Moteris mėgaujasi meile su 30 metų jaunesniu vyru: „Mes hiperseksualūs“

Nepažįstami žmonės juos dažnai palaiko motina ir sūnumi, tačiau pora neslepia – juos vienija ne tik jausmai, bet ir puikus seksas. Moteris, kurios gyvenimo draugas už ją jaunesnis net 30 metų, pasakojo, kad jis specialiai gatvėje uždeda ranką ant partnerio sėdmenų, mat nori, jog žmonės suprastų – jie pora. Nepaisant jų didžiulio amžiaus skirtumo, moteris įsitikinusi, kad ji rado savo sielos draugą.

Būdami viešumoje jiedu neslepia, kad yra pora.<br>Facebook nuotr.
Būdami viešumoje jiedu neslepia, kad yra pora.<br>Facebook nuotr.
Būdami viešumoje jiedu neslepia, kad yra pora.<br>Facebook nuotr.
Būdami viešumoje jiedu neslepia, kad yra pora.<br>Facebook nuotr.
Būdami viešumoje jiedu neslepia, kad yra pora.<br>Facebook nuotr.
Būdami viešumoje jiedu neslepia, kad yra pora.<br>Facebook nuotr.
Būdami viešumoje jiedu neslepia, kad yra pora.<br>Facebook nuotr.
Būdami viešumoje jiedu neslepia, kad yra pora.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2017-02-11 21:47, atnaujinta 2017-04-10 06:53

50-metė Jill Carpenter iš Pitsburgo Kalifornijoje su Ericu Langley, kuriam vos 20 metų, susipažino internetinėje pasimatymų svetainėje praėjusiais metais. Iki šiol pora yra neišskiriama, rašo „Daily Mail“.

Būdami viešumoje, pasak moters, jiedu neslepia to, kad yra pora – laikosi už rankų, bučiuojasi ir liečia vienas kitą. Mat dažnas juos palaiko ne pora, o motina ir sūnumi.

Džiaugiasi esantys pamišę dėl sekso

J.Carpenter, kuri yra įkūrusi gyvūnų prieglaudą, su būsimu gyvenimo draugu iš pradžių daug bendravo internetu. Jo susikurtas profilis pažinčių svetainėje moteriai pasirodė itin subrendusio žmogaus, kuris rašė, kad ieško „tos vienintelės“, o ne vyresnės moters pramogoms.

Po to, kai pora susitiko, Jill dar kartą įsitikino, kad pasirinko teisingai – Ericas jai pasirodė be galo galantiškas, jam netrūko romantikos.

„Jis buvo labai inteligentiškas, rūpestingas, o mūsų pokalbiai galėjo tęstis valandų valandas. Ericas yra romantikas ir meilėje man prisipažįsta po kelis kartus per dieną. Jam patinka bučiuotis, ko nedaro daugelis vyrų.

Jis mielai glaustosi, ir tai yra nuostabu. Be to, mūsų seksualinis gyvenimas yra nuostabus. Man atrodo, kad abu esame hiperseksualūs, iš tiesų – pamišę dėl sekso“, – pasakojo Jill.

Nesuprato tėvai, paliko draugai

Vis dėlto poros artimųjų reakcija į judviejų santykius iš pradžių buvo nekokia. Erico tėvai, kurie abu yra jaunesni nei sūnaus gyvenimo draugė, nepalaikė savo atžalos sprendimo susieti savo gyvenimą su tiek daug vyresne moterimi.

Jie manę, kad Ericas turėtų susitikinėti su savo amžiaus mergina. Tačiau Ericas, kuris yra studentas, griežtai laikėsi savo.

Nors jis prisipažino, kad iš pradžių kiek drovėjosi rodyti savo jausmus Jill viešumoje, tačiau ji vis liesdavo partnerį parduotuvėse ar gatvėje, todėl ilgainiui vaikinas atsipalaidavo.

„Žmonės sustodavo ir spoksodavo į mus, bet mums tai nerūpėjo, mes tiesiog mėgavomės akimirka. Aš praradau daug draugų, nes jie nesuprato mano jausmų.

