Baisus skausmas: jaunas vyras akimirksniu neteko visko, kas brangiausia

„Žodžiais negaliu nusakyti savo skausmo“, − sakė 26 metų vaikinas, kuris staiga prarado ne tik savo mylimąją, bet ir jų būsimą kūdikį. Mergina buvo penkis mėnesius nėščia.

26 metų vaikinas staiga prarado ne tik savo mylimąją, bet ir jų būsimą kūdikį.<br>Facebook nuotr.
26 metų vaikinas staiga prarado ne tik savo mylimąją, bet ir jų būsimą kūdikį.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2017, 2:16 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 9:42 AM

Seano Gillieso liekna ir sveika bendraamžė mergina Karah Ross netikėta mirė greitosios medicinos pagalbos automobilyje, pakeliui į ligoninę, rašo „The Sun“.

Vaikinas nespėjo atvykti į ligoninę

„Negaliu žodžiais išreikšti savo skausmo ir liūdesio. Šiandien jaučiuosi lyg būčiau visiškai sustingęs. Sulaukiau skambučio, kad Karah susirgo, ir vykau į ligoninę.

Kol atvykau, praėjo pusvalandis ir gydytojai man pranešė, kad ir ji, ir mūsų nuostabus sūnus mirė.

Mes nežinome, kodėl ji išėjo, Karah buvo liekna ir sveika mergina, ji buvo atletiška ir su mūsų kūdikiu viskas buvo gerai“, − sakė skausmo palaužtas Seanas.

Širdį draskančioje žinutėje savo socialinio tinklo paskyroje vaikinas rašė, kad visiems jų draugams, kurie nori atiduoti pagarbą, reikėtų susisiekti su juo.

Močiutė iškvietė medikus

Lažybų bendrovėje dirbusi Karah tuo metu, kai pasijuto blogai, buvo savo namuose Glazge (Škotija) su močiute Margaret. Senolė ją ir pakėlė, kai ši parkrito.

„Ji jautėsi kuo puikiausiai, buvo sveika jauna moteris. Tai nutiko lyg perkūnas iš giedro dangaus. Visą savaitgalį Karah jautėsi gerai. Ji buvo su draugais pavalgyti, viskas buvo gerai.

Ji daug dirbo. Prižiūrėjo lažybų kontorą ir dirbo naktiniame klube mieste. Apie vidurnaktį ji pabudo ir nuėjo į vonią, o ten nukrito. Iškviečiau greitąją medicinos pagalbą, bet ji mirė pakeliui į Glazgo karališkąją ligoninę.

Mes nežinome, kas tiksliai nutiko. Jie mums tik sakė, kad turėsime kalbėtis su prokurorais. Karah buvo miela ir kupina meilės mergaitė. Ji būtų padariusi viską dėl kitų žmonių, o šiuo metu jautėsi be galo laiminga laukdamasi vaikelio.

Tai mus labai sukrėtė. Jos partneris Seanas dužo į gabalėlius, jis labai laukė to momento, kai taps tėvu“, − apie šeimą ištikusią nelaimę pasakojo merginos močiutė.

Socialiniuose tinkluose lieja užuojautą

Merginos draugė Sabrina Baig sukūrė internetinį puslapį, kuriame kviečia aukoti Karah laidotuvėms. Jame sakoma, kad taip siekiama paremti mirusiosios šeimą šiuo beviltišku metu.

„Karah išėjo staiga būdama vos 26-erių, kartu su savo dar negimusiu sūneliu. Ji buvo nuostabi moteris, visas jos gyvenimas dar buvo prieš akis. Ji buvo euforijoje dėl to, kad netrukus taps mama ir sekmadienio rytais vesis savo sūnų žaisti futbolo.

Visas jos beprotiškai mylėto partnerio Seano gyvenimas dabar subyrėjo į šipulius. Jis norėtų šeimą apsaugoti nuo bet kokio streso, kiek tai įmanoma.

Aukos, gražūs žodžiai ir nuostabūs prisiminimai apie Karah yra laukiami. Ačiū.“ – rašoma tinklalapyje.

Socialiniuose tinkluose mirusiai merginai buvo rašoma daugybės žmonių.

„Negaliu patikėti. Esu sudaužyta širdimi“, − rašė Caitlin Neill.

„Man taip, taip gaila girdėti apie tai, kas nutiko Karah ir kūdikiui. Kenčiu skausmą dėl tavęs“, − į Seaną kreipėsi Amanda Ferguson.

Seano teta Linda Gillies rašė, kad padės jam viskuo, kuo tik gali: „Jei tik galime kuo padėti, skambink. Užjučiu dėl netekties, myliu, tavo teta Linda“.

„Nežinau, ką pasakyti... Negaliu patikėti tuo, ką perskaičiau. Mano mintys ir maldos – jums visiems, užjaučiu“, − sielvartavo Amanda Louise.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.