiti į pirmąjį pasimatymą su Sarah ir aš nuoširdžiai tikiu, kad mūsų bendras gyvenimas bus išties sėkmingas. Mano žmona yra labai gera, šilta ir maloni asmenybė – mums labai gera būti kartu kiekvieną dieną“, – meilę prisiekinėjo Lance.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.