Iš balso moterį pamilęs vyras apstulbo sužinojęs jos tikrą amžių

28 metų Sofianas Logo Dandelis, gyvenantis Indonezijoje, iš balso pamilo moterį, kuri jam paskambino per klaidą surinkusi ne tą numerį.

Nedidelio autoserviso mechaniku dirbantis vyras pamilo Marthos Potu balsą taip stipriai, kad nusprendė su šia moterimi susitikti.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Nedidelio autoserviso mechaniku dirbantis vyras pamilo Marthos Potu balsą taip stipriai, kad nusprendė su šia moterimi susitikti.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-07 16:11, atnaujinta 2017-04-08 11:12

Atsiliepęs į skambutį vyras nė neįsivaizdavo, kad jo pokalbis su nepažįstamąja truks beveik valandą.

Negana to, po metų ne tą numerį surinkusi moteris ir į jos skambutį atsiliepęs vyras iškėlė vestuves, rašo „Daily Mail“.

Nepaisė nei išvaizdos, nei amžiaus

Nedidelio autoserviso mechaniku dirbantis vyras pamilo Marthos Potu balsą taip stipriai, kad nusprendė su šia moterimi susitikti.

Tačiau atvykęs nurodytu adresu pasimatyti su jį balsu pavergusia moterimi, Sofianas gerokai nustebo – jį pasitiko 82 metų našlė. Tai jos balsas pakerėjo indonezietį. Svajojęs apie jauną moterį su nepriekaištinga oda, vyras suprato pamilęs net 54 metais už save vyresnę senolę.

Kol vyrukas bandė atsipeikėti nuo šoko, mat moteris telefonu niekada neminėjo savo amžiaus, jis suprato – nepaisant išvaizdos ir amžiaus, jo šilti jausmai šiai moteriai ją išvydus niekur nedingo.

Pora kalbėjosi kelias valandas. Martha vyrui papasakojo, kad ji gyvena vienišės gyvenimą jau 10 metų – nuo tada, kai palaidojo savo vyrą, o du jos vaikai retai teaplanko motiną, mat išvykę gyventi į užsienį.

Išgirdęs jos istoriją Sofianas, kuris niekada anksčiau nesusitikinėjo su mergina ar moterimi, pažadėjo senolei mylėti ją amžinai.

Pakerėjo mandagumas ir energija

Vasario 18-ąją pora sumainė aukso žiedus ir ištarė vienas kitam santuokos priesaikas visų artimųjų akivaizdoje.

Itin laimingas jaunikis pasakojo, kad viskas prasidėjo nuo telefono skambučio prieš metus.

„Tiesiog atsiliepiau į skambutį nežinodamas, kas man skambina. Man patiko, kaip ji prisistatė ir kokia mandagi ji buvo kalbėdama su manimi. Pradėjome kalbėtis.

Ji buvo labai rūpestinga ir pilna energijos, o su kiekviena diena aš vis labiau klimpau į meilę šiai moteriai. Niekada anksčiau neturėjau santykių, nebuvau įsimylėjęs. Pradėjau jausti, kad įsimyliu Marthą kalbėdamasis su ja telefonu.

Nekantriai laukiau, kada pagaliau su ja susitiksiu, bet nežinojau, kiek jai metų. Tačiau mudu iš tiesų pamilome vienas kitą ir sutarėme, kad tęsime savo santykius nepaisant nieko“, – pasakojo Sofianas.

Jaunikio motiną ištiko šokas

Vis dėlto jų kelias iki vestuvių nebuvo rožėmis klotas. Jauno vyro ir senolės santykiams priešinosi ne tik konservatyvi visuomenė, bet ir jų abiejų šeimų nariai. Tačiau galiausiai mylimieji savo ištikimybe ir meile vienas kitam šeimoms įrodė, kad jų jausmai ir ketinimai yra rimti.

60-metė S.Dandelio motina Magdalena sakė nežinojusi, kad sūnus pasirinko į močiutes jam tinkančią nuotaką.

„Jis visąlaik slėpė nuo mūsų savo išrinktosios amžių, kol galiausiai atėjo laikas mums susipažinti. Mes labai nustebome, tačiau matėme jų jausmus ir tikrą meilę. Nemanėme, kad Martha – būsima Sofiano žmona, nes ji gali būti jo močiutė!

Tikrai buvau kone šoko būsenos, kai jie paskelbė apie vestuvės. Bet ką aš galėjau padaryti? Matėme jų meilė ir priėmėme savo sūnaus sprendimą“, – kalbėjo vyruko motina, kurios marti už ją vyresnė 22 metais.

Vyrą vadina Dievo dovana

Nuotaka M.Potu, per vestuvės nuraudusi lyg tikra jaunamartė, įsitikinusi, kad naujasis jos vyras – jai skirta Dievo dovana.

„Meldžiausi Dievui, kad atsiųstų man kompanioną, kuris galėtų manimi, sulaukusia tiek metų, rūpintis. Jis išgirdo mano maldas ir atsiuntė man Sofianą kaip palaiminimą į mano gyvenimą“, – kalbėjo laiminga nuotaka.

Ši keista pora dėmesio ir apkalbų lavinos sulaukė po to, kai vienas iš jų vestuvių svečių į internetą įdėjo jaunųjų nuotrauką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.