Taip pat buvo ir su mano tėvais, jie vis klausė manęs, kodėl negalėjau pasirinkti savo amžiaus merginos“, – pasakojo E.Langley.

Vaikinas patikino, kad jo seksualiai netraukia ir niekada netraukė bendraamžės merginos. Jauni žmonės jam nėra patrauklūs, o mintis, kad yra su vyresne moterimi jam labai priimtina.

Demonstruoja jausmus ir viešumoje

Šeima ir draugai nuolat jo klausinėja apie seksualinį jo ir Jill gyvenimą, o vaikinui patinka atsakyti, kad jiedu seksualiai labai aktyvūs. Čia klausimai ir baigiasi.

Pora atviravo, kad viešumoje sulaukia įvairių reakcijų – kai kurie žmonės juos palaiko motina ir sūnumi, kiti sveikina dėl sėkmingų santykių esant tokiam amžiaus skirtumui.

„Beveik kaskart, kai išeiname iš namų ir užmezgame pokalbį su žmonėmis, jie pamano, kad esame motina ir sūnus. Kai sužino, kad esame pora, dažnai mums sako: „O, mergyte, taip ir toliau“. Jie sveikina mane.

Jei kam nors negaliu pasakyti, kad esame pora, pradedu liesti, plekšnoti Ericą per sėdmenis, bučiuoti – stengiuosi veiksmais žmogui parodyti, kad mus sieja ne giminystės ryšiai, o meilė. Man toks žaidimas velniškai smagus.

Vieną kartą bakalėjos parduotuvėje kažkas pasakė, kad mano sūnus labai rūpestingas. Iškart tą žmogų pataisiau: „Atsiprašau, bet jis – mano vaikinas“, – atviravo J.Carpenter. Drabužius mylimajai parenka jaunuolis

Pora džiaugiasi, kad dabar ir Erico tėvai suprato, kad jų sūnus laimingas su daugiau nei dukart vyresne moterimi ir jį palaiko.

„Abu mano tėvai yra jaunesni už Jill, bet jie pastebėjo, kad bendraudamas su ja esu daug geresnis, kad pasikeičiau į gera. Jie klausė, ar negalėčiau draugauti su šiek tiek, o ne tiek daug, vyresne moterimi.

Atsakiau, kad tam, jei norėsiu, dar turiu visą gyvenimą prieš akis. Man šie santykiai atrodo prasmingi, mus skiria didelis laiko tarpas, bet esame neįtikėtinai laimingi kartu. Kai mudu kalbamės, atrodo, kad pažįstame vienas kitą visą gyvenimą“, – atviravo vaikinukas.

Jill pridėjo, kad jaunesnis draugas pakeitė ir ją – ji net pakeitė savo drabužių stilių. Jaunas draugas privertė ją atrasti, kad jai patinka dalykai, kurių anksčiau net neišbandė.

„Anksčiau buvau labai nerimastinga, nebuvau nuotykių ieškotoja, nepasiduodavau spontaniškumui. Tačiau būdama su Ericu jaučiuosi puikiai.

Niekada nesidomėjau mada, o dabar leidžiu mylimajam išrinkti man drabužius, jam tai labai patinka. O aš galiu nesijaudinti, kad mano stilius nepatiks mylimajam“, – pasakojo Jill.

Mėgaujasi kiekviena jiems duota diena

Pora neslepia, kad jie suvokia: su tokiu amžiaus skirtumu jų bendras gyvenimas gali būti trumpas, tačiau ketina mėgautis kiekviena jiems būti kartu duota diena.

„Jill nemėgsta apie tai kalbėti, tačiau aš visada sakau, kad mes turime mažiau laiko, nei kitos poros, todėl noriu kuo daugiau kartu nuveikti, kuo daugiau pakeliauti.

Žinojimas, kad turiu kur kas mažiau laiko su savo mylimąja, man yra sunkus. Sutikau šį nuostabų žmogų, bet ji daug vyresnė už mane. Jei viskas klosis gerai, gali būti, kad neturėsiu tiek laiko, kiek norėčiau turėti su ja.

Mūsų santykiai man buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Aš žinau, kad Jill mane padaro kur kas laimingesnį, nei galėtų bet kas kitas“, – sakė Ericas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.