Pasitikinti moteris: „Esu stora ir myliuosi su nepažįstamais“

Pasak amerikiečių fotografės Melissos Mankins, ji yra stora – o ne putli. Ji beveik visada būna stambiausias žmogus kambaryje, tačiau yra patenkinta. Ji myli savo kūną bei trūkumus, ir nejaučia sau neapykantos. M.Mankins nenorėtų būti liekna. Ji taip pat paneigia nusistovėjusią nuomonę, jog storos merginos nėra geidžiamos.

M.Mankins save vadina stora – ne putlia.<br>Twitter nuotr.
M.Mankins save vadina stora – ne putlia.<br>Twitter nuotr.
M.Mankins nė karto nesulaukė problemų, nes atidžiai atrenka vyrus.<br>Facebook nuotr.
M.Mankins nė karto nesulaukė problemų, nes atidžiai atrenka vyrus.<br>Facebook nuotr.
M.Mankins save vadina stora – ne putlia.<br>Twitter nuotr.
M.Mankins save vadina stora – ne putlia.<br>Twitter nuotr.
M.Mankins nė karto nesulaukė problemų, nes atidžiai atrenka vyrus.<br>Facebook nuotr.
M.Mankins nė karto nesulaukė problemų, nes atidžiai atrenka vyrus.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Nov 17, 2015, 9:10 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 3:51 AM

„Visuomenė teigia, jog tai – radikali idėja, – sakė M.Mankins. – Tai netiesa. Yra daugiau tokių merginų, kaip ir aš. Aš gimiau tokia, kokia esu, todėl nesigėdiju.

Mums sakoma, kad turime gyventi gėdoje, mažiau valgyti ir slėpti savo kūnus. Mums liepiama nerodyti tiek daug odos ir slėpti krūtinę – tačiau to negalėčiau padaryt, net jei norėčiau: ji puikiai matytųsi ir dėvint storą megztinį.

Mes taip pat girdime, jog su mumis niekas nenorės mylėtis – ypač jei tai bus bent kiek patrauklus vaikinas.“

Ieško pažinčių internete

Kai M.Mankins buvo 10 metų, jos tėtis sakė, jog joks vyras nenorės vaikščioti susikabinęs rankomis su ja, jei ji nenumes svorio ir nenustos kramtyti nagų. Tačiau tėtis klydo – vyrai dabar nori daugiau, nei paprasčiausiai laikytis už rankų.

M.Mankins yra stora, ir nerūpestingai mylisi su nepažįstamaisiais – o tarp jų būna ir patrauklių vyrų.

„Neseniai su mama iš Los Andželo važiavau į Oregoną – savo gimtąją valstiją, – pasakojo ji. – Tai buvo neplanuotos trumpos atostogos prieš man išvažiuojant mokytis dailės Portlande, kur ruošiuosi pradėti buduaro fotografijos verslą.

Mano mama mėgsta neskubėti, todėl kelyje praleisdavome tik 3 valandas per dieną. Mes per 5 dienas apsistojome 4 skirtinguose viešbučiuose. Dar prieš kelionę „Tinder“ ėmiau ieškoti pažinčių. Tai daryti paskatino potraukis nuotykiams bei Amber Rose organizuotas „Slut Walk“.

Seku jos „Instagram“. Piktinuosi, kai matau, kaip moterys smerkia kitas dėl to, ką jos daro su savo kūnais. Taip pat siutina kai kurių vyrų elgesys, kai moterys šalia jų neslepia seksualumo ar rengiasi rūbais, atidengiančiais odos.

Nesijaučiu žeminama, jei esu vadinama paleistuve. Manau, kad tai rodo, jog pati esu atsakinga už tai, ką darau su savo kūnu. Savo storu, nuostabiu, minkštu kūnu.“

Atidžiai išsirenka vyrus

M.Mankins paieškos buvo lengvesnės, nes žmonės Los Andžele itin dažnai naudojasi „Tinder“ pažinčių tinklalapio „Super Like“ funkcija.

Ji dar neatvykusi į pirmąjį viešbutį jau kalbėjosi su šešiais ar septyniais labai patraukliais nepažįstamaisiais.

„Išsiaiškinau, kad dauguma neįpareigojančio sekso ieškančių vyrų nėra bjaurybės ar prievartautojai, – sakė moteris. – Jie, kaip ir aš, nori patirti malonumą ir trumpam užmegzti ryšį.

Seksas neturi būti lygus meilei, kad galėtum juo mėgautis. Svarbiausia – abipusis malonumas.“

M.Mankins nė karto nesulaukė problemų, nes atidžiai atrenka vyrus.

„Savo „Tinder“ profilyje turiu nuotraukų, kurios yra gana provokuojančios, – sakė moteris. – Jei vyras sugeba palaikyti normalų pokalbį, ir nepradeda elgtis bjauriai ar reikliai, šnekamės toliau – iki tol, kol susitariame susitikti.

Manau, kad reiklumą pastebėti lengva. Tai – didžiulis pavojaus ženklas. Jei moteris rengiasi atviriau, tai nereiškia, kad turi teisę iš jos tikėtis sekso.

Kiekviena moteris turėtų turėti vienodą teisę atsakyti ir ne, ir taip.“

Svarbiausia – abipusė pagarba

Kiekvienas susitikimas su nepažįstamaisiais būna kitoks. Jie kartais susitinka išgerti kavos, kartais nueina į tikrą pasimatymą.

Būna ir taip, kad M.Mankins nueina į nepažįstamojo namus ir mylisi po 15 minučių. Kitais atvejais, vyras ateina į jos viešbučio kambarį, kur jie žiūri filmus, daug juokiasi, o seksu užsiima jausdamiesi kaip seni draugai.

„Viskas priklauso nuo nuotaikos ir susitarimo, – teigė moteris. – Savaime suprantama, per 5 kelionės dienas vyrams atsakydavau taip.

Kasnakt nakvodavau skirtinguose viešbučiuose. Mama miegodavo gretimame kambaryje.

Kad ir kaip bebūtų keista, du iš mano sugulovų gana dažnai apsilanko Portlande.Tariausi ir vėl su jais susitikti ateityje.

Visi vyrai buvo savotiškai patrauklūs, su jais jaučiausi gerai, jie buvo pagarbūs. Vienos nakties nuotykių metu svarbi abipusė pagarba – taip sakė mano geriausia draugė.“

Kai moteris pradėjo susitikinėti su nepažįstamaisiais, ji juos perspėdavo, jog yra stambesnė už kitas.

„Tikriausiai vis dar šiek tiek drovėjausi savo kūno, – prisipažino ji. – Jaučiausi turinti perspėti vyrus, jog esu stora.

Tačiau vėliau nustojau tai daryti. Nuo tada tik sulaukdavau komplimentų. Nebuvo nė karto, kad vyras apsisuktų ir nueitų mane pamatęs realybėje.

Šiuo metu mano apimtis – didesnė, nei buvo kada nors anksčiau. Tačiau jaučiuosi itin seksuali ir patenkinta savo kūnu. Nebesidroviu savo troškimų, nebebijau būti nuoga prieš kitus. Esu savo seksualumo ir pasirinkimų savininkė.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.