Širdžiai neįsakysi: 30-metės mylimąjį žmonės palaiko jos seneliu

Jauna mama, kurios partneris yra 35 metais už ją vyresnis, neslepia – ji yra beprotiškai laiminga. Nuliūsti ją verčia tik tai, kad dažnai žmonės jos sūnaus tėvą palaiko jos pačios seneliu.

Ryšį pajutę britai kalbėdavosi valandų valandas ir jautėsi taip, lyg vienas kitą pažinotų jau daugybę metų.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Ryšį pajutę britai kalbėdavosi valandų valandas ir jautėsi taip, lyg vienas kitą pažinotų jau daugybę metų.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2017, 10:01 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 10:25 AM

30-metė Jemma Low su 65 metų Keithu Westonu kartu jau 7 metus. Ipsviče, Rytų Anglijoje, gyvenanti pora ne kartą nepažįstamųjų gatvėje yra palaikyti dukra ir seneliu, mat porą skiria tikrai nemenkas amžiaus tarpas.

Jemma ir Keithas augina 4 metų sūnų, o iš tokių kalbų abu draugiškai pasijuokia, rašo „The Sun“.

Galvoje netelpa amžiaus skirtumas

„Po to, kai gimė mūsų sūnus Thomas, žmonės vis dažniau mano vyrą palaiko mano seneliu. Jiems tiesiog galvoje netelpa faktas, kad jis – mano vyras ir Thomo tėvas“, – šypsojosi namuose sūnų auginanti jauna moteris.

Keithas, į pensiją išėjęs buvęs sunkvežimių vairuotojas, prisiminė situaciją, kai Jemma kartu su juo vyko nusiplauti automobilio.

„Aš bėgiojau ir žaidžiau lauke su Thomu, o kai mašina buvo nuplauta, darbuotojas šūktelėjo Jemmai: „Pasakykite savo seneliui, kad mašina paruošta“.

Sužinojęs tiesą, jis buvo apstulbęs, bet vėliau mes visi smagiai iš to pasijuokėme“, – sakė Keithas.

Sužinojusi vyro metus sutriko

Porą 2009-aisiais supažindino jų bendras draugas. Moteris prisiminė, kad vos susipažinusi su Keithu ji pajuto trauką. Ryšį pajutę britai kalbėdavosi valandų valandas ir jautėsi taip, lyg vienas kitą pažinotų jau daugybę metų.

Tuomet 22 metų Jemma kiek sutriko, kai galiausiai vyras prisipažino, kiek jam metų.

„Buvau labai jauna, galėjau būti jo dukters amžiaus, todėl pirma mintis buvo ta, kad mūsų negali sieti romantiniai ryšiai“, – sakė moteris.

Supiršo bendras bičiulis

Tačiau po pirmo susitikimo pora nenutraukė ryšių, jie bendravo, o draugystė po truputį augo į gilesnius jausmus.

Po kelių savaičių porą supažindinęs bičiulis juos abu pakvietė į aklą pasimatymą – tokia staigmena nustebino juos abu.

„Pamatęs tarp mūsų esančią chemiją, mūsų draugas mus abu pakvietė vakarienės. Kai pamačiau įeinantį Keithą, mano širdis nustojo plakusi.

Vėliau tą vakarą jis man pasakė, kad nuolat galvojo apie mane“, – prisiminė Jemma.

Bijojo šeimos reakcijos

Vis dėlto mergina bijojo savo šeimos reakcijos, todėl naują draugą laikė paslaptyje. Bene labiausiai jai rūpėjo, ką pasakys jos tėvas – dabar 62 metų į pensiją išėjęs IT specialistas. Juk jis trejais metais jaunesnis už dukters mylimąjį!

„Labai bijojai pasakyti tėčiui, o Keithas suprato mano išgyvenimus. Dabar man sunku patikėti, kokio palaikymo tuomet sulaukiau iš mylimojo.

Tačiau gana greitai supratau, kad esu be proto jį įsimylėjusi ir mūsų santykių laikyti paslaptyje ilgai negalėsiu“, – kalbėjo Jemma.

Pora kartu apsigyveno praėjus 4 mėnesiams, o Jemma apie savo mylimąjį tuomet pranešė tėvams.

Šeima iškart priėmė dukters meilę į savo būrį, tėvas su vyru rado bendrą kalbą, o mergina pajuto netikėtą palengvėjimą.

Sulaukia žiaurių komentarų

Vis dėlto kai kurie poros draugai ir daugybė nepažįstamųjų neslėpė, kad jųdviejų ryšys jiems atrodo kone iškrypęs.

„Iš žmonių, kurių nepažįstame, sulaukiame labai žiaurių komentarų. Bičiuliai manęs taip pat yra klausę, ką aš veikiu su tokiu seniu.

Vienas žmogus sakė, kad mes esame keisti ir kad mūsų santykiai ilgai nesitęs. Bet jie visi nežino, kaip nuostabiai Keithas su manimi elgiasi, todėl ne jiems mus teisti.

Mudu esame be galo laimingi kartu ir nekreipiame dėmesio į jokias apkalbas“, – kalbėjo moteris.

Vyriausias tėvas žaidimų aikštelėje

Kad norėtų šeimos pagausėjimo, Jemma ir Keithas nusprendė praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai jiedu tapo pora. Keithas, beje, jau buvo 7 vaikų tėvas, o trys iš jų buvo net vyresni už dabartinę tėvo mylimąją.

Po metų, 2011-ųjų gegužę, Jemma sužinojo, kad po jos širdimi plaka nauja gyvybė.

„Mes buvome devintame danguje! Atrodė, kad visos mūsų svajonės išsipildė. Tai, kad vaikų žaidimų aikštelėje būsiu vyriausias tėtis, man nė kiek netrukdė, nė kiek dėl to neišgyvenau. Kiti mano vaikai labai palaikė mus su Jemma, todėl aš tiesiog nekantravau ir vėl būti tėčiu“, – šypsojosi Keithas.

Poros sūnus Thomas gimė 2012-ųjų sausį.

Tuoktis pora neketina

„Kol Keithas snaudė ligoninės kambarėlyje, seselė manęs paklausė, ar Thomo tėtis ateis. Keithas buvo su manimi visą gimdymą, o kai aš paaiškinau, kad jis – mano partneris, seselė buvo apstulbusi, mat manė, kad jis – mano senelis“, – juokėsi Jemma.

Susituokti neketinanti pora patikino, kad jie yra labai laimingi, o į amžiaus skirtumą nekreipia dėmesio.

„Keithas yra neįtikėtinas, todėl visiems linkiu nespjauti į didelį amžiaus skirtumą santykiuose, kol nesate tokių santykių pabandę“, – palinkėjo laiminga moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.