Skęstančią moterį išgelbėjęs vyras nustebino vėlesniu savo poelgiu

Pro šalį bėgęs vyras pamatė, kaip vandenyje skęsta moteris ir, nieko nelaukęs, šoko jos gelbėti. Būtent dėl tokio drąsaus poelgio Glazge gyvenantis Craigas Calderwoodas (36 m.) yra vadinamas vietos didvyriu.

 Didvyriškai pasielgęs vyras tiesiog nubėgo toliau.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Didvyriškai pasielgęs vyras tiesiog nubėgo toliau.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2017, 2:15 PM

Elektriku dirbantis vyriškis net nesudvejojo šokti į šaltą vandenį ir pagalbos šaukiančiai moteriai paduoti gelbėjimosi ratą, o vėliau ją kopėčiomis ištempti ant šaligatvio.

„Bėgau per tiltą ir pastebėjau nedidelį sambrūzdį. Vandenyje buvo jauna moteris, o ant tilto stovėjęs būrelis žmonių mėtė jai gelbėjimosi ratus ir šaukė. 

Išeikvojusi visas jėgas, ji niekaip negalėjo įsikibti jų pasiekti, tad perlipau per tvorelę ir šokau tiesiai pas ją, – pasakojo Craigas. – Padaviau jai gelbėjimosi ratą ir nuplukdžiau į upės pusę, kurioje buvo nedideli laipteliai.“

„Visi nuopelnai atitenka jam, – teigė įvykio liudininkas. – Jei jis nebūtų išdrįsęs imtis veiksmų, ji galėjo ir nuskęsti. Ištempęs ją į krantą, gelbėtojas užsidėjo kepurę ir, lyg nieko nebuvo įvykę, nubėgo toliau.“

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.