Piršlybų fiasko: mielą akimirką filmavęs dronas viską sugadino

Vienas vyras, nusprendęs pasipiršti savo draugei, šią romantišką akimirką sugalvojo įamžinti dronu. Deja, įvykus nesklandumams, bepilotė skraidyklė krito žemėn.

 Vaizdo įraše matoma, kad piršlybos vyko pagal planą.<br> Stop kadras.
 Vaizdo įraše matoma, kad piršlybos vyko pagal planą.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2018, 3:49 PM

Pora grožėjosi Islandijoje esančiais kriokliais. Tai galima matyti 55 sekundžių trukmės vaizdo įraše. Abu įsimylėjėliai šypsojosi, žiūrėjo į aplink juos skraidantį droną, ir staiga, ant kelio priklaupus vyriškiui, beveik tą pačią sekundę žemyn krito ir skraidyklė.

Vaizdo įrašu pasidalinęs vyras rašė: „Dronu norėjau įamžinti šią romantišką mudviejų kelionės į Islandiją akimirką. Vos tik priklaupiau ant kelio, žemėn krito ir dronas. Jis neužfiksavo to, ko labiausiai norėjau.“

Vaizdo įraše matoma, kad piršlybos vyko pagal planą. Vaikinas savo būsimai sužadėtinei liepė žvilgtelėti į drono kamerą. Jos veide sutvisko plati šypsena. Nors vaizdo įrašas begarsis, aiškiai suprantami ir vaikino ketinimai. Jis įtikino savo draugę, jog juodu fotografuojasi, po to būsimas jaunikis liepė pakeisti rankos padėtį, kadangi juodu yra filmuojami. Mergina pradėjo purtyti galvą.

Juokdamasis jis ją apkabino, juodu ėmė maivytis prieš kamerą, po to vaikinas surimtėjo ir liepė paklausyti to, ką jis tuojau pat pasakys. Iš pasikeitusios merginos veido išraiškos galima manyti, jog vaikinas sakė kažką labai jautraus, galbūt teigė, jog be jos negali gyventi nei dienos.

Deja, niekas ir nesužinos, kas vyko po to, kadangi vos tik vaikinas įkišo ranką į kišenę, išsitraukė dėžutę su žiedu ir priklaupė ant kelio, dronas ėmė siūbuoti ir krito žemyn.

Jam nukritus, kamera užfiksavo tik mėlyną Islandijos dangų. Kadangi vaizdo įrašas begarsis, internautai norėjo sužinoti, ar mergina sutiko tapti vaikino žmona.

Laimei, vaikinas sulaukė teigiamo atsakymo. Po vaizdu įrašu jis patikslino, kad dabar ji yra jo sužadėtinė.

Daugelis ėmė komentuoti šią romantišką akimirką, kiti juokavo išreikšdami viltį, jog jų santuoka nenusiris žemyn taip pat, kaip ir šis dronas.

„Tai ženklas“, – teigė kiti.

Tikėkimės, kad juodu gyvens ilgai ir laimingai, o šią akimirką prisimins kaip vieną romantiškiausių ir linksmiausių įvykių savo gyvenime.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.