Šeima susigrąžino pabėgusią paauglę, bet po dviejų mėnesių neteko amžiams

Užsienio naujienų portalus apskriejo žinia, jog dingusia laikyta paauglė iš JAV, kuri socialiniuose tinkluose bendravo su gerokai už ją vyresniu ir neaišku kokių tikslų turėjusiu vyru, sugrąžinta į namus po dviejų mėnesių mirė.

 Paauglė buvo pabėgusi iš namų.<br> Facebook nuotr.
 Paauglė buvo pabėgusi iš namų.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-17 19:46

Gruodžio 1 dieną Heaven Ray Cox buvo išgelbėta iš vieno Luizianoje esančio namo po penkių dienų nuo jos paieškos paskelbimo. Mergaitė nepatyrė jokių rimtesnių sužalojimų.

Jos motina Tammy pranešė, jog 15-metė Heaven, sirgusi psichikos liga, netikėtai paliko šį pasaulį. Paauglės mirties priežastis kol kas neskelbiama.

„Mūsų mieloji Heaven šiandien maždaug 16 val. paliko mus ir iškeliavo pas Jėzų. Šiame tamsiame ir žiauriame pasaulyje šviesioms būtybėms būti nelemta. Giedok kartu su angelais, mieloji. Myliu tave“, – rašė mergaitės mama.

Atsakydama į jai pareikštą užuojautą, Tammy pridūrė: „Ačiū jums visiems. Mano širdis sudaužyta į šipulius. Ji buvo mūsų namų šviesa. Be galo jos ilgėsiuosi.“

Anksčiau savo „Facebook“ paskyroje moteris rašė: „Visų labai prašau dabar pat melstis už Heaven. Tai labai svarbu.“

Namus paliko savo noru

Paauglės paieškos buvo paskelbtos po to, kai ji, socialiniame tinkle „Snapchat“ pabendravusi su kažkokiu vyru, pasiėmė savo pasą ir dingo. Namuose ji paliko gyvybiškai svarbius jos bipolinį sutrikimą suvaldančius vaistus, teigė Tammy.

Heaven paieška buvo paskelbta visoje šalyje. Po 5 dienų mergaitė rasta su neva vieno iš jos draugų giminaičiu. Kaltinimai dėl jos dingimo niekam nebuvo pareikšti, policija atsisakė komentuoti šeimos narių įtarimus, jog mergaitė bendravo su kažkokiu vyru.

Pareigūnai atskleidė, jog namas, kuriame buvo rasta Heaven, iš tiesų priklausė vieno jos pažįstamo giminaičiui.

Buvo teigiama, jog dingimo dieną Heaven savo noru paliko namus, o paliktame raštelyje rašė, jog galbūt keliaus į Kaliforniją.

„Prašau visų, o ypač tų, kurie gyvena netoli Kalifornijos ir Teksaso, pasidalinti šia žinia. Šis vyras jai teigė, jog Padėkos dieną švęs San Antonio mieste, kur juodu ir susitiks“, – kai buvo vykdoma Heaven paieška ant savo „Facebook“ sienos rašė Tammy.

Tai, jog dingo jos dukra, moteris suprato tik šeštadienį popiet. Savaitgaliais Heaven dažnai atsikeldavo labai vėlai. Tėčiui užsukus į kambarį, kuris priklausė būtent paauglei, jame jos nebuvo, be to, nebuvo išgerta ir tos dienos vaistų dozė.

„Mums ji paliko raštelį, kuriame teigė su savimi neturinti telefono. Apžiūrėjusi kambarį jo neradau, todėl buvau įsitikinusi, kad iš Heaven jos mobilųjį atėmė tas vyras, su kuriuo ji kurį laiką bendrauja. Jis mokėjo ja manipuliuoti, o dėl to, kad Heaven serga itin sunkia liga, ji manė, kad šis vyriškis buvo jos draugas“, – pasakojo Tammy.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.