Laime pasipuikuoti troškusi moteris sugadino gyvenimą susižadėjusiam vyrui

Moteris, apkaltinta naudojusi nuotraukų programą tam, kad socialiniuose tinkluose šalia jos būtų „mylimasis“, sugadino gyvenimą susižadėjusiam vyrui. Ji priklijuodavo savo veidą prie nepažįstamojo nuotraukų iš socialinių tinklų ir skelbė esanti laiminga šalia nuostabaus vyro.

Įklijuodavusi šalia vyro savo veidą, Jill net ketverius metus kūrė laimingos moters, besimėgaujančios puikiais santykiais, įspūdį savo sekėjams.<br>Twitter nuotr.
Įklijuodavusi šalia vyro savo veidą, Jill net ketverius metus kūrė laimingos moters, besimėgaujančios puikiais santykiais, įspūdį savo sekėjams.<br>Twitter nuotr.
Įklijuodavusi šalia vyro savo veidą, Jill net ketverius metus kūrė laimingos moters, besimėgaujančios puikiais santykiais, įspūdį savo sekėjams.<br>Twitter nuotr.
Įklijuodavusi šalia vyro savo veidą, Jill net ketverius metus kūrė laimingos moters, besimėgaujančios puikiais santykiais, įspūdį savo sekėjams.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-02-16 10:31, atnaujinta 2017-04-09 23:26

Dabar ji sako, kad buvo pakišta, o iš tiesų gyvenime mėgaujasi tikrais santykiais. Jill Sharp yra apkaltinta padirbusi net ketverių metų santykius nuotraukų redagavimo programa.

Moteris niekada gyvenime nebuvo sutikusi Grahamo McQeuto, tačiau jos socialinio tinklo paskyroje – daugybė jųdviejų nuotraukų, rašo „Daily Mail“.

Rodė moterį, besidžiaugiančią puikiais santykiais

Įklijuodavusi šalia vyro savo veidą, Jill net ketverius metus kūrė laimingos moters, besimėgaujančios puikiais santykiais, įspūdį savo sekėjams. Dabar, kalbėdama savo namuose, 31 metų Jill neigė pati perdirbinėjusi nuotraukas ir kėlusi jas į internetą – tai esą darė kažkas kitas, o ji tik auka.

Policija pradėjo tyrimą. Tačiau dėl to, kad ši subtili situacija – ne kriminalas, jis buvo gana greitai nutrauktas.

„Jei būčiau net ketverius metus ėmusi tas nuotraukas, jie tikrai būtų pastebėję, tačiau tiesa yra ta, kad aš taip nesielgiau. Kodėl aš, turėdama vaikiną, kurį nuolat mato mano draugai, turėčiau taip elgtis?

Kodėl turėčiau norėti, kad kiti manytų, jog turėdama antrąją pusę vis einu į pasimatymus su kažkuo kitu? Tai nesąmonė. Gyvenu ramų gyvenimą, neturiu jokio poreikio savo gyvenimą vaizduoti dvigubą.

Net neturiu savo profilio „Twitter“ tinkle, visada naudoju tik „Facebook“. Man ir pačiai sunku patikėti tuo, kas vyksta. Visa ši istorija – netiesa, noriu, kad visi tai žinotų. Neturiu jokių priežasčių gyventi dvilypį gyvenimą“, – kalbėjo Jill.

Rado ir romantiškų žinučių

„Daily Record“ skelbia, kad nuotraukos su Jill ir pono McQueto veidu buvo išplatintos socialiniame tinkle „Twitter“, paskyroje, kuri priklauso Jill Sharp. Vienoje nuotraukoje jie abu laimingi šypsosi, kitoje – pozuoja prie Westminster abatijos Londone.

Tačiau nuotraukos yra padirbtos, o pora nebuvo susitikusi niekada gyvenime. Be to, iš šios paskyros ne kartą buvo siųstos žinutės į Grahamo McQueto paskyrą šiame socialiniame tinkle.

Vis dėlto pats vyras teigia niekada nekūręs šios paskyros socialiniame tinkle ir turintis sužadėtinę, kurios vardas yra Marianne Stirling, o ne Jill Sharp. Pastarosios jis teigia nematęs niekada gyvenime.

Yra manančių, kad pati Jill ir sukūrė abu profilius ir tarp jų siuntinėjo romantiškas žinutes bei skelbė laimingos poros nuotraukas.

Stebi veiksmus internete ir tuo naudojasi

Moteris tikina, kad ji nekūrė šių paskyrų, neviešino ir neperdirbinėjo nuotraukų ir nesiuntė jokių romantinių žinučių. Ji įsitikinusi, kad kažkas taip elgėsi norėdamas ją apjuodinti.

„Kažkas stebi mano veiksmus internete ir susieja tai su išgalvotais profiliais. Aš iš tiesų buvau Londone gruodžio mėnesį ir paviešinau nuotrauką, kurioje esu su savo vaikinu. Mes lankėmės Kalėdų mugėse, o ne vykome kažkam lipti ant kulnų.

Jei kada sutiksiu tą Grahamą, atsiprašysiu už visą šią painiavą. Kažkas aiškiai bando sukelti chaosą ir mano, ir jo gyvenimuose sukūrę šiuos netikrus profilius.

Negaliu būti 100 proc. tikra, kas už viso to slepiasi, bet turiu minčių. Tačiau jas būtų sunku įrodyti dabar, kai abi paskyros jau yra ištrintos“, – sakė Jill.

G.McQuetas atsisakė komentuoti šia painią situaciją, bet socialiniame tinkle paskelbė: „Ketinu ją vesti birželį? Pirmą kartą sužinojau“.

Jo sužadėtinė Marianne taip pat paskelbė, kad jos mylimasis buvo susietas su netikra paskyra ir kad jis nepažįsta jokios Jill Sharp.

Policijos, kuri tyrė šią istoriją, atstovas sakė: „Pagal turimus duomenis čia nėra kriminalo. Daugiau jokių veiksmų nesiimsime“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.