Pažįstamo parodyta nuotrauka sudaužė moteriai širdį

Moteris sudaužyta širdimi stojo prieš teismą už tai, kad užsipuolė savo vaikino gerbėją. Kraujas jai užvirė „Facebook“ tinkle pamačius nuotraukas, kuriose jis džiaugiasi savo slapto kūdikio gimimu.

 Antonia Chinn apie buvusio partnerio naujagimį sužinojo tuomet, kai  pažįstamas parodė fotografiją.<br> Facebook nuotr.
 Antonia Chinn apie buvusio partnerio naujagimį sužinojo tuomet, kai  pažįstamas parodė fotografiją.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2017, 11:06 AM

Antonia Chinn (50 m.) apie buvusio partnerio Nathano Wilmotto naujagimį sužinojo tuomet, kai  pažįstamas parodė fotografiją, kurioje Nathanas ligoninės palatoje ant rankų sūpuoją mažą mergytę. 

Moteris nuvyko aiškintis santykių į Pietvakarių Anglijoje, Somersete esantį vyro garažą, tačiau ten jis buvo ne vienas, o kartu su kita moterimi. Antonia nesusivaldė ir įspyrė į garaže stovėjusį furgoną. Už pridarytus nuostolius moteris buvo paduota į teismą.

Tačiau Antonia, kuriai po prisipažinimo padarius žalą teko sumokėti tik 56 eurų kompensaciją, teigė taip padarysianti ir dar kartą, nes Nathanas to nusipelnė.

„Pamačiusi nuotrauką, kurioje jis laikė kūdikį, buvau tiesiog sužlugdyta. Su juo norėjau nugyventi visą gyvenimą, tad ši žinia labai įskaudino, – sakė Antonia. – Nenorėjau jam pridaryti dar daugiau bėdų, bet, kadangi buvau labai įsiutusi, spyriau į furgoną ir nesigailiu taip pasielgusi, nes jis to nusipelnė. Jei reikės, padarysiu tai dar kartą.“

Balandžio 22 dieną Somerseto magistrato teismas moterį pripažino kalta. 

Pasveikino pažįstamas asmuo

Antonios gynėjas Gregas Petersas pasakojo, kad prie parduotuvėje dirbančios moters priėjo jos pažįstamas asmuo ir pasveikino susilaukus kūdikio.

„Asmuo parodė jai nuotrauką „Facebook“ tinkle, o joje Nathanas rankose laikė tikrai ne Antonios naujagimį“, – teigė G.Petersas.

Moteris nuvyko į garažą, kur tuo metu laiką leido partneris, norėdama jo tiesiai šviesiai paklausti, kas vyksta. Tačiau kartu su Nathanu ten buvo ir kita santykius su juo kurti pradėjusi moteris.

„Sutrikusi ji tiesiu taikymu vyko ten, kur buvo jos partneris, bet ten sutiko su Nathanu draugaujančią moterį. Antonia įsiuto, ir įvyko ginčas, o vyriškiui įsėdus į furgoną, moteris į jį spyrė. Vėliau juodu šiek tiek apsistumdė“, – teigė jis.

Nathanas teigė, jog sutaisyti mažą jo automobilio šone esantį įlenkimą kainuos maždaug 2700 eurų, tačiau, magistrato teismo teisėjui išgirdus visą istoriją, Antonia atlygindama žalą turėjo sumokėti tik 56 eurus.

Vaikai laiko tėvu

Po teismo posėdžio Antonia pasakojo, jog su Nathanu draugavo maždaug 5 metus ir netgi bandė susilaukti vaikelio, lankėsi pas pagalbinio apvaisinimo specialistus. Juodu išsiskyrė praėjusių metų pabaigoje. Tai reiškia, kad vyras neištikimas buvo tuomet, kai juodu dar draugavo. 

„Man nerūpėjo, ar jis tuo metu susitikinėjo su kita, nes jau buvome išsiskyrę. Skaudžiausia yra tai, jog, kurdamas santykius su manimi, jis miegojo su savo ką tik gimusio vaiko motina, – teigė moteris. – Iš pradžių nenorėjau tikėti, kad Nathanas tapo tėvu, bet paaiškėjus tiesai tiesiog įsiutau.“

Antonia, auginanti vaikus iš ankstesnės santuokos, sakė, jog pastarieji nesimato su savo tikruoju  tėčiu ir Nathaną laiko tikruoju savo augintoju. 

Nathanas apkaltino buvusią partnerę jį užsipuolus, tačiau moteris tai neigė ir tikino, kad su Nathanu nori nutraukti visus ryšius.

„Jis ir toliau visus tikina, kad jį be paliovos užsipuldinėju, bet aš paprasčiausiai nuo visko pavargau, – sakė drabužių parduotuvei vadovaujanti Antonia. – Stengiuosi nežiūrėti atgal ir jau susitikinėju su nauju žmogumi. Kiek žinau, Nathanas šiuo metu gyvena su jam kūdikį pagimdžiusia moterimi. Būtų normalu, jeigu mes vienas kitą paliktume ramybėje.“

Nathanas tik patvirtino, kad jo ir Antonios nesieja jokie ryšiai. 

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.